post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 19 Απριλίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Καλό Πάσχα Κριαράκι μας! Μια λαμπερή μέρα με καλό καιρό είναι εδώ, και το εορταστικό mood φαίνεται να δουλεύει τέλεια για εσένα. Μπορεί φέτος να πράγματα να μην είναι όπως τα καθιερωμένα, παρόλα αυτά, try to make the best of it!

Ταύρος
Τι θα έλεγες να κάνεις μια μικρή αλλαγή; Φέτος, αφού δεν βγήκες το βράδυ, γιατί δεν βοηθάς με τις ετοιμασίες του Πασχαλινού τραπεζιού; Ακόμα και δυο άτομα να είστε σπίτι, προσπάθησε να κάνεις αυτή τη μέρα λίγο πιο…λαμπρή!

Δίδυμοι
Οι στιγμές με την οικογένειά μας είναι αυτό που μετράει περισσότερο από ποτέ, ειδικά δεδομένων των ημερών. Κάθε χρόνο μετά την Ανάσταση έχεις κάνει κράτηση για μπουκάλι. Φέτος όμως, δώσε λίγη περισσότερη προσοχή στην οικογένεια. Ναι, είστε όλη μέρα μαζί με την καραντίνα, αλλά αξίζει αν μνημονεύετε για καιρό ακόμα το φετινό, ξεχωριστό Πάσχα!

Καρκίνος
Μην μπεις στη διαδικασία του να κλαις και να αναπολείς τις γιορτές προηγούμενων χρόνων, γιατί όσο να’ναι, δεν είσαι ο μόνος στον κόσμο αυτή τη στιγμή που περνάει δύσκολα. Αν σε βοηθάει καθόλου, οργάνωσε μια ομαδική στο Skype για να μην σπάσετε την παράδοση του καφέ μετά το φαγητό με την παρέα σου, ακόμα και αν είστε σε διαφορετικές χώρες!

Λέων
Λιονταράκι μας, μπράβο για την επιμονή σου στο γυμναστήριο και στο healthy living, παρόλα αυτά μην βλέπεις τη σημερινή μέρα σαν εχθρό σου! Φάε ότι σου κατέβει στο πιάτο, κυριολεκτικά! Περνάμε που περνάμε δύσκολα, ας μην βάζουμε μόνοι μας εμπόδια στη ζωή μας!

Παρθένος
Αντιθέτως εσύ, Παρθενάκι, καλό θα ήταν να μετρήσεις λίγο πιο προσεκτικά την ποσότητα που θα καταναλώσεις αύριο σε φαγητό. Είσαι λίγο επιρρεπής και τον τελευταίο μήνα το κρεβάτι σου έχει γίνει ένα με εσένα. Τι θα έλεγες να πας για τρέξιμο το απόγευμα μετά το φαγητό;

Ζυγός
Μην το παρακάνεις με το αλκοόλ, γλυκέ μας Ζυγέ! Όταν πιάσεις το ποτήρι δεν το αφήνεις με τίποτα κάτω και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν χρειάζεται να είσαι σε κάποιο μαγαζί για να κάνεις τα κόλπα σου. Ακόμα και στο σπίτι μπορεί να είναι… καταστροφικές οι συνέπειες μετά από ένα μεγάλο session πιώματος.

Σκορπιός
Ήταν που ήταν μουντές οι μέρες, σήμερα με τη «limited edition» του Πασχαλινού τραπεζιού, απέγιναν! Παρόλα αυτά, ο καιρός είναι σύμμαχός σου για να νιώσεις ομορφότερα. Δες πόσο όμορφα φωτίζει ο ήλιος. Κάνε έναν ωραίο καφέ, βάλ’τον σε shaker και πήγαινε μια απογευματινή βολτίτσα παρέα με τα ακουστικά σου!

Τοξότης
Η δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά τρώει και τον Τοξότη! Βρε ψυχή μου, είσαι όλη μέρα πάνω από τον υπολογιστή. Έχεις σπάσει ρεκορ σειρών. Τώρα που έφτιαξε λίγο ο καιρός και εφόσον έχεις αυλή, βεράντα ή παρέα μέσα στο σπίτι γενικά, εκμεταλλεύσου το! Άσε το ρημάδι λίγο μέσα στο δωμάτιο! (ακούστηκε πολύ boomer αυτό, ξέρω)

Αιγόκερως
Πόσο θα ήθελες σήμερα να είναι μαζί σου εκείνο το συγκεκριμένο άτομο με το οποίο περνούσες τις γιορτές του Πάσχα κάθε χρόνο. Όσο να’ναι, όλοι μας συνδυάζουμε πρόσωπα με καταστάσεις και πράγματα. Αυτά είναι που θυμόμαστε εν τέλει. Μην κολλάς όμως πουθενά, κάθε αρχή σε καλό, και για κάποιο λόγο έμεινε πίσω σου αυτό το πρόσωπο.

Υδροχόος
Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, για πρώτη φορά αντιλαμβάνεσαι την έννοια των γιορτών του Πάσχα. Πάντοτε δούλευες βράδυ Μ. Σαββάτου, με αποτέλεσμα να χάνεις την ετοιμασία του τραπεζιού και την όλη οικογενειακή φάση. Δώσε λίγο βάση φέτος στην οικογένεια, κάνε τους γονείς σου λίγο χαρούμενους.

Ιχθύες
Μπορεί να επιβάλλει η μέρα να είσαι λίγο παραπάνω χαρούμενος σήμερα, αλλά εσένα δεν σε συγκινούν οι κίβδηλοι εορτασμοί. Τι θα έλεγες όμως να πάρεις τη ζωή με άλλο μάτι; Μπορεί συγκεκριμένα σήμερα, να σου βγει σε καλό όλο αυτό!

Go to TOP
Άνοιγμα