post image

The Cosmic Whisperer Project presents 2020

Tα άστρα έχουν πολλά να σου πουν για το 2020!

Όλα δείχνουν πως το 2020 δημιουργούνται οι ιδανικοί οιωνοί για μια όμορφη, δημιουργική και ευχάριστη χρονιά. Παρόλα αυτά, είναι θέμα χειρισμού και κυρίως τύχης, εάν το προσωπικό μας άστρο παραμείνει λαμπερό και για τις υπόλοιπες σελίδες του νέου χρόνου. Κι αν κάτι μένει, είναι να ευχηθούμε να λάμψει το αστέρι του καθενός με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Κι αυτό εξαρτάται από όλους μας, έτσι δεν είναι;

Κριός
Το 2020 βρίσκει τον Κριό πιο δυναμικό από ποτέ. Μάλλον έχεις θέσει πολύ υψηλά τα standards σου και θεωρείς ότι μπορείς φέτος, με την αλλαγή του έτους, να υπερβείς κάθε προσδοκία που έχεις τόσο ο ίδιος, όσο και οι άλλοι για εσένα. Παρόλα αυτά όμως, πρέπει να καταλάβεις, ότι ένα όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να κατέβεις λίγο από το καλάμι και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου με ένα τρόπο λίγο πιο βατό για τα δικά σου δεδομένα. Επίσης, δεν είναι κακό να ζητάς τη συμβουλή κάποιου μεγαλύτερου ή εμπειρότερου: Ξέρεις εσύ! Δεν έχουν γεννηθεί όλοι για να μας κατακεραυνώνουν σε αυτό το σύμπαν. Υπάρχουν άνθρωποι που πράγματι θέλουν να σε βοηθήσουν.

Εάν αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα σε βελτιώσει, με τους καλύτερους οιωνούς, κάντο τουλάχιστον σωστά! Αν απλά σηκωθείς ένα πρωί και πέσεις με τα μούτρα, θα εξαντληθείς και κατά πάσα πιθανότητα θα πέσεις πολύ, σε επίπεδο να καταλάβεις ότι μάλλον δεν θες στ’αλήθεια να καταπιαστείς με αυτό. Παρόλα αυτά όμως, η ζωή θα σε επιβραβεύει κάθε μέρα, έστω και με κάτι λίγο, χωρίς αυτό να αναιρεί τα κακά που θα βρεθούν στο δρόμο σου. Και μην ξεχνάς ότι όσο πιο σκληρή και συνεπής είναι η ενασχόλησή σου, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η επιβράβευσή σου στο μέλλον. Οπότε, χαλαρά. Έχεις χρόνο μπροστά σου να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάντο σωστά, με συνέπεια, συνοχή και φειδώ. Οι… τσαπατσουλιές θα σε φθείρουν και θα σε πάνε περισσότερο πίσω απ’ ότι νομίζεις. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε όταν χτίζουμε κάτι καλό που θα διαρκέσει. Ακόμα και για τα χρήματα που θα χρειαστείς στο άμεσο μέλλον, μην βιάζεστεις να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να είναι εν τέλει κακές από ένα σημείο και μετά.

Ταύρος

Στα Ταυράκια το νέο έτος σκάει με πολύ όμορφο και φαντασμαγορικό τρόπο. Δεν ξέρω που θα σας βρει η νέα χρονιά, αλλά είμαι βέβαιη ότι θα σας βρει κάπου μοναδικά και πρωτόγνωρα. Από εκεί και πέρα, το χάος. Βρείτε τρόπο να σώσετε το τομάρι σας το 2020. Με αυτό εννοώ, πως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάτε καθόλου καλά στα επαγγελματικά σας εάν δεν δώσετε τη δέουσα προσοχή, ούτε και στα θέματα υγείας κατά συνέπεια. Όσον αφορά το συναίσθημα και το κρεβάτι, θα συνεχίσουν στην ίδια πατέντα με αυτή που σας άφησε το 2019. Αν ο παλιός ο χρόνος σας άφησε με πικρή καρδιά, μην διστάσετε παρόλα αυτά να κυνηγήσετε αυτό που αγαπάτε και να διεκδικήσετε αυτό που χάσατε. Ποτέ δεν είναι αργά εξάλλου για μια δεύτερη ευκαιρία ή για κάποια αλλαγή. Αυτά όμως υφίστανται μόνο εφόσον  υπάρχει θέληση. Μεγάλη θέληση όμως. Όχι σαν τα Κριαράκια που θα βαρεθούν εύκολα την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Πάνω απ’ όλα όμως είναι η υγεία. Χωρίς την υγεία δεν μπορεί κάτι άλλο να λειτουργήσει σωστά.

