post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 29 Μαΐου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Με κάμποσα εμπόδια ξεκινάει η Παρασκευή για εσένα, Κριαράκι, αφού η υπομονή και η ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων δεν είναι το φόρτε σου. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε κάνουν είτε να αναθεωρήσεις, είτε… να τα γκρεμίσεις όλα.

Ταύρος
Μια χαρά ο καιρός, μια χαρά και εσύ Ταυράκι μας, που τον τελευταίος καιρό τσινίζεις και μόνο που υπάρχεις γιατί βγήκαν τα φούτερ απ’τη ντουλάπα για καμια βδομαδούλα. Απόλαυσε τον ήλιο τώρα χωρίς περιορισμούς, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ησυχάσει η ψυχούλα σου.

Δίδυμοι
Άστατος ο καιρός στο μέσα σου, Διδυμάκι, όπως ακριβώς και έξω από το μπαλκόνι σου. Η υπομονή λένε πως είναι αρετή, και εσύ συνεχίζεις να παθαίνεις κρίσεις πανικού με όλα τα «what if» στον κόσμο. Άλλαξε τροπή, θα πάθεις κακό!

Καρκίνος
Μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα θα σου πραγματοποιήσει ένα όνειρο που περίμενες καιρό! Καλή φάση, αλλά συγκεντρώσου στον αμεσότερους σκοπούς σου!

Λέων
Το λιονταράκι έχει ανάγκη από πραγματική παρέα, παρότι βρίσκεται συνεχώς ανάμεσα σε κόσμο. Μάλλον η ανάγκη σου να εξωτερικεύσεις λίγο περισσότερο τα συναισθήματά σου στα σωστά άτομα, μεγάλωσε. Είσαι σε καλό δρόμο γιατί η παρέα σου ήταν και θα είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου.

Παρθένος
Ένα ιατρικό θεματάκι μπορεί να σε αγχώσει σήμερα, με κορυφή το μεσημέρι που θα επισκεπτείς τον γιατρό για ραντεβού. Με σωστή διαχείριση όμως να μην φοβάσαι τίποτα.

Ζυγός
Οι τρύπες στα χέρια σου δεν κλείνουν με τίποτα. Το αποτέλεσμα; Ο μήνας έχει 29 αλλά ο μισθός Ιουνίου σχεδόν έχει κάνει φτερά. Βάλε ένα Limiter στο e-banking σου και θα δεις διαφορά!

Σκορπιός
Δεν είσαι όσο άτυχος όσο νομίζεις, αγαπημένε Σκορπιέ. Αντιθέτως, παραείσαι τυχερός στη θέση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Όσο όλα σώπασαν, τα χρήματά σου δεν σταμάτησαν ποτέ να μπαίνουν στην ώρα τους στο λογαριασμό σου, ενώ όλοι στο σπίτι είναι υγιείς. Μην τα έχουμε όλα δεδομένα.

Τοξότης
Μην πιάνεσαι από μικρές λέξεις Τοξοτάκι, γιατί δημιουργείς τριβές χωρίς λόγο που μπορεί να καταλήξουν σε χωρισμό. Δεν το θέλεις αυτό το σενάριο, έτσι;

Αιγόκερως
Οι λέξεις όταν χάνουν το νόημά τους πληγώνουν ανεπανόρθωτα Αιγοκεράκι. Μην χρησιμοποιείς λάθος κουβέντες τη λάθος στιγμή, και κυρίως όταν θες να θυμώσεις τον άλλο για δικούς σου λόγους. Ξανασκέψου το.

Υδροχόος
Η πρώην του μπορεί να σε προκαλεί και να σου κάνει stalking, παρόλα αυτά η ευθύνη πέφτει επάνω του. Αφού ρε Υδροχοάκι, ο άνθρωπος δεν έχει μάτια για καμία άλλη. Γιατί να την αφήσεις να μπαίνει εμπόδιο στην ευτυχία σου;

Ιχθύες
Το να συγχωρούμε είναι υπερ μας. Το να συγχωρούμε ασυγχώρητα πράγματα, είναι μόνο κατά μας. Σε κεράτωσε, παρόλα αυτά θέλεις να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν το ξανακάνει, φίλτατο ψαράκι, η ευθύνη είναι μόνο επάνω σου, γιατί εσύ το επέτρεψες με τον τρόπο σου.

Go to TOP