post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Πολύ κρύο σήμερα και σπάζεσαι σαν καλοκαιρινή ψυχούλα που είσαι Κριαράκι. Ένας ζεστός καφές φίλτρου με γεύση φουντούκι ή καραμέλα, και ειδικά εφόσον έρθει από μια πολύ όμορφη παρουσία απευθείας στα χεράκια σου, είναι ό,τι πρέπει για να στανιάρεις. Κάνω λάθος;

Ταύρος
Αγχώνεσαι πολύ και για τα λάθος πράγματα, Ταυράκι μου! Είσαι έντονος χαρακτήρας και σε καταβάλλει το συναίσθημα με το παραμικρό, και σε αυτό ακριβώς έχουν βρει πάτημα οι περισσότεροι για να σε κάνουν να πέφτεις. Καιρός να δείξεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Δίδυμοι
Τα τσίπουρα της 28ης Οκτωβρίου αφενός δεν τα πολυευχαριστήθηκες, αφετέρου σου βγήκαν όντως σε κακό εν τέλει. Λίγο ο φόβος του συνωστισμού, λίγο η ενδεχόμενη καραντίνα, λίγο η εποχιακή γρίπη, δεν θες και πάρα πολύ, σαν υποχόνδριο ζωδιάκι που είσαι. Ψυχραιμία!

Καρκίνος
Ένα θεματάκι με τη διαχείριση πολύπλοκων καταστάσεων την έχεις και για αυτό σήμερα θες να φωνάξεις όσο πιο δυνατά γίνεται, αλλά μάλλον δεν μπορείς! Χρειάζεται καλύτερη στρατηγική και νηφαλιότερη σκέψη ο δρόμος για την επιτυχία!

Λέων
Μέσα στη γκρίνια και τη μιζέρια των εποχών, ένα υπέροχο νέο θα έρθει να βάλει σε σειρά την ζωή σου και θα σου δώσει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσεις να γίνεσαι ολοένα και καλύτερος. Κάνε υπομονή, λίγο-λίγο χτίζεται η νέα πραγματικότητα!

Παρθένος
Όταν κουνάς το δάχτυλο στους άλλους, να είσαι βέβαιος πως θα σου γυρίσει μπούμεραγκ, εγωκεντρικέ μου Παρθένε. Μη και νιώσεις πως δεν είσαι στο επίκεντρο, κλονίζεται η ψυχοσύνθεσή σου. Μάλλον χρειάζεσαι κάτι για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, αν δεν κάνω λάθος!

Ζυγός
Κάποιοι συμφοιτητές σου έχουν γίνει κακός μπελάς το τελευταίο διάστημα. Όμως και ‘συ είναι αλήθεια πως δεν τους έδωσες και καμία ευκαιρία να σου δείξουν αν αξίζουν να γίνουν φίλοι σου ή ακόμα και κάτι περισσότερο. Ψήσου να δεις αν περνάνε ωραία σήμερα το βράδυ, και που ξέρεις; Ίσως εκπλαγείς!

Σκορπιός
Σε δύσβατο δρόμο βαδίζεις σήμερα Σκορπιέ μας, και οι δυσκολίες είναι περισσότερες από μία. Η μέρα ξεκινά με έλλειψη συνεννόησης, η οποία μπορεί να λυθεί αν συμφωνήσεις με τους γύρω σου ότι Α=Α. Απλά πράγματα! Από το απόγευμα και μετά, μία καχυποψία για τους φίλους σου θα σε κάνει απόμακρο. Μίλα τους ανοιχτά!

Τοξότης
Η επιτυχία είναι κάτι που ψάχνεις από τις αρχές του μήνα, και όσο την αναζητούσες ζοριζόσουν ολοένα και περισσότερο. Τώρα όμως που τη βλέπεις να έρχεται, πώς θα την διαχειριστείς; Είσαι περιζήτητος και το ξέρεις. Πότε θα πάψεις να υποτιμάς τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι αρνητικά;

Αιγόκερως
Μεταμόρφωση λόγω της περίεργης ημέρας, γράφει το βιβλίο της μυστήριας ζωής σου. Αιγόκερε πάντα ήσουν μαζεμένος, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο, σήμερα θα είσαι ανοιχτός σε όλες τις συμβουλές που θα λάβεις από τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Υδροχόος
Υδροχόε μου που δεν είσαι ιδανικός ακροατής, σήμερα ετοιμάσου. Κάποιος τα έχει καιρό μαζεμένα και καταπιέστηκε πολύ. Σε πλήγωσε αλλά θα φορέσει το bitchface του και θα έρθει να σου τα πει χαρτί και καλαμάρι. Εκτίμησε το ότι θα σου πετάξει την ψυχούλα του στα πόδια σου και πάρε τα λόγια του πολύ σοβαρά!

Ιχθύες
Πέμπτη πρωί με το ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο. Ξυπνήσες στραβά και αυτό βγαίνει προς τα έξω! Από τη μία τα οικονομικά σας έχουν γίνει κακός μπελάς τον τελευταίο χρόνο, κι από την άλλη στο σπίτι επικρατεί της τρελής. Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει… ροζ, ακόμα κι αν το βράδυ θα χρειαστείτε κουβέρτα!

Go to TOP
Άνοιγμα