The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 1η Μαΐου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

 

Κριός
Πρωτομαγιά με στεφάνι στα μαλλιά και τα οικονομικά σας να βελτιώνονται αισθητά Κριαράκια μου. Μην μου αγχώνεστε όμως προκαταβολικά για το αύριο και το μεθαύριο, γιατί ό,τι κι αν αποφασίσετε, η επιτυχία και η μεγάλη βόλτα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επίσης το βράδυ κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Ταύρος
Θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα παθιασμένα σήμερα Ταυράκια μου, γι’ αυτό και έχετε από τώρα το μυαλό σας σε… πονηρά πράγματα. Επίσης μην παραξενευτείτε αν – κυριολεκτικά από το πουθενά – εμφανιστεί στη μέρα σας ένα νέο φλερτ το οποίο θα σας εξιτάρει. Σηκώνεται κύμα σήμερα: Καβαλήστε το!

Δίδυμοι
Πολύ καλά θαμμένα συναισθήματα για καιρό, κάποια από αυτά ευχάριστα, κάποια όχι, θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξανά στο υποσυνείδητό σας Διδυμάκια μου. Αυτό θα έχει μια επίδραση στη ψυχική και συναισθηματική σας κατάσταση. Να αναμένετε άνοδο στην ερωτική σας ζωή και να το απολαύσετε!

Καρκίνος
Όμορφα σκηνικά προβλέπονται σήμερα για τα όμορφα Καρκινάκια. Επιλέξτε την κατάλληλη παρέα και παρακολουθείστε ό,τι σας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία με τους άλλους είναι κάτι που έχετε ανάγκη, αλλά αναμένεται να σας κουράσει στο τέλος της ημέρας. Κουλάρετε και όλα καλά!

Λέων
Οι δουλειές και τα οικονομικά σας συμφέροντα, αναμένεται να πάρουν μια τεράστια ώθηση σήμερα, Λιονταράκια μου. Το μαγικό κλειδί είναι οι επαφές με τους φίλους σας. Το μέλλον σας δείχνει πολλά υποσχόμενο. Επίσης ένα πρόβλημα υγείας που σας βασάνιζε αναμένεται να εξαφανιστεί το απόγευμα!

Παρθένος
Η αγάπη και ο ρομαντισμός βρίσκονται στο σημερινό επίκεντρο Παρθενάκια μου. Όσοι είστε δεσμευμένοι περάστε μια υπέροχη νύχτα παρέα με τον σύντροφό σας, ενώ οι ελεύθεροι μην εκπλαγείτε αν κάτι συναρπαστικό βρεθεί σήμερα στη ζωή σας. Όσο για τις δημιουργικές σας ικανότητες, ήδη βρίσκονται στα ύψη!

Ζυγός
Σημερα τα όνειρα, τα οράματα και η διαίσθησή σας θα αλληλεπιδράσουν με θεούς και δαίμονες, Ζυγάκια μου! Προσπαθήστε να βάλετε τις ιδέες σε κίνηση, ακόμα και αν φαίνονται υπερβολικά φιλόδοξες. Όσο για το βράδυ, εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και βγείτε μια βόλτα. Αρκετά δεν έχετε «σκουριάσει» τόσο καιρό;

Σκορπιός
Πρωτομαγιά και socializing, not: Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο που έχετε καιρό να δείτε, θα σας προτείνει να παρακολουθήσετε μαζί κάποια κοινωνική εκδήλωση. Εσείς ως συνήθως κουρασμένοι μου Σκορπιοί, δε θα ψήνεστε. Πηγαίνετε όμως παρέα, γιατί αυτό το event μπορεί να σας ανοίξει πόρτες για το μέλλον!

Τοξότης
Τοξoτάκια μου τα μαντάτα που θα σας έρθουν σήμερα από μακριά θα είναι πολύ θετικά σχετικά με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και το πορτοφόλι σας. Η δίψα σας για γνώση είναι ισχυρή, όποτε θα προσπαθήσετε να αναπτύξετε κάποιες νέες ιδιότητες. Όσο για τα ερωτικά… χαίρομαι να σας βλέπω!

Αιγόκερως
Το ειδύλλιο βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας, φλογεροί μου Αιγόκεροι, οπότε είναι λογικό να αισθάνεστε παθιασμένοι την πρώτη μέρα του πιο όμορφου μήνα. Το πάθος σας θα μεταδοθεί και σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής σας, ενώ το άγχος που σας συνοδεύει στη δουλειά, θα σβήσει με χαρακτηριστική ευκολία!

Υδροχόος
Είναι πιθανό να αισθάνεστε ιδιαίτερα ταραγμένοι σήμερα, Υδροχόοι μου. Όσοι είστε σε σχέση, καταστρώστε σχέδια για μια νύχτα που θα σας σώσει από ενδεχόμενα ναυάγια. Οι ελεύθεροι κλειστείτε σπίτι και κεράστε στον εαυτό σας μια έξοδο. Μην αφήσετε τη μέρα να περάσει έτσι!

Ιχθύες
Ψαράκια μου οι προσκλήσεις που θα έρθουν στα χέρια σας σήμερα για διασκέδαση αναμένεται να σπάσουν ρεκόρ. Αξιολογήστε ‘τες καλά πριν αποφασίσετε, γιατί και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν προβλέπεται να περάσετε καλά με όλους. Το νου σας!

Go to TOP
Άνοιγμα