post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 23 Νοεμβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Κάτι φέγγει στα ερωτικά σου και η χρυσόσκονη δύσκολα κρύβεται Κριαράκι μου. Ίσως ο λόγος να είναι μεγάλος, ίσως και όχι, όμως αυτή η σπίθα που νιώθεις στην καρδιά ίσως την κρατήσει ζεστή για πολύ καιρό μέχρι να κάνεις τη μεγάλη κίνηση. Απόλαυσέ το ακόμα κι αν δε βιαστείς να μιλήσεις στο πρόσωπο που πρέπει!

Ταύρος
Κάποιος θα κάνει σχέδια για ταξίδια με βάρκες, αεροπλάνα, τρένα και αυτοκίνητα. Κι αν αυτά τα ταξίδια έχουν μέσα και ένα κλικ δουλειάς, ακόμα καλύτερα. Ταυράκι μου το ξέρεις καλά πως τα πιο σπουδαία είναι όσα μαθαίνουμε τελευταία στιγμή. Ετοιμάσου λοιπόν για ωραίες περιπέτειες και μην πεις πολλά στις τελευταίες στιγμές του φθινοπώρου!

Δίδυμοι
Η μέρα είναι εξαρχής παράξενη, γιατί κάποια πολύ άσχημα λόγια θα ειπωθούν πίσω από την πλάτη σας και θα τα μάθετε σύντομα Διδυμάκια μου. Χρειάζεται καταρχήν ψυχραιμία και ένα fact-check, για να μη βρεθείτε στο τέλος να είστε εσύ αυτοί που θα απολογηθούν. Επίσης, καλό θα ήταν να αφήσετε τις κακίες να μείνουν πίσω, μαζί με τον Νοέμβριο!

Καρκίνος
Όλα βαίνουν καλώς, που θα έλεγε και ο διευθυντής στο σχολείο Καρκινάκι μου και το κεφαλάκι σου γυρίζει σε αυτό που λέμε σταθερότητα. Έτσι και σήμερα, κράτα χαμηλό προφίλ και πέρνα τη μέρα χαλαρά όσο κι αν πιεστείς από κάποιες καταστάσεις. Σου πάει να είσαι ήρεμος, πόσο μάλλον όταν οι αργίες σε αναζωογονούν σε μεγάλο βαθμό!

Λέων
Το spotlight καρφωμένο στον βασιλιά, το κοινό χειροκροτεί, και ‘συ βρίσκεσαι σε μια φάση… τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι φίλοι θέλουν να σε δουν, μόνο που ο χρόνος σου είναι λίγος. Άσε που δε συχνάζουν στα ίδια μέρη. Όμως η γιορτή δε θα είναι η ίδια χωρίς την παρουσία σου. Μην τους τη στερήσεις, ειδικά σήμερα!

Παρθένος
Πάρα πολλά προβλήματα στην επικοινωνία προβλέπονται σήμερα, με το τηλέφωνο να χτυπάει συνεχώς, να μη λογαριάζει αργίες και να μη σε αφήνει σε ησυχία Παρθένε μου. Φαίνεται πως όλοι θέλουν κάτι από σένα και από την άλλη εσύ, αναγκαστικά θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο. Διαχειρίσου το σωστά!

Ζυγός
Κάτι στραβώνει στο νοικοκυριό του Ζυγού κι αυτός θα επιστρατεύσει όλες του τις μαστροχαλαστικές γνώσεις για να κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Πώς θα σου φαινόταν αν άφηνες καθέναν να κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν έχωνες τη μύτη σου παντού; Κάν’το έστω σήμερα, ανήσυχο πλάσμα. Καλά ταξίδια στα μυστήρια!

Σκορπιός
Σα να μου φαίνεται πως τα πράγματα είναι περίεργα στον πλανήτη του Σκορπιού, με τα άστρα να στέλνουν αλλόκοτα μηνύματα. Οι επανασυνδέσεις με φίλους έχουν σαν θέμα συζήτησης το αύριο, αλλά καλό θα ήταν να εστιάσεις στην ομορφιά του σήμερα. Και προσοχή στο ποτό. Η παραμονή της Κυριακής εγκυμονεί κινδύνους!

Τοξότης
Μελετηρό Τοξοτάκι μου, κάτι μου λέει πως έχεις μπερδευτεί ανάμεσα σε επιστήμες, συγγράμματα, γράμματα και αριθμούς. Καταλαβαίνεις τους ανθρώπους αλλά και τις λέξεις πιο γρήγορα από όλους, αλλά αν συνεχίσεις Σαββατιάτικα σε τέτοιο ρυθμό, το βράδυ θα κλατάρεις. Βάλε φρένο από το απόγευμα και μετά στο διάβασμα!

Αιγόκερως
Σάββατο φωτεινό κι ας κρύβει λίγο γκρίζο, με το χαμόγελο να αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει τα χείλη σου, χαμογελαστέ μου Αιγόκερε. Οι μεθοδικές σου κινήσεις σε οδηγούν σήμερα σε μια μέρα που μέσα στη ζάλη του Σαββάτου δε θα τσιγγουνεφτεί για να σου χαρίσει κι άλλες πολύχρωμες στιγμές. Το νου σου στις όμορφες αγκαλιές που θα κρύβουν ένα καλύτερο αύριο!

Υδροχόος
Ένας φίλος αντιμετωπίζει ένα συναισθηματικό πρόβλημα που δεν τον αφήνει κυριολεκτικά να ανασάνει, και μάντεψε ποιος θα βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα! Η δική σου συμβολή Υδροχόε μου θα είναι καθοριστική, γιατί ξέρεις πως αν και η δική σου καρδιά είναι… ναυάγιο αυτές τις μέρες, γιατρεύει αυτές των άλλων!

Ιχθύες
Κάποια ξαφνικά και μικρά προβλήματα έχουν μετατρέψει την κατάσταση στο σπίτι σε ένα… καθόλου δημιουργικό χάος Ψαράκια μου. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τους άλλους και όχι με ‘σας, αλλά αναγκαστικά κάπου στη μέση θα βρεθείτε και θα προβληματιστείτε. Δράστε σαν διαιτητές και μην πάρετε το μέρος κανενός!

Go to TOP