post image

Betty On Top #17

Μυστικά και αγωνίες που δεν γκουγκλάρονται

 

Ελένη

Μία ερώτηση από γυναίκα προς γυναίκα. Είμαι σε σχέση δύο χρόνια και περνάω όμορφα αλλά γενικά το μάτι μου παίζει. Δεν το πάω επίτηδες αλλά πάει από μόνο του. Είναι κακό; Δε σου λέω πως φλερτάρω με τον κανονικό τρόπο αλλά μπαίνουν πονηρές σκέψεις στο μυαλό μου και μοιράζω από κανένα χαμόγελο. Να ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό; To αγόρι μου με συμπληρώνει και το αγαπώ.

Αγάπη μου το φλερτ είναι δωρεάν. Ποτέ δεν κόστιζε τίποτα. Αυτό έλειπε, να μην κοιτάμε κιόλας! Μη σε ανησυχεί αυτό το πράγματα γιατί μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Το παιχνίδι θα υπάρχει παντού, αλλά μην προχωρήσεις ποτέ σε ένα βήμα παραπάνω γιατί θα πέσεις στην παγίδα. Ελπίζω να με πιάνεις…

Νάνσυ

Το μεγάλο το μπέρδεμα Μπέτη είναι που που δεν καταλαβαίνω το σωστό και το λάθος. Μπαίνω σε σχέση και είμαι ευτυχισμένη κι εγώ είμαι αυτή που τη χαλάει στο τέλος γιατί δεν είμαι σίγουρη για το επόμενο βήμα. Οι σκέψεις στο μυαλό έρχονται συνέχεια και πολλές φορές νομίζω πως κάνουν κακό σε μένα αλλά και σε όποιον είναι το αγόρι μου.

Κοριτσάρα μου πάρε μια βαθιά ανάσα και πάμε: Aν σε τυραννάνε τέτοιες σκέψεις πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά. Ποτέ δε θα βγεις απ’ το αδιέξοδο αν δεν καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, κι έτσι θα σκέφτεσαι συνέχεια χαοτικά. Άρα αυτό θα γίνεται μπελάς και στις σχέσεις σου. Τα αγόρια και τα κορίτσια αυτού του κόσμου δε θα τελειώσουν ποτέ. Το θέμα όμως είναι να καταλάβεις τί ζητάς από μία σχέση. Πάμε λοιπόν απ’ την αρχή!

Μαρία

Στην Αθήνα όλα γυρίζουν περίεργα γύρω από τη ζωή μου και τους τελευταίους 3 μήνες ίσως να φταιν’ οι επιλογές μου. Είχα 4 χρόνια σχέση με έναν παλιό μου συμφοιτητή και τελείωσε από κοινού όμορφα κι ωραία. Ώσπου ένα μεσημέρι έμπλεξα έμπλεξα με έναν από τους φίλους του για λίγο καιρό. Μένει σχεδόν δίπλα μου, το έμαθαν όλοι, το σταματήσαμε ξαφνικά, και κανένας δε τώρα μιλιέται με κανέναν. Πόσο άσχημα να συνεχίσω να νιώθω; Φταίω τόσο πολύ;

Μπορεί να γίνω γραφική αλλά μέσα σε μια στιγμή δεν είναι λίγες οι φορές που έρχεται τούμπα όλη η ζωή και ειδικά στα συναισθηματικά. Περιγράφεις ένα τέλος τόσο όμορφο και γλυκό αλλά μια επόμενη μέρα παράξενη. Πιάνεις ακόμα και μένα απροετοίμαστη. Αν ο χωρισμός ήταν φρέσκος δε θα σε συγχωρούσα, αλλά δεν ξέρω πότε συνέβη το μπλέξιμο με το φίλο. Που φυσικά ξέρεις πως δεν μπλέκουμε ποτέ με τους φίλους από το ταίρι μας ό,τι κι αν γίνει. Η συμβουλή μου είναι να μη σκέφτεσαι όσα έγιναν. Δεν υπάρχει χώρος στη ζωή μας για τύψεις, ειδικά αν έχεις το «ελαφρυντικό» πως έκανες όσα έκανες αρκετό καιρό μετά τον χωρισμό.

Nίκος

Έχω συνηθίσει να ζω μόνος μου. Είμαι 27 και από τότε που ήμουν φοιτητής δε γύρισα ποτέ στο πατρικό. Έχω μια καλή σχέση και περνάμε ωραία χωρίς διαφωνίες με τον έναν να γεμίζει τον άλλο όμορφα. Όμως θέλει να μένουμε μαζί κι όσο κι αν δεν το βλέπω σαν επισημοποίηση σχέσης εμένα με ξενερώνει. Θέλω το χώρο μου στο σπίτι. Όσο κι αν την αγαπάω δε θέλω να ζούμε από τώρα μαζί. Είμαι φάουλ;

Είσαι ο κλασικός τύπος άντρα αγαπημένε μου. Στην ιδέα και μόνο πως κάποιος θα μπει στον χώρο σου παθαίνεις άλλα! Μόνο που βάζεις τα όρια σου σε απόλυτο βαθμό. Ακόμα κι αν μένατε μαζί, πάντα θα μπορούσες να έχεις το χώρο σου. Απ’ την άλλη σε καταλαβαίνω, αλλά να ξέρεις πως αν μετά από κάποιο καιρό το προσπαθήσετε, θα ανακαλύψεις πάνω στο κορίτσι σου πράγματα που θα τα λατρέψεις. Μη μου πνιγείς όμως, σιγά-σιγά τα βήματα!

Καλό καλοκαίρι με τα πρώτα δειλά μακροβούτια!

Για να επικοινωνήσεις με τη Betty, στείλε e-mail στο betty@pezodromio.gr  (Διανυκτερεύει!)

Go to TOP