post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η Παρασκευή υπό άλλες συνθήκες θα ήταν εδώ να λύσει όλα σου τα προβλήματα. Και τώρα θα κάτσεις να αναπολήσεις εκείνες τις Παρασκευές μετά το μάθημα που τα κάνατε όλα σαν τα μούτρα σας μέσα σε το πολύ τρεις ώρες, έτσι; Και δεν σου δίνω άδικο!

Ταύρος
Ο Ταύρος αποφάσισε να κόψει τη ζάχαρη και όλοι οι υπόλοιποι απλά αποφάσισαν να κόψουν τον Ταύρο, αφού καμία απολύτως λογική δεν έβγαινε από ένα σημείο και μετά. Θέλει και εσωτερική θέληση η βελτίωση της ζωής μας, ξέρεις, όχι απλά προτροπές!

Δίδυμοι
Η καρδιά λέει ποτό, το μυαλό όμως λέει τσάι και έρχεται να συνεφέρει λίγο από τον χαβά του τον ονειροπόλο Δίδυμο, που δεν παίρνει χρόνο να σκεφτεί τίποτα για παραπάνω από δυο δευτερόλεπτα. Μην σε αγχώνει το ενδεχόμενο lockdown – φαίνεται πως έχεις μαστεράρει την καραντίνα στην καλοπέραση!

Καρκίνος
Το διάβασμα και οι σειρές μέχρι ένα σημείο καλά είναι, αλλά ο εγκέφαλος έχει ανάγκη από καθαρό αέρα (όσο γίνεται δηλαδή). Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και όταν σου περισσεύει λίγος χρόνος πάρε το σκυλάκι σου και πηγαίνετε για μια βόλτα. Αλλά την καραντινάτη τη βόλτα, την απόμερη!

Λέων
Η αναζήτηση δουλειάς δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο Λιονταράκι, όμως η σπίθα στα μάτια σου και ο εύστροφος χαρακτήρας σου θα σου δώσουν πολλά bonus όπου και να πας. Το να κερδίζεις καρδιές το έχεις στο τσεπάκι σου ούτως ή άλλως!

Παρθένος
Μια μικρή αναποδιά είναι αρκετή να ταράξει τον κατά τ’ άλλα τέλεια δομημένο πλανήτη του Παρθένου, ο οποίος κλονίζεται για μικροπράγματα που στραβώνουν τελευταία στιγμή. Θα μας πάθεις τίποτα από το άγχος στο τέλος. Διαχείριση, ψυχραιμία, υπομονή!

Ζυγός
Αν μπορούσες να διατηρήσεις λίγο τα νεύρα σου, θα είχες καταφέρει γιγαντιαία πράγματα στη ζωή σου αγαπημένε μου Ζυγέ, αλλά το συναίσθημα δύσκολα το καταπολεμείς! Όταν λειτουργείς έτσι, πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή για να διαχειρίζεσαι και τα ανάλογα ερεθίσματα!

Σκορπιός
Τα λεφτά αυτή τη στιγμή είναι μια πραγματική κινητήρια δύναμη, την οποία αν δεν βάλεις σε σειρά, θα τα δεις να ξεγλιστράνε ξαφνικά από το πουθενά και θα χάσεις ότι ήξερες. Ξεκίνα να σημειώνεις έσοδα και έξοδα, χωρίς να στηρίζεσαι μόνο στο e-banking. Δουλεύει!

Τοξότης
Η κατάσταση στο σπίτι σου σήμερα μπορεί να είναι λίγο γκρίζα. Μια τα νεύρα, λίγο η ειρωνεία, έρχεται και η κούραση και δεν αφήνει περιθώρια. Δώστε τόπο στην οργή, αφού αγαπιέστε!

Αιγόκερως
Το πιο δύσκολο κομμάτι της απόφασης του να αλλάξουμε, είναι η αποδοχή των άλλων, και όχι η πρόοδος που κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά έτσι είναι. Είσαι έτοιμος να κάνεις πίσω μπροστά σε άτομα που αγαπάς;

Υδροχόος
Οι πιθανότητες να μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι σήμερα είναι στον ουρανό, γιατί τις Παρασκευές όσο να’ ναι η μπαταρία πέφτει στο κόκκινο λόγω της εβδομάδας. Προσπάθησε, αν όχι το να συγκρατηθείς, να βρεις τρόπο να κάνεις λίγο καλύτερη την κατάσταση αργότερα!

Ιχθύες
Μια καλή παρέα θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα σε βασανίζουν και για λίγες ώρες να αναπολήσεις στιγμές που θεωρούσες τόσα χρόνια δεδομένες. Είναι μια Παρασκευή που προβλέπει ποτό, ζουμιά και απρόσμενες συναντήσεις. Το νου!

Go to TOP
Άνοιγμα