post image

Η Ellie Patrikios «ζωντανά» από το Hollywood

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται καθημερινά για όλους

Η bilingual ηθοποιός Ellie Patrikios, μισή Βρετανίδα και μισή Ελληνίδα, περιγράφει πως είναι η ζωή της στην πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας, που δεν είναι άλλη από το Hollywood της Καλιφόρνια.

post image

«Ως ένα δημιουργικό άτομο που εργάζεται full time ως ηθοποιός, είναι φοβερά μαγευτικό το να βρίσκομαι σε μια τόσο διαφορετική και γεμάτη ζωή πόλη. Λατρεύω το πόσο δραστήρια είναι αυτή η βιομηχανία, διότι πάντα γυρίζονται διάφορες παραγωγές, είτε στην περιοχή που μένω είτε στην άλλη άκρη της κοιλάδας . Έχοντας αμέτρητες ευκαιρίες, βρισκόμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους συγγραφείς, σκηνοθέτες, παραγωγούς, ηθοποιούς και δημιουργοί κάθε είδους, δημιουργώντας το δικό τους περιεχόμενο με τα καλύτερα τεχνολογικά μέσα.

post image

Μου αρέσει που έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τόσους μοναδικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, αγωνιζόμενοι για το ίδιο όνειρο με τη δική τους απίστευτη ιστορία. Είναι εκπληκτικό να βλέπουμε τους ανθρώπους αυτούς να αγωνίζονται για αυτό που αγαπούν. Βγαίνω καθημερινά σε οντισιόν, αναγνώσεις σεναρίου, δοκιμές οθόνης και selftapes με μια μεγάλη ομάδα πίσω μου. Φέτος μόνο έκανα ένα εμπορικό και εθνικό διαφημιστικό για τη Hotels.com, πηγαίνοντας για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «The Thermal Club», ένα «prestige club» με αγωνιστές, από τους οποίους προκαλώ σε αγώνα. Έπειτα πέταξα για στο Τενεσί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μουσικό βίντεο του The Marcus King Band «Goodbye Carolina». Επιστρέφοντας, βρέθηκα σε ένα αθλητικό σπριντ  στην καμπάνια της Mobot Inc., καθώς και σε ένα Χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό. Και μετά, ενσάρκωσα τον ρόλο των ονείρων μου, σε μια ταινία μεγάλου μήκους της American Widescreen Pictures LLC,  από τον βραβευμένο Ιταλό σκηνοθέτη Stefano Milla, με τίτλο «The Soul Eater». Παίζω μια σχεδόν ψυχασθενή ιατροδικαστική φωτογράφο, την Kate Roberts, η οποία είναι μακράν ο πιο απαιτητικός ρόλος που έχω παίξει ποτέ.

post image

«Πρώτα απ ‘όλα, η Kate έζησε εξαιρετικά τρομερές καταστάσεις, οι οποίες της έχουν χαραχτεί βαθιά. Έχει χάσει τον γιο της, ο οποίος ήταν μόλις 6 ετών, και ζει με τις ενοχές. Υπάρχει μεγάλη δράση σε αυτήν την ταινία, και πολλά όπλα. Έπρεπε να πάω σε σκοπευτήριο για να μάθω πώς να πυροβολάω με τον τύπο του όπλου που θα μου δίνανε ως «prop-gun». Ήταν ένα φαινομενικά υπέροχο ταξίδι. Ξυπνούσα και έκανα το μακιγιάζ μου από τον θρύλο Myke Michaels (Stranger Things, Guardians of the Galaxy Vol 2, Taken 3, Master and Commander: The Far Side Of The World) με τον οποίο είμαστε πλέον σαν οικογένεια. Πάντα φέρνει φοβερό πνεύμα στο πλατό.

post image

Η ομάδα είναι γενικά απίστευτη, ενώ καλοί είναι και οι Ιταλοί γιατί είμαστε γειτονικές χώρες και καταλαβαινόμαστε λίγο καλύτερο. Ήταν το highlight της ζωής μου μέχρι τώρα που συνεργάστηκα με τον Stefano Milla, ο οποίος είναι απίστευτος. Μου άρεσε να δουλεύω με τους συμπατριώτες μου, Jason R. Moore (The Punisher, Kings, The Sorcerer’s Apprentice), Scott Engrotti (Scorpion, The Boatman, The Pretty One, Mayday) και Alexa Khann (The Steed, A World Away 3RipleB). Το καστ αποτελείται από μεγάλα ταλέντα και η ιστορία έχει γυριστεί σε δύο παράλληλα σύμπαντα, από τη δεκαετία του 1800, που γυρίστηκαν στο Τορίνο της Ιταλίας, έως σήμερα που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια. Άλλα μέλη του καστ, που γύρισαν στην Ιταλία είναι ο Mishaël Lopes Cardozo παίζει τον Edgar Ramus (Game Of Thrones, Vikings, Redbad), και ο Justin Welborn που παίζει τον Cesare Lombroso (Justified, The Final Destination, Godless). Δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα από αυτό, διότι είμαστε ακόμη σε φάση παραγωγής.

post image

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται καθημερινά, για όλους. Έχω κάνει τόσους πολλούς φίλους εδώ, πολλοί από τους οποίους επιδιώκουν το ίδιο όνειρο και πάθος μαζί μου. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι να δουλεύω μαζί με αυτούς τους ανθρώπους και να αναπτύσσουμε τις δικές μας ιδέες σε ταινίες μικρού μήκους ή σενάρια μεγάλου μήκους. Ένα άλλο πράγμα που έχει πλάκα είναι τα φεστιβάλ, ο συνεργατικός χαρακτήρας όλων, η κίνηση στα θέατρα, η εντυπωσιακή τέχνη του δρόμου και φυσικά οι απρόβλεπτες προβλέψεις για τον καιρό που ενεργοποιούν αυτό που λέγεται σήμερα Hollywood».

Go to TOP
Άνοιγμα