post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Πρώτη Κυριακή του μήνα με εναλλαγή φωτός και γκρίζου και τα άστρα σου ομολογούν πως η σημερινή μέρα θα είναι λίγο περίεργη, Κριαράκι μου. Μικρά προβλήματα στα προσωπικά σου θα σε κάνουν να γιγαντώσεις κάποια πράγματα μέσα σου και στο τέλος να κλειστείς στο σπίτι γεμάτος ενοχές. Αν όμως θέλεις να πας κόντρα, βγες να σε δούμε!

Ταύρος
Ταυράκι μου βλέπω μπροστά μου τον κίνδυνο να χάσεις την πρώτη μέρα του… ημερολογιακού χειμώνα κάπου ανάμεσα σε λίστες, τετράδια και έγγραφα word! Κατηγοριοποίησε όσα θέλεις να κάνεις στο μέλλον με τη σειρά, ώστε βήμα-βήμα να πας μπροστά. Και κάνε που και που ένα reality check, δε βλάπτει!

Δίδυμοι
Σύννεφα και γκρίνια για τα  Διδυμάκια μου, με τη σχέση σας σήμερα να επισκιάζεται από μερικά συννεφάκια. Η απόσταση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα στους δυο σας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα επακόλουθο της συνεχούς καθημερινής επαφής σας. Βγείτε λοιπόν χωριστά σήμερα το βράδυ και όλα cool!

Καρκίνος
Σα να εξωτερικεύεις συναισθήματα και πράγματα Καρκινάκι μου. Σερί από χθες, και συναναστρέφεσαι με περισσότερο κόσμο απ’ όσο το έκανες όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Το καλύτερο; Είσαι γεμάτος δημιουργικές ιδέες που από το μεσημέρι και μετά πρέπει να τις κρατήσεις για σένα. Μην τα μοιράζεσαι όλα!

Λέων
Επιτέλους πρόσκαιρο τέλος στις σκοτούρες για το Λιοντάρι. Σήμερα προβλέπεται άραγμα στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους, όμορφες συζητήσεις και πολλά ένοχα μυστικά. Να δεις που ξαφνικά, το νύχτα όλα όσα θεωρούσες προβλέψιμα θα μεταμορφωθούν σε κάτι όμορφο και θα λάμψουν. Τους φίλους και τα μάτια σου!

Παρθένος
Κολλάς και βασανίζεσαι συνεχώς με ιδέες, όνειρα και φόβους, μα δε χρειάζεται σήμερα αυτή η κατάσταση να σου σκαλίζει το μυαλό όλη μέρα Παρθενάκι μου. Η τέχνη θέλει άνεση και υπομονή, και με το να θέτεις deadlines στον εαυτό σου για κάτι που απολαμβάνεις είναι μεγάλο λάθος. Be cool, ο χειμώνας σου κλείνει το μάτι!

Ζυγός
Ο Ζυγός γυρεύει μηνύματα από το υπερπέραν και προβληματίζεται. Όμως τα όμορφα βρίσκονται πραγματικά δίπλα σου, κι αν κάνεις μια μικρή προσπάθεια θα τα αγγίξεις με άνεση. Συζητήσεις (ειδικά το βράδυ) με κοντινούς σου ανθρώπους θα σε χαροποιήσουν ακόμα περισσότερο!

Σκορπιός
Σήμερα θα χαμογελάς. Θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Θα λάμπεις! Δεν ξέρω αν αυτά είναι ανησυχητικά ή αποτέλεσμα των υποθέσεων που έκλεισες και σε άγχωναν πάρα πολύ. Μην ψάξεις πώς και τι σήμερα Σκορπιέ μου. Άφησε τη μέρα να κυλήσει ήρεμα, αγνόησε τη ζέστη και προτίμησε να μείνεις ένας χαμογελαστός παρατηρητής!

Τοξότης
Seize the day, Τοξότη. Απόλαυσε στιγμές και εμπειρίες. Το ξέρω, πιάστηκες από τα μαλλιά ενός όμορφου και ιδαίτερου ανθρώπου, βάσισες όλα σου τα όνειρα πάνω του κι έπειτα αυτός εξαφανίστηκε. Όμως στο χέρι σου είναι να μετατρέψεις την περίεργη Κυριακή από μια μέρα συντριβής σε μέρα ανασύνταξης!

Αιγόκερως
Στράβωσαν τα πράγματα μετά από ένα μυστικό που διέρρευσε ενώ δεν έπρεπε. Έτσι, η όμορφη μέρα που θα σου χάριζε υπό φυσιολογικές συνθήκες το Σύμπαν, αναμένεται να γίνει πιο σκούρα το απόγευμα μετά από μια φήμη που κακώς κυκλοφόρησες για ένα άτομο και θα μαθευτεί. Μην κάνεις τέτοια!

Υδροχόος
Κάποιος αφυπνίζεται. Το ακούς προβληματισμένε και μελαγχολικέ Υδροχόε μου; Τα άστρα σου δίνουν ένα μήνυμα κι εγώ σου το μεταφέρω. Χρειάζεσαι ηρεμία και όλα θα γίνουν πιο όμορφα. Μην ξεχνάς πως όσο πιο στρεσαρισμένος είσαι, τόσο λιγότερο απολαμβάνεις τη ζωή!

Ιχθύες
Σαν τον φοίνικα και τα Ψαράκια, αναγεννιούνται σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Θα ξυπνήσετε με ένα μικρό άγχος για κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο πρώτος άνθρωπος που θα σας συμβουλεύσει θα σας το λύσει χωρίς να είναι καν ειδικός. Όσο για το τέλος της μέρας, προβλέπεται κατάνυξη στο σπίτι!

Go to TOP