post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 30 Νοεμβρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Kριαράκι μου με βάζεις σε διλήμματα. Θέλεις ή δε θέλεις; Βαριέσαι ή θα βγεις και θα γίνεις το πρόσωπο της βραδιάς αυτό το Σάββατο που είναι γεμάτη ερωτηματικά; Κινητοποιήσου λίγο και ηρέμισε, γιατί μόνο χαμένος δεν πρόκειται να βγεις σήμερα. Ο ουρανός λάμπει σήμερα για σένα κι ας μην το ξέρεις!

Ταύρος
Ανήσυχα ξυπνήματα με σκιά το φεγγάρι αναμένονται την τελευταία μέρα του φθινοπώρου και το μυαλό σου γυροφέρνει. Προσοχή λοιπόν στις σκέψεις σου για να μη σε παρασύρουν. Σήμερα πρέπει να προσέχεις Ταυράκι μου. Μη δώσεις υποσχέσεις που δε μπορείς να τηρήσεις και απέφυγε τα μεγάλα λόγια. Κeep it low. Όλα θα πάνε καλά

Δίδυμοι
Ένα boost στην ψυχολογία το κερνάει η αρχή του Σουκού και είστε έτοιμα να κατακτήσετε νέες κορυφές Διδυμάκια μου. Το θέμα όμως είναι να σταθείτε πρώτα γερά στα πόδια σας πριν επιχειρήσετε μία νέα υπέρβαση. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολλά, αλλά πρέπει πρώτα να τα οριοθετήσετε!

Καρκίνος
Πολλή μαζεμένη ενέργεια βλέπω Καρκινάκι μου, αλλά το μεταβατικό αυτό Σάββατο θα σου φερθεί παράξενα. Από τη μία, θα πραγματοποιήσεις με χαρακτηριστική ευκολία έναν μεγάλο σου στόχο. Με την ίδια όμως άνεση ίσως να απομακρυνθείς από έναν άνθρωπο που σε νοιάζεται. Προσοχή λοιπόν στις αποφάσεις της στιγμής.

Λέων
Τα είδες όλα Λιονταράκι μου, όμως το σημερινό διάλειμμα από τις μαζικές σου υποχρεώσεις θα σε κάνει να τσεκάρεις τα πράγματα πιο σφαιρικά και ψύχραιμα. Μικροεντάσεις ενδέχεται να υπάρξουν κατά το μεσημέρι, αλλά αν βάλεις την θετική σου ενέργεια να δουλέψει, τίποτα δε θα σου χαλάσει τη διάθεση!

Παρθένος
Τριγυρίζεις σε θέματα πίστης και εμπιστοσύνης Παρθενάκι μου ανήσυχο. Εμπιστεύσου όμως το ένστικτό σου που δεν θα σε προδόσει. Μην ξεχνάς πως κάποιοι φίλοι σου, με τους οποίους έχεις χαθεί καιρό, δεν έχουν τίποτα το κακό να σου προσάψουν και αν τους το ζητήσεις θα είναι εκεί για σένα!

Ζυγός
Περίεργο το τελευταίο Σ/Κ του Νοεμβρίου Ζυγέ μου. Η ενσυναίσθηση φταίει για όλα και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ακόμα και στον ύπνο. Σήμερα πρέπει να προσέχεις πολύ και να σκέφτεσαι γρήγορα. Κανείς θείος σου από την Ινδία δεν ψάχνει κληρονόμο, γι’ αυτό μην ψαρώσεις αν λάβεις ένα τέτοιου είδους mail!

Σκορπιός
Μάθημα πρώτο: τα πράγματα και οι καταστάσεις δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, Σκορπιέ μου. Κι αν κάτι λειτουργεί άψογα σήμερα, δε σημαίνει πως αύριο θα συμβεί το ίδιο. Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη διδάγματα για σένα. Κάνει λοιπόν τις σωστές κινήσεις με τα σωστά άτομα!

Τοξότης
Παίζεις σε μεγάλα γήπεδα σήμερα Τοξότη μου, γι’ αυτό και στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα περιτριγυρίζεσαι από δημιουργικά άτομα. Ίσως κατά τη διάρκειά της προκύψει και μία κατάσταση πέρα από τα συνηθισμένα, την οποία θα σου προτείναμε να ζήσεις στο έπακρο!

Αιγόκερως
Τι κι αν το ζώδιό σου είναι ο Αιγόκερως; Σε βλέπω να συμπεριφέρεσαι σαν… ταύρος και αγχώνομαι! Κάπως έτσι θα μοιάζεις το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς ένα αστείο γεγονός θα σε βγάλει έξω απ’ τα ρούχα σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα. Είσαι πιο όμορφος όταν χαμογελάς!

Υδροχόος
Είχες άλλα πλάνα για χθες και στο τέλος η νύχτα κατέληξε μοναχική και βαρετή; Σήμερα έχεις την ευκαιρία να επανορθώσεις, κάπου δίπλα στο στοιχείο σου, το νερό. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά φρόντισε να κρατήσεις όσα έχεις μέχρι στιγμή κερδίσει!

Ιχθύες
Το focus σε όλους και όλα δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να σας χαρακτηρίσει σήμερα, αγαπητά μου Ψαράκια. Αφήστε λοιπόν την κοπιαστική μελέτη για κάποια άλλη μέρα και φροντίστε απλά να χαρείτε τις μικρές, καθημερινές στιγμές της ζωής. Η επιβράβευση και τα καλά νέα θα έρθουν ξαφνικά!

Go to TOP