Betty On Top #16

Μυστικά και αγωνίες που δεν γκουγκλάρονται

 

Χριστίνα

Γνωρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος δείχνει και λέει πως σε θέλει. Βγαίνετε έξω και σε συστήνει σε όλους και όλες. Όλα καλά μέχρι τη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι μέσα σε δύο μήνες δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να με κάνει δική του. Σα να κομπλάρει ένα πράγμα. Μήπως τα βλέπω εγώ λάθος τελικά ή να του κάνω νυχτερινή επίθεση;

Γλυκό και απογοητευμένο Χριστινάκι μου, υπάρχουν πολλά είδη ανδρικού φύλου εκεί έξω. Κάποιοι απ’ αυτούς δεν είναι βλάκες, αλλά γεννιούνται διστακτικοί. Αν μπεις στο μυαλό τους θα καταλάβεις πως ακόμα κι αν δεν υπήρχε το ενδεχόμενο της απόρριψης, ίσως να δίσταζαν για πάντα να κάνουν το πρώτο βήμα. Όσο για την επίθεση εγώ σου δίνω το πράσινο φως. Καλό βόλι!

Δημήτρης

Τι παθαίνετε στην εγκυμοσύνη εκτός από τα επιστημονικά Μπέτη; Μετάλλαξη σε όλα; Δε λέω, ας κατηγορήσουμε τις αρμόνες αλλά εδώ και μισό χρόνο παρόλο που δηλώνω ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, η γυναίκα που αγαπάω και θα φέρει στον κόσμο το παιδί μας μου έχει κάνει τον βίο αβίωτο.

Για να μη σου βάλω πιπέρι στο στόμα θα σου πω απλά πως η φύση μερικές φορές δε ρυθμίζεται. Πρέπει να δείξεις κατανόηση στη γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί σου. Βρέθηκες ποτέ στη θέση της; Ξέρεις τί είναι να κουβαλάς συνεχώς μαζί σου μία ζωή που οποιαδήποτε αλλαγή στο σώμα και τη διάθεσή σου μπορεί αν το επηρεάσει; Kάνε λοιπόν υπομονή και μην παραπονιέσαι για τις ορμόνες. Το δώρο ζωής που θα σου έρθει σε λίγους μήνες θα σε κάνει να ξεχάσεις τα αδικαιολόγητα παράπονα. Καλά γεννητούρια!

Παναγιώτης

Καταρχήν δε με λένε Παναγιώτη και φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις το λόγο. Κοντεύω τα 30 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου αυτό που με ρίχνει σαν άντρα. Εδώ που βρίσκομαι τρώω φρίκες όταν ξεκινάω μια προσέγγιση. Κομπλάρω σαν δεκάχρονο και δυσκολεύομαι να κάνω το επόμενο βήμα για να την κάνω δική μου, όποια κι αν είναι αυτή. Ακόμα και όταν μου δίνει θετικά σημάδια φοβάμαι. Ξεπερνιέται κάπως αυτό;

Αυτός ο γεροξεκούτης ο έρωτας δεν κοιτάει ούτε ηλικίες ούτε αισθήματα. Μη νιώθεις ντροπή και μη σου πω ρε Παναγιώτη το άλλο. Περηφάνεια να νιώσεις που σπας τα στερεότυπα και άφησε και ένα τηλέφωνο για να το προωθήσω στο απογοητευμένο Χριστινάκι από πάνω. Στα δικά μας πάλι, η αγάπη είναι ευαίσθητο και προσωπικό ζήτημα κι ας μην το καταλαβαίνουν όλοι. Αν φοβάσαι προσπάθησε να χτίσεις βήμα-βήμα την αυτοπεποίθησή σου. Στο τέλος θα κερδίσεις περισσότερα απ’ όσα έχεις χάσει όλο αυτό το διάστημα!

Bάσω

Μόλις 3 μήνες σε σχέση κι εκεί που λες πως γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας θέλει να ξεφύγει λέει από τα συνηθισμένα και να βάλουμε στο κρεβάτι μας κι άλλα πονηρά πράγματα. Εγώ δεν ψήνομαι καθόλου και απλά περιμένω το σήμα σου για να τον σουτάρω.

Αχ αυτό το κρεβάτι, που άλλους τους απογειώνει εκ του φυσικού και άλλους με κλωτσιές. Εμείς αγάπη μου βολευόμαστε με τα «θέλω» μας με αρμονικό τρόπο. Κι ο κύριος σου τη μπήκε extreme από τον τρίτο κιόλας μήνα, καλύτερα θα ήταν πρώτα να του πεις ένα μεγάλο όχι και να αφήσεις το σουτ για κάποιο διάστημα. Ίσως με τη συζήτηση να βρεθεί η χρυσή τομή και μία σχέση που φαντάζομαι πως είναι ισορροπημένη ως ένα βαθμό, στο τέλος καταφέρει να σωθεί!

Λατρεμένα μου πλάσματα σας εύχομαι να πιάσετε το Μάη γεμάτα χαμόγελα και χαρά!

Για να επικοινωνήσεις με τη Betty, στείλε e-mail στο betty@pezodromio.gr  (Διανυκτερεύει!)

Go to TOP
Άνοιγμα