post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Με νύχια και με δόντια πλέον κρατιέσαι, μετρώντας αντίστροφα για την μέρα που όλοι περιμένουμε – την μέρα που θα βγούμε έξω και όλη η πόλη θα είναι ένα ατελείωτο πάρτυ! Χωρίς μάσκες, χωρίς φόβο! Έχεις ακόμα λίγο χρόνο να εκμεταλλευτείς με τον εαυτό σου, οπότε καλό θα ήταν να βάλεις σε σειρά όσα σε ενοχλούν!

Ταύρος
Έχεις μια ολόκληρη βιβλιοθήκη γεμάτη πράγματα που αγόραζες και παρατούσες, όπως επίσης και κάμποσα ράφια με δίσκους για τους οποίους δεν θυμάσαι πλέον πότε καν τους έβαλες σπίτι σου! Για βγες γρήγορα από το ebay και ξεκίνα να ψάχνεις τα ραφάκια σου!

Δίδυμοι
Κάθε φορά που μιλάς με τη μάνα σου, είσαι έτοιμος για ξεμάλλιασμα, Διδυμάκι. Εκείνη βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν πρόκειται να αλλάξει, αλλά εσύ μπορείς, εφόσον το θες! Δώσε τόπο στην οργή και μην απαντάς επιθετικά. Τουλάχιστον για όσο αποφασίσεις να είστε κοντά.

Καρκίνος
Ξεκίνα σιγά σιγά να μπλοκάρεις τα ανεπιθύμητα άτομα από τα σόσιαλ και κυρίως τους πρώην και τους επόμενους που σου χαλάνε τη διάθεση και σε κάνουν να κρέμεσαι από το gling του messenger. Αν δεν είσαι ο ένας, θα είσαι ο κανένας, Καρκινάκι!

Λέων
Τώρα που τα έσπασες όλα, αισθάνεσαι καθόλου καλύτερα; Το μόνο που κατάφερες να δημιουργήσεις είναι ένταση και να χαλάσεις τη δική σου διάθεση. Μιλάς κυριολεκτικά στον τοίχο, Λιονταράκι, όταν φωνάζεις. Χάνεις όλο το δίκιο!

Παρθένος
Ένα μικρό ξεκαθάρισμα παλιών πραγμάτων είναι ιδανικό τις τελευταίες, αφού πλέον ο καιρός είναι ολόσωστος και με λίγη καλή παρέα μπορείς να ανανεώσεις τον ανεκμετάλλευτο χώρο που έχεις σπίτι! Εκείνο το υπόγειο που έχει καταντήσει αποθήκη χαμένων αναμνήσεων, ας το κάνεις μινι διαμερισματάκι!

Ζυγός
Πως τα καταφέρνεις και τουμπάρεσαι τόσο εύκολα ρε Ζυγούλη, πραγματικά είναι απορίας άξιο. Η άλλη έχει να σου στείλει 3 μήνες και σε άφησε στην ψύχρα της ψύχρας, παρόλα αυτά με το που κούνησε δαχτυλάκι ήσουν εκεί! Σου αξίζουν με βεβαιότητα πολύ καλύτερα!

Σκορπιός
Ο κτητικός χαρακτήρας σου δεν σε αφήνει να δεις καθαρά, με αποτέλεσμα κάθε φορά που απειλείται το comfort zone σου να πετάς φλόγες από το στόμα και τα μάτια. Όταν αγαπάς τον άλλον δεν του κλείνεις το δρόμο για να μην ξεβολευτείς. Αν δεν το αντέχεις, φύγε εσύ μακριά χωρίς εντάσεις. Είναι κρίμα!

Τοξότης
Μια φορά να γίνει το κακό, η πόρτα σου κλείνει οριστικά και δεν υπάρχει γυρισμός! Θέλει κότσια να το καταφέρεις αυτό, αλλά η ένταση που συσσωρεύεις σου τρώει τα σωθικά. Κάνω λάθος;

Αιγόκερως
Μήπως το έχεις παρακάνει με τον ύπνο τελευταία, αγαπημένο Αιγοκεράκι; Τα ωράριά σου είναι τελείως περίπλοκα με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται σαφές την υπόλοιπη μέρα στην ενέργειά σου. Για πιέσου λίγο να το βρεις!

Υδροχόος
Υδροχοάκι μας, βάλε ένα φρένο στην αυταρχικότητά σου. Θέλεις να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, χωρίς να έχεις υπ’ όψιν τους τριγύρω σου, θεωρώντας πως τους διευκολύνεις. Φρένο!

Ιχθύες
Ο κακός χαμός πάλι με την πάρτη σου σήμερα, αφού ειδικεύεσαι στο να πετάς μια βόμβα και να φεύγεις με ελαφριά πηδηματάκια! Το σφαλιαράκι να δω πότε θα το φας από τα άστρα καμιά μέρα, να στρώσεις!

Go to TOP