Δώστε επίσης μεγαλύτερη βαρύτητα στη φυσική σας κατάσταση για να μην σας βρουν (περισσότερα) προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Ξεκινήστε γυμναστήριο, κόψτε το κάπνισμα, ελαττώστε το αλκοόλ και τα λιπαρά φαγητά. Θα δείτε τεράστια αλλαγή τόσο στη συμπεριφορά σας όσο και στις μελλοντικές σας εξετάσεις. Ειδικά όσοι ταλανίζονται με θέματα υγείας το τελευταίο διάστημα, καλό είναι να προσέχουν πάρα πολύ γιατί οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι για όλους. Λίγο περισσότερο όμως για όσους δεν έχουν τη θέληση να καλυτερεύσουν τη ζωή τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Αφού αρχίσετε να λύνετε αυτά, μετά έρχονται όλα τα άλλα. Με καθαρό μυαλό και σώμα, έρχεται και η καθαρή συνείδηση!

Δίδυμοι

Ρε παιδιά, ρε παιδιά…τι εγωισμοί είναι αυτοί; Τι παλιμπαιδισμός είναι αυτός; Γιατί ξηγιέστε έτσι στον κοσμάκη και στον περίγυρό σας; Πραγματικά δεν λέτε να βάλετε μυαλό με τίποτα, όπως δηλαδή ακριβώς θα συμβεί και μέσα στο 2020. Η αυτογνωσία είναι η αρχή των πάντων. Από τη στιγμή που ανακαλύψατε ότι είστε λάθος σε κάτι, δεν είναι κακό να το παραδεχτείτε. Εννοώ, και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα σας κατηγορήσει κανένας. Μην κάνετε όπως με το μικρό σας ανηψάκι, που παίζετε μαζί και το αφήνετε πάντα να κερδίσει! Γιατί δεν είστε πλέον πέντε χρονών και ρισκάρετε να χάσετε πολύ σημαντικά πράγματα από τη ζωή σας, απλά και μόνο για να μην θιχτεί ο εγωισμός σας. Και επειδή μάλλον έτσι θα συνεχίσει η φάση και φέτος, πραγματικά, μην παραπονεθείτε εαν δείτε τους δικούς σου ανθρώπους να απομακρύνονται από γύρω σας. Χαλαρώστε, κάντε λίγο διαλογισμό, βρείτε τον εαυτό σας. Έπειτα, ψάξτε να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε και αυτό που σας αρέσει πραγματικά! Δεν πρέπει να χαλάτε την καρδιά σας για παιδιαρίσματα.

Αν είστε σε σχέση, και ξεκινήσετε να κλαίτε ήδη, σε λίγο καιρό σας βλέπω να ακούτε Καρρά και να ουρλιάζετε πέντε το πρωί κάτω απ’ το σπίτι του/της. Μην απογοητευτείτε αν γυρίσει και σας πει πως δεν βρίσκει τίποτα ενδιαφέρον πλέον επάνω σας και ότι δεν δίνετε στο… πρόσωπο σημασία. Γιατί ξέρετε καλά πως η αλήθεια είναι αυτή. Και σημασία δεν έχουν μόνο οι έξοδοι και οι διακοπές, είναι κάτι πολύ βαθύτερο και ουσιώδες και κανείς δεν πρόκειται να κατηγορήσει το σύντροφό σας εαν πάρει τέτοια απόφαση.  Το κυριότερο είναι ότι εσείς απλά θα θυμώσετε, θα αράξετε στην πέτσα σας και δεν θα κάνετε αυτοκριτική. Αν όμως συμβεί το αντίθετο, η μεταμόρφωση που θα σας κεράσει το 2020 θα είναι ένα μικρό όνειρο!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ετοιμάσου να περάσεις υπέροχα το 2020. Η διάθεση την οποία παρουσιάζεις στον κόσμο, σε όποιο mood και αν είσαι εσύ μέσα σου, είναι τόσο όμορφη που οι νέες φιλίες θα πάνε και θα έρθουνε. Η χρονιά σου φέρνει τύχη, αγάπες και όλου του είδους τις απολαύσεις, όλα υπό το πρίσμα μιας παραγωγικής χρονιάς, κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε. Μην φοβηθείς να βγεις από το comfort zone σου και να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, ακόμα και μια νέα ζωή μακριά από το σπίτι σου. Μπορεί αυτό να χρειάζεσαι πραγματικά αν νιώθεις ότι πνίγεσαι. Όσον αφορά τον έρωτα, είσαι μέσα στην κωλοφαρδία. Έχεις ανθρώπους που σε λατρεύουν και τους λατρεύεις. Αν δεν έχεις βρεί όμως αυτή τη μια ή αυτόν τον έναν, προσπάθησε να μην κλείνεις την πόρτα σε φλερτ και υποψήφιους «μνηστήρες». Αρκεί να μειώσεις ένα κλικ την έπαρσή σου και να σταματήσεις να επιδιώκεις τα βλέμματα του περιγύρου να είναι στραμμένα επάνω σου.

