post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 30 Ιουνίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Έντονη η Τρίτη σου, με διαμάχες και λεκτικές επιθέσεις να δίνουν και να παίρνουν στο χώρο εργασίας. Μην ταλαιπωρείσαι άδικα όμως, να ξέρεις ότι στο τέλος της ημέρας όλα θα πάνε καλά γιατί έχεις την υπομονή να διαχειριστείς τα πάντα με γρηγοράδα!

Ταύρος
Είδες πως μια νέα εμφάνιση μπορεί να αλλάξει όλη την διάθεσή σου; Εκτός του χαμόγελου, που είναι υποχρεωτικό, ένα όμορφο outfit σε συνδυασμό με ένα glow up το πρωί σε κάνουν να μαγνητίζεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!

Δίδυμοι
Η καφεΐνη όντως προκαλεί νεύρα και ας γελάμε λίγο με την όλη φάση. Μια χαρά την παλεύεις και χωρίς το «μαγικό ελιξίριο», μην τρελαίνεις τις ορμόνες σου παραπάνω! Δοκίμασε λίγη matcha και θα καταλάβεις τη διαφορά.

Καρκίνος
Το να προσπαθήσεις να μετατρέψεις αυτόν που αγαπάς σε μια δική σου φωτοτυπία, πέραν του ότι είναι λάθος, δεν θα έχει σίγουρα καλή κατάληξη. Προσπάθησε να αναζητήσεις τη δική σου ευτυχία και να μην τη βρίσκεις μέσω των άλλων!

Λέων
Το Φεγγάρι είναι με το μέρος σου απόψε, αγαπημένο Λιονταράκι, καθώς το φως του σου ρίχνει σταγόνες ευτυχίας και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μπρος ολοταχώς για ειδυλλιακά τοπία είσαι για τον Ιούλιο, τυχερέ!

Παρθένος
Παρότι μπορεί να τα βρεις σκούρα σήμερα, σκέψου ότι τα χρήματα είναι κάτι που πάει και έρχεται, χωρίς να χρειάζεται να σε κρατάει δέσμιο. Τα μικρά πράγματα είναι που αξίζουν και οι όμορφες στιγμές δεν απαιτούν πολλά και fancy πράγματα!

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να μην είσαι στα καλύτερά σου, τέτοια ιδιόρρυθμη Τρίτη αφού, παρόλα αυτά δεν υπάρχει λόγος και να το κρύψεις! Ας γίνει το θέλημά σου και ας είσαι ειλικρινής για μια φορά, δεν χρειάζεται να υποκρίνεσαι!

Σκορπιός
Το να είσαι διαφορετικός δεν σε κάνει απαραίτητα και «περίεργο». Ποτέ κανείς δεν συμβάδισε με την οικογένειά του και το cringe είναι δυνατό κάθε φορά που βρίσκεστε όλοι μαζί, αλλά δεν βλέπω το λόγο να έχεις ενοχές για κάτι. Είσαι εσύ!

Τοξότης
Σήμερα τα άστρα έχουν ευθυγραμμιστεί για να κάνεις την κινησούλα σου και να πάει και πολύ καλά! Ο κόσμος γουστάρει γενικά να ακούει συμβουλές για σωστό φλέρτ, οπότε ξέρεις πόσο ύπουλα μπορείς να παίξεις τον άσσο κάτω από το μανίκι σου σήμερα;

Αιγόκερως
Η ισχυρή προσωπικότητά σου μπορεί να κάνει κάποιους από τους φίλους σου να σκαλώνουν κοντά σου και να βγάζουν ένα παθητικό χαρακτήρα χωρίς να το θέλουν. Μην αναρωτιέσαι αν έπαθαν κάτι, απλά ηρέμησε λίγο στον τρόπο που τους απευθύνεσαι!

Υδροχόος
Το ότι εργάζεσαι για κάποιον δεν του δίνει το δικαίωμα να σε φορτώνει πράγμα χωρίς λόγο, να το ξέρεις. Ξεκαθάρισε τις αρμοδιότητές σου και μην αισθάνεσαι τύψεις όταν δεν μπορείς να επωμιστείς περαιτέρω βάρη. Μην δίνεις πατήματα σε βλάκες!

Ιχθύες
Παρότι θέλεις πάντα να στέκεσαι στους φίλους που σε χρειάζονται, μερικέ φορές είναι απλά αδύνατον, όταν η στήριξη αυτή είναι οικονομική. Μην αισθάνεσαι τύψεις, πρόκειται για κάτι καίριο που ούτε εσύ έχεις. Εξήγησε σωστά τη θέση σου.

Go to TOP