The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 27 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κυριακή κοντή γιορτή και το Κριαράκι φαίνεται πως ξεκινά με ασκήσεις διαλογισμού. Μεταξύ μας λοιπόν, δεν είναι και πολύ παράλογο που ξεκινάτε και εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Το ταίρι και οι φίλοι σας δε σας λένε τι τους βασανίζει αλλά εσείς θα τα πάτε καλά στο να μαντέψετε και να τους δώσετε τις λύσεις!

Ταύρος
Ξεκόλλησες λίγο μετά το χθεσινό σκάλωμα και το έριξες στα υγιή αγχολυτικά. Το ζήτημα όμως για σήμερα Ταυράκι μου είναι να βρεις τον τρόπο να γίνεις δημιουργικός, ακόμα και με τρόπους που δεν είχες σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Η Κυριακή ευνοεί την καταγραφή των σκέψεών σου σε μια λίστα με σκοπό να γίνει μια ιστορία!

Δίδυμοι
Χθες σου ψιθύρισα να βάλεις λίγη γλώσσα μέσα και να πάψεις να είσαι φλύαρος, αλλά με αγνόησες επιδεικτικά και βγήκες κερδισμένος. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα Διδυμάκι μου, όπου θα βρεις ιδανικό ακροατήριο στο καφέ που συχνάζεις, και οι ιστορίες που θα πεις με στόμφο και στυλ δε θα περάσουν απαρατήρητες!

Καρκίνος
Εντός, εκτός και επί τα αυτά, ένα Καρκινάκι μας την έκανε για ταξίδι αναψυχής αλλά σήμερα το τηλέφωνο δε θα σταματήσει να χτυπά. Τίποτα το ανησυχητικό, απλά ένας φίλος σας θα πιει το αμίλητο νερό και η παρέα σας θα σας ζητήσει με το που γυρίσετε να βγάλετε το φίδι απ’ την τρύπα!

Λέων
Έχεις γίνει εύθραυστος Λιονταράκι μου και σήμερα θα κινηθείς στα ίδια συναισθηματικά και ψυχολογικά πλαίσια. Υπεραναλύεις τα πάντα υπό μία ευαίσθητη σκοπιά, αλλά δε διστάζεις όταν βρίσκεις πάτημα να τους δείχνεις τον σωστό για σένα δρόμο. Κάνε το ίδιο και σήμερα και βάλε χρώμα στην Κυριακή!

Παρθένος
Κυριακή και ο Μπομπ ο Μάστορας ξυπνά μέσα σας Παρθενάκια μου. Κάποιες μικροδουλειές στο σπίτι που έπρεπε να γίνουν εδώ και πολύ καιρό θα γίνουν επιτέλους σήμερα, και μαντέψτε, θα πρέπει να βάλετε και ‘σεις πλάτη! Στο τέλος της μέρας μπορεί να καταλήξετε κουρασμένοι, αλλά θα νιώθετε υπέροχα!

Ζυγός
Σήμερα το κοσμικό ημερολόγιο γράφει για μία συνάντηση που θα γίνει και θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα, είτε πρόκειται για το χώρο της δουλειάς, είτε για το γενικότερο μέλλον σου. Την τελευταία Κυριακή του μήνα Ζυγέ οφείλεις λοιπόν να επιλέξεις να ακούς περισσότερο παρά να μιλάς. Η τύχη σου δουλεύει!

Σκορπιός
Αν ο παγκόσμιος χάρτης είχε όνομα, θα λεγόταν «Σκορπιός». Σήμερα, στον πολύ ελεύθερο χρόνο που θα έχεις, θα σε απασχολήσει η παγκόσμια οικονομία, το περιβάλλον, οι πολιτικές και διπλωματικές ισορροπίες, καθώς και το μέλλον της ανθρωπότητας. Μακάρι να βρεις καμία λύση και στο θέμα της υπερθέρμανσης!

Τοξότης
Ξέρω πως σου τη σπάνε οι Κυριακές από τότε που ήσουνα παιδί. Παρόλα αυτά σήμερα Τοξοτάκι μου ένα χαρούμενο reunion θα συμβεί στο σπίτι σου, με μια παρέα που είχατε πραγματικά πολύ καιρό να συναντηθείτε. Θα είναι μία πολύ καλή αφορμή για να θυμηθείτε τα παλιά και να κάνετε σχέδια για το μέλλον!

Αιγόκερως
Μυαλό-σφουγγάρι και ο Αιγόκερως σήμερα απορροφά κάθε ατάκα που ακούει, κάθε καινότομα ιδέα που περνά από το μυαλό του και κάθε πράγμα που διαβάζει. Η μέρα προβλέπεται ήρεμη, και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «ξεκαθαρίζεις» τις πληροφορίες που αποθηκεύεις, για να μη χρειαστείς σύντομα format!

Υδροχόος
Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε καλά, αλλά στον τερματισμό κάπου πάει να μας τα χαλάσει Υδροχόε μου. Πρωί-πρωί με την αυγούλα και μαθαίνεις πως σήμερα είναι η μεγάλη μέρα των παιδικών πάρτι, με το ανηψάκι σου, το παιδάκι της κουμπάρας και τη μικρή κόρη της κολλητής της μαμάς σου να έχουν γενέθλια. Υπομονή!

Ιχθύες
Κάποιοι σήμερα θα είναι ανήσυχοι κι αντί να απολαύσουν την ηρεμία της Κυριακής, θα τα βάψουν μαύρα. Κι επειδή τυχαίνει αυτοί οι κάποιοι να είναι πρόσωπα του πολύ στενού σας περιβάλλοντος, εσείς Ψαράκια μου θα πρέπει να αναλάβετε το ρόλο του συμβουλάτορα-ιδανικού ακροατή. Καλή διασκέδαση!

 

Go to TOP
Άνοιγμα