post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η εβδομάδα είναι στη μέση αλλά η υπομονή σου έχει εξαντληθεί σχετικά Κριαράκι. Αργία επιτέλους και θες να αράξεις όπως είναι λογικό! Στο ενδιάμεσο όμως, η υπερέντασή σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Πάρε λίγο χρόνο να κοιμηθείς και οι βόλτες μπορούν να ακολουθήσουν αργότερα!

Ταύρος
Αγαπητό Ταυράκι, δώσε μια βάση στα οικονομικά σου σήμερα. Το λέω γιατί το mood της 28ης σου έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν ξέρεις που ακριβώς να πρωτοπάς. Οι μέρες είναι όλες δικές σου και οι περισσευόμενες κινήσεις δεν βοηθούν εν μέσω πανδημίας!

Δίδυμοι
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη σήμερα λοιπόν για εσένα και οι συγκινήσεις είναι αρκετά μεγάλες. Παλιοί φίλοι και έρωτες εμφανίζονται ξαφνικά πάλι μπροστά σου στα γνώριμά σας κουτούκια με αποτέλεσμα εσύ να μην μπορείς να συγκρατηθείς και να κάνεις πράγματα που ίσως μετανιώσεις. Το νου!

Καρκίνος
Η ατζέντα σου είναι φουλαρισμένη με εργασίες αλλά οι προτάσεις που πέφτουν στο τραπέζι είναι δελεαστικές. Φρόντισε να μπεις στο mood! Κοιμήσου, πιες έναν ωραίο καφέ στο πάπλωμα και σήκω να κατακτήσεις το… e-class απόψε!

Λέων
Μια ενδιάμεση στάση για έναν καφέ και καλό φαγητό είναι η σημερινή Τετάρτη, η οποία αποτελεί μια πραγματική όαση στο άγχος των ημερών. Λίγο οι δουλειές, λίγο η πανδημία, λίγο η αβεβαιότητα, το έχεις ανάγκη το fun!

Παρθένος
Έχεις ανάγκη από ηρεμία και είναι κατανοητό. Το μίζερο κλίμα που επικρατεί κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του ματιού σου, σε πιέζει λίγο, είναι η αλήθεια. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις απλά γιατί “πρέπει”. Πάρε έναν καλό σου φίλο και πάτε για καφέ να τα πείτε, το έχεις ανάγκη!

Ζυγός
Με ρέγουλα τα  ξύδια, αγαπημένε Ζυγούλη μας. Όχι μόνο δεν το σηκώνεις, αλλά δεν φταίει κανένας από την παρέα να χαλάσει το κέφι του για να σε μαζέψει. Ωραίο το κρασί, αλλά είναι για λίγους και εκλεκτούς!

Σκορπιός
Η άδεια δεν έχει αρχίσει ακόμα, το πορτοφόλι σου ξεροσταλιάζει μισοάδειο αλλά εσύ, φασάρα σου, Σκορπιούλη! Και καλά κάνεις, η ντουλάπα σου χρειάζεται ανανέωση. Εξάλλου αν δεν επενδύσεις σε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι, τι να τα κάνεις τα λεφτά;

Τοξότης
Σήμερα προβλέπεται κάποια μεγάλη συγκίνηση για εσένα. Είτε θα μάθεις κάποιο νέο που θα σε συνταράξει, είτε θα δεις κάποιον που περίμενες καιρό, από το πουθενά. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό για εσένα, εσύ θα το κρίνεις.

Αιγόκερως
Η libido σου παραείναι αυξημένη, φίλε Αιγοκεράκο. Κάθε δυο με τρείς ώρες, σκουντάς τον παρτενέρ σου και του κλείνεις το ματάκι. Κάτσε όμως, βρε άνθρωπε. Άσε λίγο το σεξ στην άκρη και πιάσε τον ερωτισμό που βγάζει το κλίμα με τα ζεστά ρούχα, τα όμορφα φώτα και κάνε μια αγκαλιά τον άλλον.

Υδροχόος
Καταλαβαίνω πως θέλεις να είσαι σε πλήρη φόρμα, όμως θαύματα δεν γίνονται. Μόνο με υπομονή και σωστές κινήσεις θα φτάσεις τον στόχο σου. Δεν θες να σε βρει ακόμη ένας τραυματισμός, έτσι;

Ιχθύες
Η σχέση σου, οι κολλητοί σου και η παλιά σου παρέα είναι όλοι εκεί και σε περιμένουν να περάσετε αξέχαστα, να τα πείτε μετά από καιρό και να τα πιείτε μέχρι να πάει δώδεκα και να την κάνετε σαν τις Σταχτοπούτες!

Go to TOP
Άνοιγμα