post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η εκρηκτική σου προσωπικότητα και το ταπεραμέντο σου δεν αφήνουν σε ησυχία ούτε εσένα τον ίδιο, αλλά ούτε και τον περίγυρό σου, Κριαράκι μας. Η αστείρευτη χαρά σου και το χαμόγελο που χαράζεις στα πρόσωπα των άλλων είναι μια μοναδική αρετή. Μην το ξεχνάς αυτό.

Ταύρος
Ταυράκι, δώσε λίγη παραπάνω σημασία στα προσωπικά σου αντικείμενα, ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείς τη συγκοινωνία. Είτε από αφηρημάδα, είτε από κακή τύχη, αν δεν δώσεις βάση θα έχεις μια απώλεια που μπορεί να σε πάει πίσω οικονομικά και για πολλές μέρες.

Δίδυμοι
Το πείσμα σου δεν σκάει γάιδαρο, αλλά τους φίλους σου. Γι’ αυτό Διδυμάκι μου ησύχασε λίγο και σκέψου και την οπτική των άλλων πάνω σε ορισμένα πράγματα. Άνοιξε τα αυτιά σου και δώσε βάση στο τι έχουν να σου πουν. Λογικά εσύ θα είσαι το λάθος, δεν είναι όλοι τρελοί.

Καρκίνος
Η εργατικότητά σου επιβραβεύεται μεν μακροπρόθεσμα, θες όμως και ένα μικρό treat μέσα στη μέρα, ως friendly reminder ότι τα πας καλά και συνεχίζεις ακάθεκτος, Καρκινάκι μας. Μην φοβάσαι να ενδώσεις και σε λίγη παραπάνω ώρα χαλάρωσης, you got this!

Λέων
Επιτέλους μπήκες σε σειρά και ήδη η διάθεση και η αποδοτικότητά σου έχουν ανέβει κατά πολύ. Όμως, το να βάζεις σε κουτάκια κάθε τι κάνεις και να το υπολογίζεις με βάση τους δείκτες του ρολογιού μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου.

Παρθένος
Μια μικρή διαμάχη στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να σε οδηγήσει στο να πεις πράγματα που δεν εννοείς, ενώ παράλληλα να σε κάνει να καυχιέσαι για πράγματα που δεν θα έπρεπε. Η ταπεινότητα είναι μισή αρετή, οπότε πρόσεχε τι λες και που το λες. Με αγάπη.

Ζυγός
Η καλοκαρδοσύνη σου και η τάση σου να θέλεις να είναι οι φίλοι σου καλά μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι και μερικές φορές κουραστικός. Εκτιμάται ιδιαίτερα το γεγονός ότι είσαι εκεί για να στηριζεται όποιος το έχει ανάγκη, το personal space όμως είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερο κάποιος που υποφέρει.

Σκορπιός
Procrastination doesn’t make perfect, dear! Μην χαλαρώνεις πολύ, η περίοδος που έρχεται είναι ζόρικη σε κάθε τομέα. Μπορεί να νιώθεις ότι υπερκουράστηκες μέσα στις διακοπές λόγω εργασίας και κρύου (ναι, κρύου, γιατί όχι;). Αυτό όμως δεν θα έπρεπε να σε ρίχνει. Φτιάξε λίγο τη διατροφή σου για να έχεις ενέργεια και μην πίνεις τόσο πολύ καφέ.

Τοξότης
Μια βόλτα στα μαγαζιά ενόψει εκπτώσεων είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις. Μια νέα γκαρνταρόμπα αντικατοπτρίζει και καλύτερη διάθεση. Ο σοφός λαός δεν λέει ότι η ψυχολογία είναι ο καθρέφτης της ψυχής; Όχι, ε;

Αιγόκερως
Ο ερωτισμός σου είναι στο ζενίθ σήμερα. Αν έχεις ρεπό, πάρε όλο το χρόνο και οργάνωσε ένα τέλειο date night, έτσι για να αναζωπυρωθεί η σχέση σου με το έτερον ήμισυ. Παραπονεμένος δεν θα μείνει κανείς.

Υδροχόος
Η διατροφή σου έχει πάρει την κάτω βόλτα μέσα στις γιορτές, αγαπημένο Υδροχοάκι. Με λίγα χρήματα και πολλή θέληση, κάνε μια βόλτα στο σουπερμάρκετ και αντικατέστησε το κρουασάν με μπάρες δημητριακών και φρούτα.

Ιχθύες
Μην βάζεις μέσα στην καρδούλα σου ότι ακούς, ευκολόπιστο Ψαράκι μου. Αφήνεις με μεγάλη άνεση τον κόσμο να επηρεάζει το κάθε τι. Όσοι σε γνωρίζουν μπορεί να σε καταλαβαίνουν, αλλά δεν σημαίνει ότι ορισμένοι δεν στοχεύουν στο να σου χτυπήσουν τη διάθεση εκεί που πονάει.

Go to TOP