The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Σεπτέμβριος,  Παρασκευή, και 13 υγρασία και ζάλη λένε το meteo και τα άστρα αλλά εσύ επειδή χόρτασες σφαλιάρα υπάρχει η πιθανότητα να λάβεις κατακούτελα ένα αναπάντεχα συναισθηματικό μήνυμα από ‘κει που δεν το περιμένεις. Σκόρδα!

Ταύρος
«Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» θα μπορούσε να λέγεται το φιλμ της ζωής σου που παίζεται τις τελευταίες 3 μέρες. Όμως στο τέλος της εβδομάδας ο λαός και ο Ταύρος απαιτούν την παρουσία σου στα κοσμικά στέκια. Αρκετές μέρες κλείστηκες στον εαυτό σου και μελαγχόλησες!

Δίδυμοι
Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε χρώμα σε μια τέτοια περίεργη και μουντή Παρασκευή είναι να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να ξεκινήσετε με αποφασιστικότητα για να λύσετε όσα περισσότερα ανοιχτά ζητήματα μπορείτε. Κάπως έτσι Διδυμάκια μου, και με καθαρό κεφάλι, η νύχτα θα σας ανήκει, όπως και το ΣουΚού!

Καρκίνος
Αν είχαμε όλοι το σημερινό σου mood, η ανθρωπότητα δε θα είχε λόγο ύπαρξης τα τελευταία 200 χρόνια. Το ρεύμα και το τηλέφωνο θα ήταν άγνωστες λέξεις ενώ δε θα έβλεπες ποτέ όσα σου γράφω τώρα. Kαρκινάκι μου γλυκό μα κατσουφιασμένο, κουνήσου και προσαρμόσου στην πραγματικότητα. Η μέρα είναι κρίσιμη!

Λέων
Κάποια γιγαντιαία μαχαίρια ακονίζονται ήδη και ετοιμάζονται για μία επίθεση που θα γραφτεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Μόνο που δε θα έχει αίμα ή πόνο, αλλά αγάπη και έρωτα. Καλά ταξίδια στο πιο κοντινό μπαρ αλλά και στα ροζ συννεφάκια του ουρανού βασιλιά  μου!

Παρθένος
Όσο κι αν θέλετε τις τελευταίες μέρες να χαρείτε τη ζωή, πάντα κάποιος… παντογνώστης σας τη σπάει. Παρθένοι μου, είστε πολλοί, χαρισματικοί και μοναδικοί. Μη λυγίζετε από τα βλέμματα όσων δεν ξέρουν προς ποια κατεύθυνση βαδίζουν!

Ζυγός
Αν ήταν όλες οι μέρες της εβδομάδας Παρασκευές σαν τη σημερινή, εσύ Ζυγέ μου θα κυκλοφορούσες με στεφάνι στα μαλλιά και εικόνες από το Καλοκαίρι της Αγάπης. Όμως είναι παράξενος ο Σεπτέμβριος αυτές τις μέρες και κοίταξε να προφυλαχτείς για να μην καταλήξεις στα επείγοντα των ερωτικών!

Σκορπιός
Μπορεί να θέλεις να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς στους γύρω σου, όμως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται πως όλοι σήμερα σε παρεξηγούν, ανήσυχε Σκορπιέ μου. Μήπως τελικά ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα πράγματα είναι λάθος;

Τοξότης
Σε έφαγαν το Internet και οι πολλές άχρηστες πληροφορίες που δε μπόρεσες καθόλου να φιλτράρεις χθες το βράδυ Τοξοτάκι μου. Το κεφάλι σου έγινε… πατσάς και σήμερα πρέπει όλη αυτή η συσσωρευμένη γνώση να μετατραπεί σε κάτι το χρήσιμο. Καλό βόλι!

Αιγόκερως
To Redbull δίνει φτερά και οι Αιγόκεροι αισθάνονται ερωτευμένοι, απογειωμένοι και ελεύθεροι πολιορκημένοι. Η σημερινή μέρα ξέρετε ήδη πως είναι απολαυστική, όμως κάντε μου τη χάρη και μην πιείτε πολλούς καφέδες γιατί στο τέλος σας βλέπω για το φαρμακείο (και όχι του έρωτα)!

Υδροχόος
Υδροχόε μου σου αναγνωρίζω πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να συναναστραφείς με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Όμως πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί αν τους κάνεις όσα σκέφτεσαι θα ξαλαφρώσεις προσωρινά, αλλά το κελί θα σας περιμένει!

Ιχθύες
Κάποιο κακό μάτι σε πέτυχε Ψαράκι μου, και ο πονοκέφαλος που έχεις από το πρωί δε λέει να περάσει. Προσπάθησε να βγάλεις, έστω για σήμερα, από τη ζωή σου τους τοξικούς ανθρώπους γιατί η σημερινή Παρασκευή είναι από μόνη της πολύ απαιτητική.

Go to TOP
Άνοιγμα