The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Κάποιος σας έπεισε πως η μεγαλύτερή σας ανάγκη έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά και ‘σεις Κριαράκια μου τον πιστέψατε. Τα άστρα όμως έχουν άλλη γνώμη, και σας σφυρίζουν ότι η προσωπική σας ηρεμία αλλά και η ευτυχία δε θα περάσουν, τουλάχιστον σήμερα, από το πορτοφόλι σας!

Ταύρος
Όσο εργατικός κι αν είσαι και νομίζεις πως όλοι σε αδικούν στη δουλειά, πρέπει να καταλάβεις πως σε έναν πολύ μεγάλο ποσοστό η εικόνα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Μέρα αγνών ξεκαθαρισμάτων η σημερινή, προβληματισμένε Ταύρε μου. Μίλησε όμως με ειλικρίνεια και μη φοβηθείς!

Δίδυμοι
Η μονότονη και καυτή χθεσινή μέρα σε έχει παλουκώσει για τα καλά στο σπίτι. Μη βλέπεις όμως το ποτήρι μισοάδειο, γιατί έχεις μπροστά σου ένα Σουκού στο οποίο αναμένεται να κάνεις τη διαφορά. Έχεις το χάρισμα να κερδίζεις τους πάντες με μία ματιά. Εκμεταλλεύσου το!

Καρκίνος
Έξω έχει υγρασία και το θερμόμετρο γράφει… ταβάνι, και ‘συ σιωπηλός παρατηρητής, ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Το έχεις σκεφτεί ποτέ Καρκινάκι μου να καταγράψεις στις σκέψεις σου σε ένα χαρτί ή ένα online έγγραφο; Η… μισοαργία του Σαββάτου σε παρακινεί να ξυπνήσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, και το Σύμπαν συμφωνεί!

Λέων
Οι πάγοι της Γροιλανδίας λιώνουν 4 φορές περισσότερο σε σχέση με το 2000, στον ίδιο ρυθμό που και η δική σου καρδιά λιώνει για κάποιον άγνωστο-γνωστό. Οι αποφάσεις της στιγμής καμιά φορά οδηγούν σε μπελάδες, αλλά σήμερα τυχερό μου Λιονταράκι θα βρεθείς τη σωστή ώρα στο σωστό μέρος!

Παρθένος
Ξημερώνει με σκέψεις περίεργες με τον μυστήριο ταξιδιώτη. O serial killer που κρύβεται μέσα σου ξυπνά και δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις. Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τα άστρα σου κάνουν σινιάλα καπνού ώστε να μετατρέψεις την οργή σου δημιουργικότητα και δροσιά μέσω του air condition. Ακούς Παρθένε;

Ζυγός
Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία. Στην περίπτωση του Ζυγού όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Σάββατο περίεργο, με μία αίσθηση πως δε θα προλάβεις να ολοκληρώσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις σήμερα. Μήπως όμως βιάζεσαι υπερβολικά;

Σκορπιός
Η πολλή προετοιμασία μαζί με τον καύσωνα σε έκαψαν στο ζέσταμα και τώρα το φυσάς και δεν κρυώνει Σκορπιέ μου! Το φλερτ και οι ατάκες δε χρειάζονται προπόνηση αλλά ειλικρίνεια. Όταν λοιπόν μιλάνε τα σώματά σας δεν πρέπει να τη βλέπεις πρωταγωνιστής ταινίας του Ταραντίνο!

Τοξότης
Η μελαγχολία σε τράβηξε από τα μαλλιά κι εκεί που ένιωσες να στέκεσαι γερά στα πόδια σου, χάθηκες σε έναν ωκεανό αρνητικών σκέψεων. Έτσι είναι αυτές οι μυστήριες μέρες Τοξοτάκι μου και μην τα βάφεις μαύρα. Η σημερινή νύχτα ευνοεί ένα χαλαρό ποτάκι. Μην ξεχνάς λοιπόν πως είναι Σάββατο!

Αιγόκερως
Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο γιορτάζει τον έρωτα, και το μυαλό σας ήδη ταξιδεύει σε φαντασμαγορικά πάρτι και ντισκο-μπάλες! Συγγνώμη που σας το χαλάω φίλοι Αιγόκεροι, αλλά σήμερα πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά αν και Σάββατο, αν θέλετε να δείτε άσπρη μέρα από την επόμενη εβδομάδα!

Υδροχόος
Καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, όμως στη δική σου περίπτωση τα άστρα αποφάσισαν γρήγορα. Πλήγωσες ανθρώπους που δεν έπρεπε και ξέρω πως δε μπορείς να βρεις το θάρρος να τους ζητήσεις συγγνώμη. Πάρε μια βαθιά ανάσα Υδροχόε μου και πες τα όλα!

Ιχθύες
Ψαράκι μου η ζωή είναι τόσο απλή όσο θέλεις εσύ να την κάνεις. Το μικρό κενό που διαπιστώνεις στα ερωτικά σου δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το ανησυχητικό, γιατί πολύ απλά περνάς μια φάση περισυλλογής. Σήμερα όμως γίνε όσο κοινωνικός πρέπει, χωρίς να εκβιάζεις καταστάσεις λόγω ημέρας!

Go to TOP
Άνοιγμα