post image

Betty On Top #6

Μυστικά και αγωνίες που δεν γκουγκλάρονται

 

Μ.

Μπέτυ μου δε θα το πιστέψεις τι μου συμβαίνει και δεν μπορώ να το διαχειριστώ και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν μπορώ να μοιραστώ αυτό το μυστικό με κανέναν. Μόνο με σένα. Τώρα είμαι φοιτήτρια ευτυχώς και επιτέλους. Ήθελα να φύγω με κάθε τρόπο από το σπίτι γιατί τα τελευταία χρόνια η σχέση μου με τον πατριό μου ήταν αφόρητη. Είναι αυστηρός, συντηρητικός, απότομος και γενικά μπαμπούλας. Με εμένα, όχι με τα δικά του παιδιά που είναι μεγαλύτερα. Τις προάλλες επέστρεψα απροειδοποίητα στο σπίτι της μάνας μου και «βρήκα» τον πατριό μου με την πρώτη του γυναίκα, στο κρεβάτι της μάνας μου! Έχω να πάω ένα μήνα τώρα, αποφεύγω την μάνα μου στο τηλέφωνο και ο άλλος με ενοχλεί συνέχεια. Έχω απελπιστεί και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω. Θα σκάσω.

Χμ, καλό μου, με κάτι τέτοια μεγαλώνουμε και παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τη μητέρα σου, μακριά από την αδιάκριτη και ένοχη παρουσία του πατριού σου. Το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά να θυμάσαι πως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίζουμε την αλήθεια είναι να τη λέμε. Μπορείς να της ζητήσεις να έρθει γιατί τη χρειάζεσαι, μπορείς να πας στην πόλη σου και να τη συναντήσεις εκτός σπιτιού, κάτι θα σκεφτείς. Θέλει πολύ ψυχικό σθένος. Πες της μόνο την αλήθεια. Μην προσπαθήσεις να τη συμβουλεύσεις, συνήθως οι μανάδες δεν το βλέπουν με καλό μάτι αυτό. Πες της μόνο την αλήθεια κι γύρισε στην ανέμελη ζωή φοιτητική σου ζωή που σου αξίζει. Το βάρος που κουβαλάς δεν είναι για τις δικές σου πλάτες. Ανήκει σε άλλους.

 

Γ.

Μια φορά ερωτεύτηκα κι εγώ παράφορα και έμαθα πως δεν είναι straight. Σκέψου πως είμαι 25 και μέχρι τώρα νόμιζα πως ξέρω τα πάντα για το φλερτ και τον έρωτα. Το συγκεκριμένο κορίτσι λοιπόν σπουδάζει Bόλο, εκεί που γύρισα κι εγώ πρόσφατα μετά τις σπουδές μου. Είμαστε συνομήλικοι και μέσω μιας κοινής παρέας βρεθήκαμε κοντά αρκετές φορές. Ο τρόπος που μιλάει, η εμφάνισή της, το στυλ, με έχουν κάνει να μη σταματάω να τη σκέφτομαι. Επίσης, έχουμε την ίδια κολλητή. Αυτή λοιπόν μου είπε πως στο απόλυτο μωρό δεν αρέσουν οι άντρες. Μπέτυ δεν το παίζω γόης αλλά γενικά με τις γυναίκες τα πάω μια χαρά. Θέλω απλά να παίξω τις πιθανότητές μου για να της δείξω πως ίσως να μπορέσει να ερωτευτεί άντρα. Είμαι τρελά δαγκωμένος ή μ@λ@κ@ς; Τι να κάνω;

Αχ, γόη μου, αρχίζεις να μαθαίνεις πως η ζωή δε σταματά ποτέ να σε εκπλήσσει. Λοιπόν, τρελά ερωτευμένο αγόρι να τα πάρουμε ένα-ένα τα πράγματα. Ναι, έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα! Όχι, δεν είσαι μ@λ@κ@ς! Να κάνεις ό,τι κάνεις πάντα! Αφού έχεις εμπειρία με τις γυναίκες, δεν κάνει καμιά διαφορά.