Το ίδιο ισχύει και στα επαγγελματικά. Έχει μια τεράστια διαφορά η αυτοπεποίθηση από την έπαρση. Η γραμμή είναι τρομακτικά λεπτή και από τη μια μέρα στην άλλη μπορείς να βρεθείς στο μηδέν. Το νόημα είναι να πάρεις τα πράγματα με μεγάλη ησυχία και όλα θα γίνουν. Το 2020 είναι όλα με το μέρος σου, θα ήταν μεγάλο κρίμα να το σπαταλήσεις από δική σου επιπολαιότητα. Όλα κουλ. Η υγεία είναι το παν και αν υπάρχει αυτή, όλα θα λειτουργήσουν σωστά. Οικονομικά, μπορεί να “κακομάθεις” λίγο τον εαυτούλη σου, η τύχη όμως είναι με το μέρος σου. Αν είσαι γεννημένος Ιούλιο, πρόσεξε κάποιες κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες, για να μη… μπεις μέσα. Οπότε γενικά προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία στον κλειστό σου κύκλο, για να είσαι και εσύ ο ίδιος καλά!

Λέων

Με ξέρεις και σε ξέρω. Έλα, μεταξύ μας, δεν μπορείς να σταματήσεις να μιλάς. Μήπως θα πρέπει να σου συμβεί κάτι μεγάλο και σημαντικό για να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να λες τα ίδια πράγματα όπου κοντοσταθείς και να φιλτράρεις στο κεφάλι σου τι πρέπει να λες και τι όχι, πόσο μάλλον σε ποιον; Γενικότερα, θετικά φαίνονται όλα γύρω από τη ζωή σου για το 2020. Γιατί να το διαλύσεις όλο αυτό με μια μόνο κουβέντα που θα πεις; Και μάλιστα, μια κουβέντα την οποία θα μετανιώσεις την αμέσως επόμενη στιγμή και που μάλλον δεν θα θυμάσαι πότε την πέταξες. Επίσης, καλό είναι να μην υπερβάλλουμε όταν μιλάμε. Το ξέρω ότι σου αρέσει να παρουσιάζεις τα γεγονότα λίγο πιο τραβηγμένα από το κανονικό, αλλά και αυτό υπάγεται στην πρώτη κατηγορία, στην πιο άκυρη ατάκα την χειρότερη στιγμή. Δεν είσαι πλέον στην ηλικία που ο άλλος θα σου συγχωρέσει την χαζομαρίτσα, αλλά στην ηλικία που δεν θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά εαν δεν δώσεις βαρύτητα στο λόγο σου.

Εάν είσαι γεννημένος τέλη Ιουλίου, πρόσεχε λίγο παραπάνω. Μην επαναπαύεσαι στο ότι ο χαρακτήρας του ανθρώπου δεν αλλάζει, γιατί είναι μεγάλο ψέμα. Αυτός που θέλει, και ειδικά αυτός που καταλαβαίνει ότι το έχει ανάγκη, μπορεί να κάνει ριζικές αλλαγές στη ζωή του. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να αναγνωρίζεις τα αρνητικά “personality traits” σου και να μην θέλεις από επιλογή καθαρά να μην τα αλλάξεις. Σε κανένα ουράνιο τόξο δεν θα γίνει αυτό αποδεκτό. Όχι, όχι, μην μπερδεύεσαι με τον αγνό αυθορμητισμό που πράγματι, οι περισσότεροι καραγουστάρουν. Απλώς πρέπει να σεβαστείς κάποιον όταν σου λέει από αγάπη να προσέξεις κάτι που θα σου στοιχήσει ενδεχομένως στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Δεν είναι κρίμα όλο αυτό; Αφού όλα φαίνονται θετικά, και το ξέρεις, για το 2020, γιατί να χαλάσουν με το ζόρι; Άλλαξε απλώς λίγο!

