post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 29 Ιουνίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Από τις λίγες Δευτέρες που πραγματικά γουστάρεις και έχεις λόγο να σηκωθείς από το κρεβάτι Κριαράκι και δεν σου δίνω άδικο γιατί σε βρίσκει εκτός πόλης, δίπλα από τη θάλασσα! Κοκτειλάκι, ρομαντισμός και όμορφος ήλιος. Προσοχή σε κάθε κακό οιωνό.

Ταύρος
O μόνος τρόπος να σου φύγει το άγχος, που είναι κατά κάποιο τρόπο δεδομένος στη φάση που είσαι, είναι να κάνεις οικονομία. Από τη μια, υπάρχει το δέλεαρ της καραντίνας από την άλλη, τα πράγματα παραείναι δύσκολα. Το νου σου!

Δίδυμοι
Μάθε να διαχωρίζεις λίγο τη δουλειά από την προσωπική σου ζωή, γιατί μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στα δυο. Βάλε φίλτρο και κάνε την καβάτζα σου γιατί θα τρελαθείς! Λίγο προσοχή το μεσημέρι στις κοινωνικές υποθέσεις.

Καρκίνος
Η διατροφή σου έχει πάρει την κάτω βόλτα λίγο τελευταία, αγαπημένε Καρκίνε! Βάλε λίγο το πράσινο στη ζωή σου και θα δεις μεγάλη διαφορά στην… δραστηριότητά σου. Επιπλέον, έτσι θα φύγουν μόνο τα περιττά κιλάκια από την κοιλίτσα.

Λέων
Μπορεί να μην σε παίρνει τόσο πολύ να κάνεις όνειρα, έστω και τόσο μακρινά, αλλά καλό είναι να υπάρχει πλάνο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Κάνε μια καλή καβάτζα, πιάσε μια part-time δουλειά για να έχεις εφόδια για την επόμενη σεζόν.

Παρθένος
Δεν είναι κακό να πεις ότι δεν γνωρίζεις την απάντηση σε κάτι. Διάβασε, ενημερώσου και μπορείς να απαντήσεις άνετα. Μην σε παίρνει από κάτω, κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα!

Ζυγός
Ζυγέ ή θα γίνεις οικογενειάρχης ή θα λάμψεις στο οικόπεδο του φλερτ. Είσαι όμως έτοιμος να δεσμευτείς με αυτούς που αγαπάς; Σε ρωτάω γιατί βλέπω ανθρώπους να ψήνονται στον πυρετό με την περίπτωσή σου. Προσοχή στα γλυκά ατυχήματα λοιπόν!

Σκορπιός
Mέρα όμορφη και μέρα γεμάτη ευαισθησίες για σένα, Σκορπιέ μου. Η ηρεμία που είχες όταν ξύπνησες ίσως σου γυρίσει μπούμερανγκ από το μεσημέρι και μετά. Τη λύση όμως την ξέρεις. Το βράδυ, όταν οι άλλοι κοιμούνται, εσύ κάνεις τη διαφορά. Το νου σου λοιπόν στα απροσδόκητα!

Τοξότης
Σήμερα το πορτοφόλι θα φουσκώσει ιδιαίτερα και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στο ταβάνι. Πρόσεξε μόνο μην απογειωθείς και βγάλεις καρούμπαλο από την πρόσκρουση! Ο ευνοϊκός άνεμος που φυσάει ευνοεί και μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης!

Αιγόκερως
Χαμογέλα και μη φοβάσαι το άγνωστο. Σήμερα τα άστρα σου ψιθυρίζουν να κάνεις τη διαφορά και να ξεχάσεις την προηγούμενη μέρα που μεταξύ μας, ήταν πολύ πιο περίεργη απ’ όσο περιμέναμε λόγω συνθηκών. Ήδη τα καλύτερα είναι ήδη εδώ, που μεταφράζονται σε χαμόγελα και χρήματα!

Υδροχόος
Υδροχόε μου ξέρω πως οι εκπλήξεις έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή σου την τελευταία εβδομάδα. Κι όμως, αν και ξύπνησες στρεσαρισμένος και δεν ψήνεσαι να κάνεις τίποτα, ένας γνωστός σου με ένα πάτημα κουμπιού θα μετατραπεί σε μία νέα και πολλά υποσχόμενη φιλία!

Ιχθύες
Πείνασε πρωί-πρωί το Ψαράκι και έτρεξε να φάει ότι είχε απομείνει στο ψυγείο. Έπειτα σκέφτηκε πως έκανε λάθος, μετάνιωσε, αλλά μετά από μισή ώρα ξαναέφαγε. Κάτι τέτοιες μέρες ρίχνεις άκυρο σε όλο τον κόπο της εβδομάδας!

Go to TOP