Θα την προσεγγίσεις με τον τρόπο σου και θα πράξεις αναλόγως. Δε θα σου μάθω την προπαίδεια, αλλά μπορούμε να προχωρήσουμε στο διαφορικό λογισμό ή διαφορετικά είναι μια θαυμάσια ευκαιρία, να σου πω μερικά πράγματα για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Αρχικά, σε τόσο μικρές ηλικίες οι περισσότερες είναι αμφιφυλόφιλες, οπότε πάντα υπάρχει ελπίδα για σχέση. Επίσης, ακόμη και οι πιο κατασταλαγμένες δεν αρνούνται τη σεξουαλική επαφή με άντρες, παρέα με τις γυναίκες τους, οπότε αυτό σίγουρα δε σε χαλάει και ξεκ@Vλώνεις κιόλας. Τρίτον, μην τρέφεις ελπίδες ότι εσύ θα την κάνεις γυναίκα, είναι, και το ξέρει και ξέρει τι θέλει. Οπότε, καλύτερα να αποφύγεις υπερφίαλες δηλώσεις για τον ανδρισμό σου και τα προσόντα σου. Οι κοπέλες αυτές είναι δέκα σκαλοπάτια τουλάχιστον παραπάνω στον εγκεφαλικό έρωτα, απ’ ότι η μέση γυναίκα. Όπως καταλαβαίνεις, αυτή είναι η αληθινή πρόκληση για το αρσενικό. Καλή τύχη και περιμένω νέα σου! Τρελαίνομαι για προκλήσεις!

Λ.

Μπέτυ είμαι νέος στη συγκεκριμένη δουλειά ενώ στο παρελθόν έχω δουλέψει σε παρόμοιες εταιρείες. Έχει να κάνει με την τεχνολογία και όπως καταλαβαίνεις τα project τρέχουν αρκετά γρήγορα. Στο καινούριο περιβάλλον λοιπόν τους είδα όλους φιλικούς προς το πρόσωπό μου αλλά γρήγορα διαπίστωσα πως όταν βλέπουν την υπεύθυνη, σχεδόν φοβούνται για τη ζωή τους. Πέρασε λίγος καιρός μέχρι να μου πουν πως είναι όσο στρίγκλα φαίνεται, αλλά το πρόβλημα είναι πως με μένα είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Βρίσκεται ήδη στη φάση των αγγιγμάτων, όταν μου λέει πόσο πολύ πιστεύει σε μένα. Το πιο κουλό είναι πως δε με χαλάει καθόλου να της δείξω τον τρόπο που… αγαπάω.

Ώπα, ώπα, geek-άκι μου! Μπάστα!She isn’t motherboard, she is motherfucker και το ξέρεις κι εσύ και το ξέρω κι εγώ και το ξέρει κι όλο το γραφείο. Επίσης, αυτό που καταλαβαίνω είναι πόσο σε εξιτάρει η εξουσία, πόσο γουστάρεις που σε αγγίζει και πόσο μα πόσο θέλεις να τη σετάρεις. Οπότε, όπως μας δίδαξε και η μυθολογία βρίσκεσαι στο σταυροδρόμι της Αρετής και της Κακίας και δεν είσαι καν τριτοξάδερφος του Ηρακλή. Σκέφτεσαι με δύο κεφάλια και η μάχη είναι χαμένη από χέρι για τον κάτοικο του ρετιρέ. Από την άλλη μια ζωή την έχουμε και τι θα καζαντίσουμε;

Κι εγώ το δρόμο της Κακίας θα διάλεγα, αλλά θα ήμουν προετοιμασμένη για τις συνέπειες των πράξεών μου που συνοψίζονται, να γίνω το pet της εξουσίας, να δουλεύω περισσότερο, να μου κόψουν την καλημέρα οι συνάδελφοι, να χάσω τη δουλειά μου και βάλε με το νου σου τι άλλο. Η απίθανη Ολέθρια σχέση (Fatal attraction) από το μακρινό 1987, με τους ανεπανάληπτους Glenn Close και Michael Douglas είναι πάντα επίκαιρη. Take a look! Α, μην το ξεχάσω! Αφού είναι ανώτερη, μπορείς πάντα να επικαλεσθείς σεξουαλική παρενόχληση!

Πλασματάκια μου, με ξεζουμίσατε αυτό το μήνα! Πάμε για κανά νεγκρόνι να ξελαγράρουμε λίγο!

Για να επικοινωνήσεις με τη Betty, στείλε e-mail στο betty@pezodromio.gr  (Διανυκτερεύει!)

Go to TOP