post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 16 Νοεμβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Θα μπορέσετε μέσω των πράξεών σας να φανείτε πιο πειστικοί στο στενό σας περιβάλλον. Η γοητεία σας σήμερα κάνει… ζημιά στο αντίθετο φύλο, όμως ένα ατυχές περιστατικό θα είναι η αιτία να ψυχραθούν προσωρινά σε θερμοκρασίες… φθινοπώρου οι σχέσεις με τους γύρω σας. Όσο για τις υπόλοιπες ανησυχίες σας, αφήστε ‘τες λίγο στην άκρη!

Ταύρος
Ίσως να σας είναι αρκετά δύσκολο τώρα να κάνετε κάποιους προγραμματισμούς για τη ζωή σας, καθώς συναισθηματικά τουλάχιστον θα οδηγηθείτε προς τα πίσω στο χρόνο. Τρίτο Σουκού του μήνα και δείξτε κατανόηση στους συγγενείς σας. Η συμπεριφορά τους αλλάζει επειδή κάτι συμβαίνει. Ανακαλύψτε το!

Δίδυμοι
Το τελευταίο διάστημα έχετε μια τάση προς την εναλλακτική οικολογία. Αυτή η γενικότερη στάση σας στη ζωή και ο τρόπος που σκέφτεστε, σας κάνουν αξιολάτρευτους. Εκφραστείτε με το δικό σας τρόπο και μην προσποιείστε ούτε σ’ αυτούς που αγαπάτε, ούτε στους γνωστούς σας. Καλό ΣουΚού, χωρίς καταιγίδες εάν είναι δυνατό!

Καρκίνος
Πρέπει να περιορίσετε τον εγωισμό σας, αλλιώς θα σταθεί εμπόδιο στην ανάπτυξη των σχέσεων σας. Οι υλιστικές σας διαθέσεις έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους. Η επικοινωνία είναι το άλφα και το ωμέγα για εσάς, που αρέσκεστε στο φλερτ και τις δημόσιες εμφανίσεις. Σήμερα όμως σας θέλω προσεκτικούς!

Λέων
Η υπερβολική σιγουριά σας και η ματαιοδοξία σας δεν είναι διόλου απίθανο να σας δημιουργήσει προβλήματα σήμερα. Μου βγαίνετε λίγο… ψωνάκια και αυτό ίσως φέρει αντιπαραθέσεις σε κάποιες σχέσεις σας. Από την άλλη, άτομα του στενού σας περιβάλλοντος γίνονται αιτία να σας ανοίξουν αναπάντεχα νέοι δρόμοι!

Παρθένος
Ένταση και αντιπαραθέσεις για άγνωστες αιτίες, πιθανόν να προκαλέσετε σήμερα. Δώστε λίγο χρόνο χρόνο στον εαυτό σας και μην ξύνετε παλιές πληγές. Βλέπετε συχνότερα τους φίλους σας, ενώ πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να μέλος μιας ομάδας εργασίας ή να ασχοληθείτε με μία εναλλακτική δραστηριότητα. Το νου σας!

Ζυγός
Μέρα ξεκούραστη αλλά και χαοτική για σένα Ζυγέ. Κοίταξε για αρχή να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα και έπειτα σκέψου πόσο δημιουργικός μπορείς να γίνει σήμερα. Τι σου συνέβη ξαφνικά και σου φταίνε όλοι; Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά για το καλό όλων και φρόντισε το βράδυ να παρτάρεις χωρίς περιττά ωράρια!

Σκορπιός
Δώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας, ακούστε τον και συζητήστε μαζί του. Θέλετε να κάνετε σήμερα όλα όσα δεν κάνετε τους τελευταίους μήνες. Χαλαρώστε όμως γιατί δεν προλαβαίνετε! Καλό θα ήταν να αποφύγετε την επιπόλαιη διαχείριση των χρημάτων σας, για να μην… ξεφουσκώσει υπερβολικά το πορτοφόλι. Καλή επιστροφή στην καθημερινότητα!

Τοξότης
Έπειτα από πολύ καιρό θα μπορέσετε να βρείτε την ηρεμία που τόσο σας έλειπε. Απροσδόκητες εξελίξεις στο τομέα των σχέσεων προκύπτουν για εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες που μπορεί αναπάντεχα να διακόψουν ή να ξεκινήσουν μια σχέση ή συνεργασία. Το Σάββατο γεννά απροσδόκητες εξελίξεις!

Αιγόκερως
Σάββατο προς το τέλος του φθινοπώρου και μία κατάσταση «τραβάτε με κι ας κλαίω». Μη λειτουργείτε καταπιεστικά και μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. Οι τελευταίες αποτυχημένες σχέσεις σας, σας έχουν κάνει εύθραυστους. Μη φοβάστε όμως να κάνετε έστω κάποια νέα, δειλά βήματα!

Υδροχόος
Το θέμα των εξόδων του σπιτιού σας θα έρθει να σας ταράξει τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, μαζί με ένα ακόμα συννεφάκι: Άν δεν είστε ευχαριστημένοι με την σχέση σας, δώστε επιτέλους ένα τέλος, και ανοίξτε νέους δρόμους. Δεν είναι κακό που θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε, αλλά πάντα χρειάζεται σκέψη!

Ιχθύες
Μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, γιατί θα κουραστείτε και θα χαλάσει η διάθεσή σας. Ένα απρόσμενο μήνυμα ή μια έκπληξη χαροποιεί εσάς που έχετε γεννηθεί κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Όσο για τη θεά Τύχη, θα είναι και αύριο μαζί σας, γι’ αυτό τα μάτια σας 14!

Go to TOP