The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Νέα μέρα και νέα εβδομάδα ξημερώνει για το Κριαράκι, που χθες κόντρα σ’ όλους κι όλα, κατάφερε να μείνει σχετικά ήρεμο. Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σου, οπότε διαχειρίσου τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προκάλεσέ την χωρίς να προσπαθήσεις να γκρεμίσεις!

Ταύρος
Η συναναστροφή σου με τους παλιούς σου φίλους έχει ξεκινήσει να λειτουργεί ευεργετικά πάνω σου Ταυράκι μου. Η περίοδος που πέρασες μόνο σου πρέπει να σου γίνει μάθημα, γιατί όπως κατάλαβες στο τέλος σε φόρτωσε με πολλά. Η Δευτέρα σου φωνάζει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο με όποιο τρόπο μπορείς!

Δίδυμοι
Η οικονομική ισορροπία που ψάχνεις σου κλείνει το μάτι Διδυμάκι μου. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα σε κάνουν να πιστεύεις πως όλοι και όλα γυρίζουν γύρω από ‘σένα! Η συμβουλή των άστρων είναι να το απολαύσεις, αλλά να μην πέσεις με τα μούτρα και μας ψωνιστείς στο τέλος!

Καρκίνος
Κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και κάποιες υποχρεώσεις που δε σε έψηναν και πολύ, σήμερα θα βρεθούν στο ημερολόγιο Καρκινάκι μου. Δες το σαν μια ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και νέα μέρη και μην τραβήξεις άγχος. Το μεγαλύτερο κέρδος για σένα θα είναι η γνώση και οι εμπειρίες. Τα μάτια στο μέλλον!

Λέων
Κάποιος κάνει ανασκαφές στον βαθύ και εύθραυστο ψυχικό του κόσμο, και προσπαθεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που προσπαθεί να εκφράσει καιρό. Είναι το Λιονταράκι, που ένα μικρό στραβοπάτημα στα ερωτικά του το πλήγωσε. Όμως η Δευτέρα υπάρχει για να λύνει τα προβλήματα, όχι για να ανοίγει άλλα!

Παρθένος
Τις Δευτέρες το socializing χτυπάει κόκκινο, σωστά Παρθενάκι μου; Ένα ή περισσότερα επαγγελματικά ραντεβού κατά τη διάρκεια της μέρας αναμένεται να σας «ξεσκουριάσουν» έπειτα από τη χθεσινή μέρα απραγίας και ξεκούρασης. Καλωσήρθατε λοιπόν στην πραγματικότητα που κρύβει πόλλά ωραία για εσάς!

Ζυγός
Οι βαθυστόχαστες συζητήσεις και οι μεγάλοι διάλογοι σήμερα θα βρεθούν στα φόρτε τους. Το πιο βασικό που πρέπει να προσέξεις Ζυγέ μου είναι το να μη γίνεις φλύαρος, γιατί και ενδιαφέροντα πράγματα θα πεις και ενδιαφέροντες ανθρώπους θα συναντήσεις. Η Δευτέρα προβλέπει πολύ ελεύθερο χρόνο!

Σκορπιός
Ένα άτομο μεγαλύτερος από σένα ηλικίας θα εμφανιστεί απροσδόκητα σήμερα στη ζωή σου και θα σου ζητήσει συμβουλές. Αυτή η διάδραση θα λειτουργήσει ευεργετικά πάνω σου Σκορπιέ μου, γιατί στο τέλος θα βρεθείτε κερδισμένοι και οι δύο. Όσο για τη νύχτα, προβλέπει ένα reunion που θα συζητηθεί!

Τοξότης
Νιώθεις πως το μέλλον που έρχεται είναι περισσότερο γκρίζο παρά φωτεινό ανήσυχε Τοξότη μου. Βάστα όμως λίγο γιατί υπερτιμάς τις δυνάμεις σου. Άνθρωποι και καταστάσεις που νιώθεις πως σε κρατάνε πίσω θα διαπιστώσεις πως δε βρίσκονται σε άλλο στρατόπεδο από το δικό σου, ειδικά στα ερωτικά!

Αιγόκερως
Τα σώσαμε τα προσχήματα χθες ζωηρέ Αιγόκερέ μου; Κάτι κατάλαβα αλλά χρειαζόμουν επιβεβαιώση! Από σήμερα προσγειώσου ένα κλικ και μετέτρεψε όσα σκέφτεσαι σε δημιουργικές πράξεις. Η αυτοπεποίθησή σου θα πάρει ένα μεγάλο boost και το απόγευμα θα κάνεις κάποιον που του το χρωστάς να χαρεί!

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα ξημερώνει με ένα ερωτηματικό Υδροχόε μου. Είναι πολύ πιθανό το μεσημέρι κάποιο ή κάποια άτομα από τον στενό σας κύκλο να παρεξηγήσουν τη συμπεριφορά σας χωρίς να φταίτε. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, ώστε το θέμα να σβήσει πριν καν δημιουργηθεί!

Ιχθύες
Κάπου στο δρόμο χάσατε την πορεία και τους στόχους σας και βλέπετε τα πάντα ως μια ευθεία, λευκή γραμμή. Σωστά Ψαράκια μου; Όμως οι εικόνες που έχετε μαζέψει στις μεγάλες αποσκευές σας δε θα σας επιτρέψουν να βουλιάξετε. Ο στόχος σας για σήμερα πρέπει να είναι άραγμα στο σπίτι και όμορφες σκέψεις!

Go to TOP
Άνοιγμα