post image

Μια γαλαζοαίματη παραίτηση

Αγάπη και δάκρυα στο Μπάκινχαμ

Παραιτούνται διαβάζω ο Χάρι και η Μέγκαν από τις πριγκιπικές τους θέσεις για να εργαστούν και να ανεξαρτητοποιηθούν οικονομικά και σκέφτομαι ότι ούτε Γενικός Γραμματέας κομουνιστικού κόμματος δεν το έχει πει αυτό ποτέ. Εν τω μεταξύ ο Χάρι όταν μιλάει για δουλειά εννοεί να είναι Τσέο σε ΜΚΟ για τα δικαιώματα του αμερικάνικου μυρμηγκοφάγου και η Μέγκαν να στριμώχνεται σε σέξι πένσιλ φούστες για γυρίσματα δικηγορικών σειρών. Ανήκουν και οι δύο στην κατηγορία αυτή των ανθρώπων που βλέπουν τη δουλειά ως διέξοδο από τη βαρεμάρα τους και με την ίδια ευκολία που «δουλεύουν» με την ίδια σταματάνε όταν τους περάσει ο κάλλος. Να γιατί η Ελισάβετ αρνείται να πεθάνει, αφού ξέρει ότι μετά από αυτήν οι απόγονοι θα το κάνουν γιάφκα το παλάτι. Πρώτα ο Κάρολος που παραιτήθηκε από το βασιλικό θρόνο γιατί του πεφτε βαρύ το στέμμα και του προκαλούσε πονοκέφαλο, τώρα ο Χάρις που την είδε επαναστάτης ποπολάρος. Τουρίστες αναφέρουν ότι από το παλάτι παίζουν εναλλάξ στη διαπασών το Bella Ciao και Μακεδόνας «Μάθε να ξέρεις στη ζωή ο κερδισμένος είναι ο άντρας ο από μόνος του φτιαγμένος«. Και γώ νιώθω τέτοια αγωνία για το μέλλον της βασιλείας που μου ρχεται να θυσιαστώ και να βγω μπροστά να αναλάβω την ευθύνη και τον θρόνο, για το στέμμα ρε γαμώτο.

Να δείτε που αυτή η τσιριμπίμ τσιριμπόμ του ‘βαλε λόγια του παιδιού και το οδήγησε στο ολίσθημα. θα του χε φάει τα σκώτια στη μουρμούρα «όλες οι φίλες μου τρέχουν στα πάρτιζ και μένα μ’ έχεις κλείσει δω μέσα με τη γριά. Όλο πάμε στον Δούκα και πάμε στον Λόρδο και πάμε στα ορφανά και ένα Σαββατοκύριακο για μας δεν έχουμε. Όλο με το σόι σου βγαίνουμε και τι σου ζήτησα; Ένα Πάσχα να πάμε στο χωριό αλλά εσύ δεν μπορούσες να φύγεις από το παλάτι γιατί έτσι λέει το πρωτόκολλο. Διάλεξε λοιπόν Χάρι ή το πρωτόκολλο ή τον κώλο μου«. Έτσι θα του ‘πε αυτήν και αυτός ο χαλβάς είναι μαλακός, κοκκινομάλης γαρ και αυτοί οι κοκκινομάληδες είναι μαλακοί σα βούτυρο τον Αύγουστο, έχετε δει ποτέ ταινία με σκληρό κοκκινομάλη; Έχετε δει τον κώλο της Μέγκαν; Τι να κάνει λύγισε και έκανε το απονενοημένο. Τώρα θα δουλέψει σε φάμπρικα ή στις αποβάθρες φορτωτής, βάρδια 8-5 βραδινή με βαρέα ανθυγιεινά και κείνη θα γίνει πλύστρα και μπαλωματού και θα του τραγουδά «we’ve got to hold on to what we’ve got, It doesn’t make a difference if we make it or not, We’ve got each other and that’s a lot for love. We’ll give it a shot». Α στα διάλα συγκινήθηκα και είμαι και ευαίσθητος.

post image

Ρε Χάρι αγόρι μου, το πριγκιπιλίκι μην κατηγοράς, αυτό σου δίνει για να φας. Αλλά τι περίμενες Ελισάβετ μου; Αφού αρχίσανε να παντρολογιόνται με τον πάσα έναν και την πάσα μίαν και μας μπαστάρδεψαν το σόι. Λίγοι οι γνήσιοι γαλαζοαίματοι που μείναμε και αλίμονο στην μοίρα που μας περιμένει. Βαρύ το φορτίο της αριστοκρατίας και άδικο το μερτικό μας. Ποιος τώρα θα επισκέπτεται τα ορφανά; Ποιος θα χορεύει στα φιλανθρωπικά γκαλά; Και το ‘λεγες Βασίλισσα μου «θα μου το κλείσουνε το παλάτι με τούτες τις παστρικιές που μου κουβαλούνε. Φίδια στον κόρφο μας βάλαμε υψηλοτάτη». Αναρωτιέμαι, τώρα που παραιτήθηκε ο αχάριστος, τι σειρά έχω στην διαδοχή του θρόνου;

Go to TOP