Παρθένος

Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε λίγο και να κάνουμε μια αναδρομή στο πόσο καλοί είμαστε, σε σχέση με αυτό που νομίζουμε, μικρό Παρθενάκι; Καλή η αυτοπεποίθηση, αλλά ο ναρκισσισμός είναι από τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά σε έναν άνθρωπο. Δεν θα πάθει κάτι η μπλούζα σου αν τη βάλει ο σύντροφός σου παραδίπλα για να καθήσει. Δεν θα πάθεις κάτι αν σου πει ο κολλητός σου ότι θα αργήσει μισή ώρα. Σταμάτα αυτή την τελειομανία που σε καταβάλλει δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό. Επίσης, είναι ώρα να δώσεις βαρύτητα στα επαγγελματικά σου. Πρέπει να σκεφτείς διεξοδικότερα τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και να το κυνηγήσεις. Ζούμε σε εποχές με τεράστιο επαγγελματικό ανταγωνισμό. Η κατανόηση είναι μηδενική. Εδώ βγαίνουν νύχια και δόντια. Συγκεντρώσου σε ένα στόχο που θα σε κατευθύνει στο καλύτερο μονοπάτι. Παράλληλα, δείξε ένα καλύτερο χαρακτήρα προς τα έξω.

Μπορεί να έχεις νιώσει κάποιους φίλους να απομακρύνονται.  Εάν νιώθεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς, θα σου πρότεινα να αναρωτηθείς μήπως εσύ φταις για αυτό και να ρίξεις τον εγωισμό σου. Κανείς δεν είναι δίπλα σου επειδή θέλει το κακό σου. Οι συμβουλές γίνονται για καλό, όταν προέρχονται από έμπιστα άτομα. Στενοί φίλοι, αγαπημένοι, με τους οποίους η σχέση έχει παγώσει και δεν συγκινεί, χειριστικοί ή απόμακροι άνθρωποι, δεν σας είναι απαραίτητοι στη ζωή. Αποφασίζετε να διακρίνετε εκείνους με τους οποίους ο συνδετικός κρίκος έχει σπάσει, και εκείνους με τους οποίους έχετε πολλά κοινά. Στην δεύτερη περίπτωση θα αντιληφθείτε πως λίγοι και εκλεκτοί είναι εκείνοι που αντέχουν σε σχέσεις ζωής!

Ζυγός

Έχετε μια έμφυτη ανάγκη για ανεξαρτησία, με το 2020 να σηματοδοτεί πως κάτι νέο, ωραίο και large σας περιμένει. Ίσως ένα δικό σας σπίτι, και εισόδημα αρκετά πάνω από τον μέσο όρο. Σε όλο αυτό το γλυκό πλαίσιο, δε θα μπορούσε να λείψει φυσικά και η αγάπη. Το νέος έτος είναι η χρονιά σας από όποια οπτική κι αν το πιάσετε. Ακόμα και όσοι έχετε φορέσει την κουλούρα εδώ και καιρό, ο έρωτάς σας αναζωπυρώνεται και θα ζήσετε ξανά στιγμές εφηβείας. Μέσα στην άνοιξη όμως κάντε και μια εκδρομή για να θυμηθείτε τα παλιά. Βγείτε ραντεβού, γνωρίστε κόσμο και μην κλείνετε την πόρτα σε ανθρώπους και ευκαιρίες, γιατί μπορεί να σας αλλάξουν τη ζωή. Όσοι δε, είστε πιο… αραχτοί και light, εκτιμήστε λίγο περισσότερο την ανεξαρτησία που σας προσφέρουν αυτά σας τα προνόμια. Κι αυτό γιατί μπορεί τα χρήματα να αγοράζουν σχεδόν τα πάντα, όμως ο ελεύθερος χρόνος είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο δώρο. Όσο για τα προνόμια που θα κατακτήσετε με το σπαθί σας, απλώς σκεφτείτε πόσο θα αξίζει η διαχείρισή τους. Γενικότερα, βάλε τα όλα σε μια ζυγαρία, χωρίς όμως να χαλιέστε.

