post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 31 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ο καιρός βελτιώνεται αλλά μέσα σου ο χειμώνας καλά κρατεί, Κριαράκι. Η καραντίνα εννοείται δεν βοηθάει σε όλο αυτό αλλά δεν βοηθάς και εσύ τον εαυτό σου να αισθανθεί λίγο καλύτερα. Να καθιερώσεις ένα skype session με καφέ με την παρέα για να πείτε τον πόνο σας, το group therapy είναι η μόνη λύση.

Ταύρος
Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, γιατί η δουλειά συνεχίζει από το σπίτι και τα έξοδα σου έχουν μειωθεί δραστικά. Παρόλα αυτά, εσύ αγχώνεσαι λόγω κακής διαχείρισης. Αν σταματήσεις να παραγγέλνεις πρωινό κάθε μέρα επειδή βαριέσαι να σηκωθείς να κάνεις κάτι μόνος σου, θα δεις το πορτοφόλι σου να φουσκώνει.

Δίδυμοι
Σε αυτή τη δύσκολη φάση, έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον. Οι φίλοι σου σε χρειάζονται όσο εσύ αυτούς. Μπορεί να μην μπορείς να τους δεις, αλλά τα ψυχολογικά προβλήματα είναι στο peak αυτές τις μέρες. Άκου σήμερα ένα φίλο σου προσεκτικά, σε έχει ανάγκη.

Καρκίνος
Ένα καθαρό κεφάλι είναι η αρχή κάθε σωστής απόφασης και καλής ψυχολογίας. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι δεν κάνεις τίποτα αυτές τις μέρες για να ηρεμήσεις πάνω απ’ όλα, δες λίγο παραπάνω Netflix και φάε την αγαπημένη σου σαβούρα, χωρίς να φοβηθείς τις θερμίδες και τα κιλά!

Λέων
Όταν πας να κάνεις ένα καλό, όσο καλές προθέσεις και αν έχεις, με τον λάθος τρόπο μπορείς να το καταστρέψεις. Ηρέμησε και σκέψου πιο νηφάλια την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις με το δικό σου τρόπο να βοηθήσεις κάποιο δικό σου άτομο. Σε έχει ανάγκη και δεν σε παίρνει ούτε εσένα να απομακρυνθείς.

Παρθένος
Είναι οι τελευταίες μέρες που το τζάκι παραμένει αναμμένο και ο καφές φίλτρου είναι σερβιρισμένος στην κούπα του, πριν αντικατασταθούν από βεράντες και φραπέδες. Απόλαυσε αυτή τη ζεστασιά με ένα καλό βιβλίο ή με ένα ποτήρι κρασί τα απογεύματα. Ένα ολοδικό σου ritual είναι το κλειδί της καλής διάθεσης.

Ζυγός
Το κεφάλι σου έχει καθαρίσει, με αποτέλεσμα το brainstorming να είναι ασταμάτητο. Σου κατεβαίνουν συνεχώς ιδέες και project που τόσο καιρό δεν είχες σκεφτεί ή δεν είχες το χρόνο και το θάρρος να υπολοποιήσεις. Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να καταστρώσεις ένα σχέδιο πορείας.

Σκορπιός
Κάθε μικρό βήμα που κάνεις κάθε μέρα για να μην νιώσεις την κρεπάλη να σε συνεπάρει, είναι δείγμα καλής θέλησης και αυτοβελτίωσης. Δεν μπορείς να είσαι στην τσίτα προφανώς, όντας καθηλωμένος μέσα σε ένα σπίτι αλλά ούτε είναι και σωστό να αράζεις όλη μέρα χωρίς να κάνεις κάτι δημιουργικό. Βρες την ισορροπία που σου ταιριάζει.

Τοξότης
Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε έχουν τεράστια βαρύτητα, ασχέτως με το αν έχουν χάσει πλέον τελείως το νόημά τους. Μην μιλάς με λόγια του «αέρα» γιατί παρεξηγείσαι. Μάθε να ψυχολογείς το συνομιλητή σου για να μπορέσεις να καθοδηγήσεις τη συζήτηση όπως εσύ θέλεις.

Αιγόκερως
Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην έχει βαρέσει λίγο στο κεφάλι και εκεί που η γυμναστική ήταν η αιώνια εχθρός σου, θέλεις να την κάνεις μέρος της ζωής σου. Πρόσεξε όμως, συμβουλέψου κάποιον ειδικό και μελέτησε κατάλληλα πριν πάρεις τους δρόμους έτσι στο ξεκάρφωτο!

Υδροχόος
Το instagram σου έχει πάρει φωτιά και οι έστω ψηφιακές γνωριμίες σου βαίνουν καλώς! Προσοχή όμως, σύντομα θα βγούμε από την καραντίνα και εσύ θα έχεις βρεθεί μέσα στο σύμπλεγμα της αράχνης! Το νου σου!

Ιχθύες
Θυμάσαι εκείνη τη λίστα από το IMDB που είχες βάλει στο μάτι να ξεκοκκαλίσεις, αλλά πάντα βαριόσουν; Ε, τώρα έχεις την τέλεια αφορμή χωρίς δικαιολογίες! Embrace τον σινεφίλ εαυτό σου και βελτίωσε τις γνώσεις σου.

Go to TOP
Άνοιγμα