post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 31 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Υπέροχο το σημερινό Σάββατο για τον Κριό μας, εφόσον έχει όλο το χρόνο δικό του και όλη την καλή διάθεση στο πλευρό του. Ο ήλιος είναι ακόμα ένα σημαντικό boost στην ενέργεια αυτή, αφού βοηθάει πολύ την ψυχολογία και τις…σημαντικές αποφάσεις!

Ταύρος
Η αναδιάρθρωση του χώρου μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη αυτή τη στιγμή για εσένα, Ταυράκι. Λίγο το διάστημα που κλείστηκες στους τέσσερις τοίχους, λίγο η κατάσταση που μας οδήγησε σε αυτό, θέλεις σίγουρα να αλλάξεις λίγο τον προσωπικό σου χώρο! Μην προβείς σε σημαντικά έξοδα και δες πως μπορείς να αξιοποιήσεις όσα έχεις αυτή τη στιγμή!

Δίδυμοι
Και εκεί που σε πήρε η χαρά ότι επιτέλους μπαίνει πάλι σε μια σειρά η ζωή, σκάνε τα νέα μέτρα σιγά σιγά και μπαίνουμε σε διαδικασία αποχώρησης από τα αγαπημένα μας άτομα για λίγο ακόμα καιρό. Λίγη ακόμα υπομονή!

Καρκίνος
Η δουλειά δεν σταμάτησε ποτέ και το πορτοφόλι σου παρέμεινε γεμάτο, ενώ φούσκωσε και λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο, μιας που τα έξοδά σου ήταν μειωμένα. Πρόσεχε μην εξαφανιστούν όλα μέσα σε μια νύχτα, αλλά σαφώς προσπάθησε να στηρίξεις τις τοπικές επιχειρήσεις που κάνουν δειλά βήματα να διατηρηθούν στη ζωή!

Λέων
Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι κάθε τι σου λένε, μπορεί να δίνει στους άλλους πατήματα να σε τρολάρουν ή να σε περιπαίζουν όποτε εκείνοι το θέλουν. Βάλε λίγο φρένο στα εύθικτα aspect του εαυτού σου και δες πόση ηρεμία θα έχεις μετά από αυτό!

Παρθένος
Μια μέρα με τρομερή αυτοπεποίθηση, μπορεί εύκολα να καταλήξει σε πόλεμο εάν δεν προσέξεις τα νώτα σου, αλλά και τους ανθρώπους που βάζεις τριγύρω σου. Μια στιγμή μόνο είναι αρκετή να γκρεμίσεις όσα έχτιζες. Θα το ρίσκαρες;

Ζυγός
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι όλο το καλοκαίρι θα το έβγαζες με κοκτέιλ και μπύρες στα εξωτικά πάρκα της πόλης και με καλή μουσική, αλλά λίγο κάπως να βάλεις ένα φρενάκι, Ζυγέ, τώρα που η φάση πάει να ξαναξεφύγει. Η καραντίνα τελείωσε, όχι η ζωή. Έχεις πράγματα να κάνεις όσο ετοιμάζεσαι να κλειστείς σπίτι!

Σκορπιός
Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμή που χωρίζει το αστείο με την προσβολή. Και αυτή τη μικρή γραμμή, ο Σκορπιός μας πλέον δεν την βλέπει με αποτέλεσμα να παρεξηγείται χωρίς λόγο από άτομα που δεν γνωρίζουν τον πανέμορφο χαρακτήρα του. Λίγη προσοχή!

Τοξότης
Τα επαγγελματικά δεν κάνουν και τους φίλους, αγαπημένε Τοξότη. Φυσικά είναι σημαντικό να είσαι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι, παρόλα αυτά οι γραμμές είναι πολύ λεπτές. Άσε που η φιλία με ορισμένα άτομα μπορεί να μην βγει σε καλό!

Αιγόκερως
Η τυχερή σου μέρα σήμερα, Αιγοκεράκι. Ο καιρός είναι ιδανικός, έχεις ένα ρεπό που τόσο χρειαζόσουν και μέσα σε όλα αυτά, το αγαπημένο σου μαγαζί σε περιμένει να δοκιμάσεις τις λιχουδιές του! Στήριξέ το, το χρειάζεται!

Υδροχόος
Το Σάββατο ανέκαθεν ήταν το αγαπημένο σου, σήμερα όμως έχεις έναν παραπάνω λόγο, αφού ο έρωτας σου χτυπάει κυριολεκτικά την πόρτα! Το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να τον υποδεχτείς στην αγκαλιά σου και να αφεθείς στο άγγιγμα του για όλη την υπόλοιπη ημέρα!

Ιχθύες
Τα skills σου στο παιχνίδι του φλερτ έχουν γίνει κάτι παραπάνω από καλά το τελευταίο διάστημα, παρόλα αυτά, χάνεις στην ουσιαστική επικοινωνία. Ακόμα και στις παρέες σου, δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί για εσένα το να γίνεις ευάλωτος είναι αυτόματα και κακό. Δεν θα ‘πρεπε!

Go to TOP
Άνοιγμα