Μην αναλώνεστε λοιπόν. Δώστε βάση στα άτομα που σας αγαπούν και θέλουν το καλό σας, σκεφτείτε την οικογένεια και τους φίλους σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμα αυτόν τον ένα και μοναδικό, όταν αυτό συμβεί, μην τον τρομάξετε με τον ενθουσιασμό σας. Και φυσικά, μην αναλώνεστε. Ο νέος χρόνος θέλει ήρεμες και χαλαρές κινήσεις και ο φετινός μεγάλος έρωτας, θα είναι η πιο έντονη ιστορία σας μέχρι σήμερα. Και μεταξύ μας, δε θέλω απογοητεύσεις, είτε αν το πρόσωπο φύγει μακριά, είτε αν στο πρώτο φλερτ, στραβώσει το πράγμα. Το 2020 σας προσκαλεί να λάμψετε, ακόμα κι αν κάποιοι υπολογισμοί αποδειχθούν λανθασμένοι. Δεν κυνηγάμε κανέναν, δε σκάμε και προχωράμε. Λάμπουμε και χαμογελάμε. Κάντε λοιπόν τη διαφορά, ακόμα και χωρίς να το θέλετε!

Σκορπιός

Είσαι από τη φύση σου ιδιαίτερα κοινωνικό ον και οι «μνηστήρες» σε καταδιώκουν από τη μέρα που βγήκες στην…αγορά εργασίας, χωρίς να κουνήσεις το παραμικρό σου δαχτυλάκι. Ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιό σου για όλη τη διάρκεια του 2020. έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, λαμβάνεις μηνύματα, τηλεφωνήματα, έχεις συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα, πολλές επικοινωνίες και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα «ανοίξει» τον κοινωνικά σου κύκλο και θα τον εμπλουτίσει. Νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν. Η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Αν ήθελες να συζητήσεις κάτι ή να στείλεις σε κάποιον που σε ενδιαφέρει, ρίξε τον εγωισμό και στείλε, δεν θα χάσεις. Εξάλλου είπαμε, είσαι εσύ, δεν πρόκειται να σου το αρνηθεί κανένας.

Λίγο μόνο να δουλέψεις την κτητικότητα που σε καταβάλλει ώρες ώρες. Δεν είναι όλων η ζωή αφιερωμένη σε σένα. Έχουμε και υποχρεώσεις. Σταμάτα να σπάζεσαι κάθε φορά που κάποιος δεν μπορεί να βγείτε ή δεν θέλει να κάνετε το ίδιο πράγμα. Επαγγελματικά, οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι άπειρες! Κοίτα να κάνεις ένα καλό ξεδιάλεγμα και να τις εκμεταλλευτείς. Αρκετές στιγμές του μήνα θα νιώσεις αδύναμος, κουρασμένος και ότι έχεις την ανάγκη να χουχουλιάσεις και να αφήσεις όλες τις υποχρεώσεις πίσω. Φρόντισε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σου. Ο έρωτας θα σε συντροφεύει και το 2020. Ακόμα και πρόκειται για παλιά και χαμένη αγάπη, ενδέχεται να επέστρεψε γιατί έτσι το ‘χε η μοίρα σας. Αν και καλό είναι να μην επιστρέφουμε σε πρώην, μήπως εδώ να έδινες μια ευκαιρία για το γαμώτο; Γιατί για να επιστρέφει έτσι κάποιος, σημαίνει κάτι.

Τοξότης

Μέσα στην καλή και τρελή χαρά και το 2020, φίλε Τοξότη. Με έντονες δραστηριότητες και συγκινήσεις σε όλους τους τομείς. Αναζητάς πραγματικά πολύ την ανεξαρτησία, σε επίπεδο να νιώθεις ότι θα σπάσεις εαν σε βάλουν να κάτσεις στο ίδιο μέρος για πάνω από δυο ώρες. Όσον αφορά εσένα, Τοξοτίνα, αν βρεις εκείνον τον ένα που θα σε αφήσει να είσαι ο εαυτός σου για πάντα, δεν θα τολμήσεις να τον αλλάξεις. Τον κάνεις να περνάει ιδιαίτερα καλά με τον ενθουσιασμό σου και το πάθος σου για ζωή, αλλά ίσως εκφράσει παράπονα για τα νεύρα σου. Επειδή είσαι αρκετά επιπόλαιος χαρακτήρας, να προσέχεις για να έχεις. Oφείλεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την ζωή σου για το 2020.

Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, για να πετύχεις την ισορροπία που ίσως είναι απαραίτητη σε αυτή τη φάση της ζωής σου. Έρχονται πραγματάκια τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου σε τεράστιο βαθμό. Στα επαγγελματικά σου συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή γιατί η αφηρημάδα σου μπορεί να αποβεί μοιραία και να καείς δια παντώς. Κάτι μου λέει επίσης ότι θα δεις έναν καλό σου φίλο με άλλη ματιά και να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος. Σαφώς υπάρχει φιλία ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες, δεν διαφωνούμε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, μια μικρή ματιά μπορεί να σου αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία και να ζήσεις μια όμορφη περιπέτεια με κάποιον που δεν το περίμενες ποτέ, ενώ θεωρούσες ότι τον ξέρεις ήδη αρκετά καλά. Είναι αρκετά σημαντικό αυτό, γιατί ήδη γνωρίζεις τον άλλον  και τα θέλω του, άρα με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται κάπως τα προβλήματα συμπεριφοράς.

Αιγόκερως

Προβλέπεται μεγάλη στασιμότητα στα αισθηματικά σου, εάν δεν κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το άλλο σου μισό για το που βαδίζετε και το τι θέλει ο καθένας. Φρόντισε όμως παράλληλα, να ακούσεις και το τι θέλει να σου πει ο άλλος και μην βάζεις παρωπίδες. Δεν γίνεται να πρέπει πρώτα να πάθεις για να μάθεις. Τι κακό είναι και αυτό με εσένα βρε πουλάκι μου. Δεν στα λέμε για κακό όταν σου λέμε να προσέχεις κάτι, γιατί είσαι επιρρεπής στα ατυχήματα.  Πότε θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι γύρω σου και ότι κανείς δεν είναι αναγκασμένος να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με εσένα. Δεν μπορούν πάντα οι άλλοι να προσαρμόζουν τα θέλω τους γύρω από τα δικά σου. Παρόλα αυτά στα επαγγελματικά σου έχεις ανοίξει πολλά παραθυράκια και λόγω του κοινωνικού χαρακτήρα σου δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ χωρίς δουλειά και μπράβο σου! Οι φίλοι σου σε αγαπάνε και είναι δίπλα σου σε ότι και αν κάνεις, αρκεί να καταλαβαίνεις και τη δική τους θέση απέναντι σε ζητήματα κοινά.

Γενικότερα έχεις κάποια ιδιόρρυθμα aspects στον χαρακτήρα σου, που τον κάνουν αρκετά δύσκολη τη συμβίωση με άλλα ζώδια, σαν τον Καρκίνο, τα Λιοντάρια και τους Ζυγούς. Δεν είναι κακό επίσης να εξωτερικεύεις αυτό που θέλεις, έναντι του να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να κάνεις τη ζωή των υπολοίπων δύσκολη. Έτσι, χρειάζεται να δουλέψεις τα επικοινωνιακά σου skills σε προσωπικό επίπεδο, να καταλάβεις πόσο απλό είναι να συζητάς και να ρωτάς και τον άλλον τι είναι αυτό που θέλει και με τη σχέση σου να χτίσεις γερά θεμέλια για το μέλλον, εάν θέλεις να διαρκέσει. Είσαι ένα πολύ αγαπησιάρικο ζώδιο, κάτι που σε κάνει αρκετά γλυκούλη προς το έξω, μην το χαλάς για μικροπράγματα, πόσο μάλλον για πράγματα στα οποία εσύ δεν μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο.

