The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Η ανασφάλεια, Κριαράκια μου, συνεχίζει να σας κάνει παρέα κι ας μην τη θέλετε καθόλου. Τα κοσμικά όργια που θα γίνουν σήμερα θα σας κάνουν να μην ξέρετε τι θέλετε όχι μόνο από τους άλλους, αλλά και από εσάς τους ίδιους. Μην τα πάρετε όμως στο κρανίο γιατί η Τετάρτη θα είναι απαιτητική!

Ταύρος
Μια χαλαρή Δευτέρα πέρασε μα εσείς νιώθετε ότι δεν ακούμπησε κι έχετε δίκιο, Ταυράκια. Οι ευθύνες σας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα και νιώθετε ότι βάλλεστε από παντού. Πάρτε μια ανάσα, φροντίστε τον εαυτό σας και διαλέξτε επιτέλους τι πραγματικά θέλετε. Όλα τα άλλα έπειτα θα έρθουν!

Δίδυμοι
Συνεχίζετε με πολλή όρεξη και ενθουσιασμό και καλά κάνετε, γιατί πρέπει να είστε ετοιμοπόλεμοι, καθώς τα βέλη του έρωτα έχουν κάνει focus πάνω σας. Κρατήστε όμως το κεφάλι χαμηλά και αφήστε τίποτα στην άκρη για το τέλος της βδομάδας, που ίσως εμφανιστεί κάτι το έκτακτο!

Καρκίνος
Η χθεσινή ανακατωσούρα κάθισε σαν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι σας, Καρκινάκια μου. Κάντε λοιπόν του κεφαλιού σας για να σας φύγει η ζαλάδα, αλλά με στυλ. Κατά τα άλλα, μην πλακωθείτε με τους δικούς, με τους φίλους και τους εχθρούς σας. Μεγάλα παιδιά είστε!

Λέων
Κάνετε συνέχεια γνωριμίες, οι ανήθικες προτάσεις πέφτουν βροχή, φλερτάρετε ασύστολα και οι Καρκίνοι από πάνω σας ζηλεύουν, σας φθονούν, σαν κάνουν βουντού και δικαίως. Τα λεφτά σας και τα μάτια σας, γιατί οι λανθασμένες κινήσεις πληρώνονται ακριβά, στην κυριολεξία!

Παρθένος
Νιώθετε ολοένα και μεγαλύτερη ηρεμία κι επιτέλους βλέπετε την επικοινωνία με τους γυρω σας να καλυτερεύει και φεύγει ένα μεγάλο ενεργειακό βάρος από πάνω σας. Εσείς τη λέτε Τρίτη, αλλά τα άστρα μία μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσετε, να ρισκάρετε και να σκεφτείτε καινοτόμα!

Ζυγός
Ξυπνήσατε άτσαλα αλλά μη φοβάστε. Βγείτε έξω, χαρείτε τη ζωή και ερωτευτείτε! Οι δεσμευμένοι, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε από αυτό το μήνα αν μια σχέση μπορεί να εξελιχθεί. Οι υπόλοιποι τυχεροί ή άτυχοι, να αναρωτηθείτε για το ποιος είστε πραγματικά και αν τι θέλετε τη ζωή!

Σκορπιός
Θα πάρετε μια μεγάλη, βαθιά ανάσα γιατί το πολύ ξύλο στο περιβάλλον σας φτάνει επιτέλους στο τέλος. Χρησιμοποιήστε το μυαλό που υποτίθεται ότι βάλατε από το χθεσινό ναυάγιο και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Παράλληλα, σήμερα η μέρα «φωνάζει» για ευκαιρίες στη δουλειά!

Τοξότης
Από τα μέσα της μέρας που ένας άγνωστος θα σας χτυπήσει την πόρτα, θα γνωριστείτε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα αρχίσετε να γεύεστε τον καρπό της ωριμότητας. Στα προσωπικά σας, η χθεσινή γλυκιά ζάλη φεύγει σιγά-σιγά, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα!

Αιγόκερως
Ένα μικρό reunion αποτέλεσε έκπληξη για σας, και νιώσατε για ακόμη μια φορά ότι χάνετε τη γη κάτω απ’ τα πόδια σας. Μην αγχώνεστε, όμως, γιατί θα πράγματα από το απόγευμα και μετά θα φτιάξουν. Εξάλλου οι Τρίτες είναι πάντα καιρός για νέα ξεκινήματα κι εσείς αστέρια στον σχεδιασμό!

Υδροχόος
Πλανήτης Γη καλεί Υδροχόο, με το κεφάλι του καθαρό και τα οικονομικά του τακτοποιημένα. Καιρός να κάνετε το ίδιο και με το σπίτι σας, Τρίτη και γιορτή στο νοικοκυριό, γιατί το έρμο το δωμάτιό σας θυμίζει περισσότερο πεδίο βολής παρά μέρος που κατοικούν ευφυή όντα!

Ιχθύες
Ψαράκια μου, να αξιοποιήσετε δεόντως τις ευκαιρίες της Τρίτης και να μαζέψατε δυνάμεις, γιατί από σήμερα το Σύμπαν θα κάνει τα νεύρα σας κρόσια. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα και κρατήστε μετριοπαθή στάση σε τυχόν ανακατωσούρες σε επίπεδο παρέας.

Go to TOP
Άνοιγμα