post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 29 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η δέσμευση με τον σύντροφό σας θα φέρει την επικοινωνία σας σε ένα εντελώς νέο level Kριαράκια μου και νιώθετε το πάθος σας να ξεχειλίζει. Ξεκινήστε το socializing μέσω Facebook και Instagram, μην φοβάστε. Κι αυτό γιατί η Τρίτη σας κερνάει έμπνευση που προέρχεται απ’ όλα όσα βλέπετε, ακόμα και μέσα σε τέτοιες συνθήκες

Ταύρος
Ακριβοθώρητο Ταυράκι μου, η μουντή νέα μέρα σε βρίσκει συνάδελφο και συναγωνιστή σε μικρούς μπελάδες που προέκυψαν από το πουθενά. Ευτυχώς τα πολλά διαλείμματα ενώ θα τους λύνεις θα είναι γεμάτα χιούμορ κι έτσι το απόγευμα δε θα μετατραπεί σε ένα μονότονο στοίχημα για το αν τελικά θα δουλέψει το μπλέντερ ή όχι!

Δίδυμοι
Μετά το περίεργο ξεκίνημα της εβδομάδας, μια από τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου θα σας βρει με κάβα «πνευματική» και πολλές καλές ιδέες μέσα σας. Το θέμα για σήμερα είναι να καταφέρετε να τις εφαρμόσετε, Διδυμάκια μου.

Καρκίνος
Από εκεί που οι ρυθμοί της ζωής σου φλέρταραν με το βάδην, έχεις κάποιες μέρες που τρέχεις μαραθώνιο ακόμα και αν είσαι ακίνητος στο κρεβάτι σου. Οι γύρω σου καταλαβαίνουν γιατί είσαι ανήσυχος Καρκινάκι μου, όμως και ‘συ μην υπεραναλύεις όλα όσα σου συμβαίνουν. Έτσι σήμερα θα είσαι πιο ήρεμος!

Λέων
Το περίεργο πρωινό ξύπνημα θα σε κρατήσει λίγο πιο πίσω απ’ όσο θα ήθελες σε όσα θέλεις να κάνεις. Παρόλα αυτά, όσο κι αν ψάξεις και προβληματιστείς, άσχημα νέα δε θα ακούσεις σήμερα Λιονταράκι μου. Κάνε focus σε κάτι παραγωγικό, και δημιούργησε λίστες με όσα θέλεις να κάνεις αύριο και μεθαύριο!

Παρθένος
Η Κυριακή δεν είναι πάντα ευχάριστη, αλλά μπορεί να γίνει, ακόμα και από το σπίτι. Μετά από τη χθεσινή κοπιαστική μέρα στον υπολογιστή, πρέπει να αφήσετε στην άκρη τις εμμονές σας και να κοιτάξετε μπροστά. Το άτομο που σας ενδιαφέρει δε θα γοητευτεί από μαγικά φίλτρα και βουντού. Προσεγγίστε το διακριτικά!

Ζυγός
Τα χαρμόσυνα νέα που ήρθαν ξαφνικά και περίεργα στη ζωή σας, σας κάνουν να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας ακόμα και την πραγματικότητα. Αγαπημένοι μου Ζυγοί, δε σας αδικώ καθόλου. Μην απογειωθείτε γιατί έχετε αφήσει ημιτελή κάποια ωραία πράγματα!

Σκορπιός
Σας κούρασε η πολλή κοινωνικότητα και στην τελική την είδατε σωστός ερημίτης κλεισμένος στους τοίχους του σπιτού. Κανένα πρόβλημα συνειδητοποιημένοι Σκορπιοί μου. Γεμίστε τις μπαταρίες σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε, αλλά μην ξεχάσετε μία σημαντική υποχρέωση το απόγευμα με το e-class!

Τοξότης
Κανείς δε μίσησε το πολύ φαγητό, όμως στην περίπτωσή σας ίσως το φαγητό φτάσει να μισήσει εσάς! Τοξοτάκια μου ποτέ δε λέμε όχι σε μικρές παρασπονδίες, αλλά χθες παραλίγο να φάτε και… το τραπέζι. Νηστεία και προσευχή λοιπόν για σήμερα, με την ελπίδα κάποιος να βρεθεί να συμπαρασταθεί στο δράμα σας!

Αιγόκερως
Αιγόκερως speaking and reading, και σήμερα, στην πιο περίεργη μέρα του μήνα θα σκάσει το χαρμόσυνο νέο της νέας δουλειάς που περιμένατε εδώ και καιρό. Το πρόβλημα; Θέλετε να πάτε αλλά δε μπορείτε! Τελειώστε τις υποχρεώσεις σας κρατώντας τύπο μέσω των online συνδιασκέψεων!

Υδροχόος
Συνήθως με το που βλέπεις Κυριακή το ρίχνεις με τα μούτρα στη δουλειά για να αφήσεις όσο δυνατόν λιγότερα για την υπόλοιπη. Δε σε αδικώ ούτε εγώ ούτε τα άστρα. Έχεις στρωθεί στη φιλοσοφία, στα άστρα, στα φαντάσματα και σε εναλλακτικές πηγές σκέψεις και δράσεις. Κράτα όμως τα πόδια σου στη γη!

Ιχθύες
Ψαράκια μου τα άστρα σας έδειξαν πως όσο πιο ειλικρινείς είστε, τόσο καταφέρνετε να γίνετε και πιο δημοφιλείς. Εσείς όμως διαλέγετε και σήμερα να είστε ακριβοθώρητοι με σκοπό να είστε περιζήτητοι. Το πλάνο όμως δε θα πετύχει, γι’ αυτό ρίξτε γέφυρες επικοινωνίες με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν!

Go to TOP