Υδροχόος

Το 2019 πήρες μια μόνο μικρή γεύση για το τι αναμένεται μέσα στο 2020. Η νέα χρονιά μπορεί να μην κουβαλάει μαζί της τις παλιές στεναχώριες, αλλά δεν είναι και στρωμένη με ροδοπέταλα. Αναμφίβολα σε περιμένουν καινούριες ευθύνες. Τους επόμενους μήνες θα σου χτυπήσουν την πόρτα νέες ευκαιρίες που μόνο εσύ μπορείς να τις αξιοποιήσεις προς το καλύτερο. Όλο αυτό μπορεί να σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλα μάτια και ενδεχομένως να «βγάλεις τον φρονιμίτη σου». Είναι απολύτως κατανοητό το γεγονός ότι όλο αυτό θα σε φτάσει σε ψυχολογικό, ίσως και σωματικό αδιέξοδο, αλλά εδώ είναι που χρειάζεται να παραμείνεις δυνατός.

Στον αισθηματικό τομέα, τα ειδύλλια πάνε και έρχονται, εξίσου περιπετειώδη με την καθημερινότητά σου. Άρα, με λίγα λόγια, οι δοκιμασίες θα είναι πάμπολλες και είναι όλα θέμα χειρισμού και όχι τύχης για το ποια θα είναι η έκβασή τους. Μετά από σοβαρή σκέψη, και γιατί όχι και μονόλογο με τον καθρέφτη σου, ίσως καταλήξεις στο τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητάς και από εσένα αλλά και από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Σε γεμίζουν αρκετά; Σε ωθούν να γίνεις καλύτερος; Πάντως, μέσα σε όλα αυτά, θα επιβεβαιωθεί η δύναμή σου και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν και με το παραπάνω. Δεν αναιρείται βέβαια το γεγονός ότι οι δυσκολίες θα επηρεάσουν και αυτό το κομμάτι, μην τρελαθούμε. Μην φοβηθείς με τίποτα όμως, γιατί όπως είπαμε, είσαι παραπάνω από χαρισματικός!

Ιχθύς

Είσαι ο πιο ευνοημένος από όλα τα ζώδια για το 2020, Ψαράκι μου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στον εργασιακό σου χώρο για τη νέα χρονιά, τα “μπράβο” και τα “rewards” θα μετριούνται στα δυο χέρια. Τα προγνωστικά δείχνουν ότι η ψυχολογική σου κατάσταση ίσως με αυτό τον τρόπο βρει την ισορροπία της. Εφόσον δεις ότι οι κόποι σου αναγνωρίστηκαν, θα μπορέσει και ο εγκέφαλός σου να ρίξει έναν υπνάκο χωρίς διακοπές. Μην φοβηθείς παράλληλα, με τη φόρα που πήρες να βάλεις σε εφαρμογή και νέα πλάνα που ενδεχομένως μέχρι σήμερα να φοβόσουν να ξεκινήσεις.

Να σου το γιγαντώσω όμως στον πληθυντικό, με το «σεις» και το «σας»; Δεν φημίζεστε για την πρακτικότητά σας σαν ζώδιο γενικά, ελπίζω παρόλα αυτά να πήρατε το μάθημά σας μετά τα όσα σας έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Η ίδια ζωή είναι αυτή που θα σας αναγκάσει κατά κάποιο τρόπο να αγαπάτε και να προσέχετε τους εαυτούς σας, όπως φυσικά και να μην τους υπερεκτιμάτε. Τα αισθηματικά σας θα συνεχίσουν όμως να βρίσκουν λακκούβες, γιατί είστε και δύστροποι, πανάθεμά σας! Μην φοβάστε να συζητάτε για το τι είναι αυτό που ψάχνετε σε ένα ενδεχόμενο έτερον ήμισυ, γιατί αν δεν βάλετε τα θεμέλια, τίποτα δεν θα παραμείνει όρθιο, όση καύλα και αν έχετε. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί και να σας δυσκολεύει, γιατί σαν Ψαράκια, δεν το έχετε και τόσο. Όσον αφορά τα οικονομικά, καλύτερα να προσέχετε που επενδύετε. Μην κυκλοφορείτε τόσο πολύ με την κάρτα σας, γιατί τα έξοδα που υπολογίζετε στο μυαλό σας, δεν συνάδουν με το πραγματικό ποσό που φεύγει κάτω από τη μύτη σας. Μπορεί να είναι θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά, αλλά το «προσέχουμε για να έχουμε» είναι το καλύτερο για όλους. Μην πάρετε αέρα, όλα θα πάνε καλά με τα σωστά βήματα!

Καλή χρονιά, ανήσυχες αγάπες μου!

 

 

Go to TOP