post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 28 Μαρτίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κάποιος σας έπεισε πως η μεγαλύτερή σας ανάγκη έχει να κάνει με τα υλικά αγαθά και ‘σεις Κριαράκια μου τον πιστέψατε. Τα άστρα όμως έχουν άλλη γνώμη, και σας σφυρίζουν ότι η προσωπική σας ηρεμία αλλά και η ευτυχία δε θα περάσουν, τουλάχιστον σήμερα, από το πορτοφόλι σας! Εκμεταλλευτείτε την καραντίνα να κρατήσετε τίποτα στην άκρη.

Ταύρος
Όσο εργατικός κι αν είσαι και νομίζεις πως όλοι σε αδικούν στα επαγγελματικά πρέπει να καταλάβεις πως σε έναν πολύ μεγάλο ποσοστό η εικόνα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Μέρα αγνών και ήρεμων ξεκαθαρισμάτων η σημερινή, προβληματισμένε Ταύρε μου. Μίλησε όμως με ειλικρίνεια και μη φοβηθείς!

Δίδυμοι
Η κατάσταση σε έχει παλουκώσει για τα καλά στο σπίτι. Μη βλέπεις όμως το ποτήρι μισοάδειο, γιατί έχεις μπροστά σου ένα Σουκού στο οποίο αναμένεται να κάνεις πολλά και ωραία πράγματα, έστω και από τον υπολογιστή. Έχεις το χάρισμα να κερδίζεις τους πάντες. Εκμεταλλεύσου το!

Καρκίνος
Έξω έχει υγρασία, ο χειμώνας υπερνικάει την άνοιξη απ’ ότι φαίνεται, και ‘συ σιωπηλός παρατηρητής, ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Το έχεις σκεφτεί ποτέ Καρκινάκι μου να καταγράψεις στις σκέψεις σου σε ένα χαρτί ή ένα online έγγραφο; Η… μισοαργία του κοροναιού σε παρακινεί να ξυπνήσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου, και το Σύμπαν συμφωνεί!

Λέων
Οι πάγοι της Γροιλανδίας λιώνουν 4 φορές περισσότερο σε σχέση με το 2000, στον ίδιο ρυθμό που και η δική σου καρδιά λιώνει για κάποιον άγνωστο-γνωστό. Οι αποφάσεις της στιγμής καμιά φορά οδηγούν σε μπελάδες, αλλά σήμερα τυχερό μου Λιονταράκι θα κάνεις τις σωστές κινήσεις, τη στιγμή που πρέπει!

Παρθένος
O serial killer που κρύβεται μέσα σου ξυπνά και δεν έχει τις καλύτερες προθέσεις. Κι επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, τα άστρα σου κάνουν σινιάλα καπνού ώστε να μετατρέψεις την οργή σου σε δημιουργικότητα. Ακούς Παρθένε;

Ζυγός
Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία. Στην περίπτωση του Ζυγού όμως, δεν υπάρχει άλλος δρόμος! Σάββατο περίεργο, με μία αίσθηση πως δε θα προλάβεις να ολοκληρώσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις σήμερα. Μήπως όμως βιάζεσαι υπερβολικά; Έχεις όλο το χρόνο με το μέρος σου.

Σκορπιός
Η πολλή προετοιμασία μαζί με την προσμονή του Πάσχα σε έκαψαν στο ζέσταμα και τώρα το φυσάς και δεν κρυώνει Σκορπιέ μου! Το φλερτ και οι ατάκες δε χρειάζονται προπόνηση αλλά ειλικρίνεια. Όταν λοιπόν μιλάτε και τα vibes σας κλικάρουν αμέσως δεν πρέπει να τη βλέπεις πρωταγωνιστής ταινίας του Ταραντίνο!

Τοξότης
Η μελαγχολία σε τράβηξε από τα μαλλιά κι εκεί που ένιωσες να στέκεσαι γερά στα πόδια σου, χάθηκες σε έναν ωκεανό αρνητικών σκέψεων. Έτσι είναι αυτές οι μυστήριες μέρες Τοξοτάκι μου και μην τα βάφεις μαύρα. Η σημερινή νύχτα ευνοεί μια ωραία, νοσταλγική συζήτηση με κάποιον παλιόφιλο στο Skype.

Αιγόκερως
Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο γιορτάζει τον έρωτα, και το μυαλό σας ήδη ταξιδεύει σε φαντασμαγορικά πάρτι και ντισκο-μπάλες! Συγγνώμη που σας το χαλάω φίλοι Αιγόκεροι, αλλά πρέπει να δείξετε λίγη παραπάνω κατανόηση στη δύσκολη κατάσταση που διανύουμε και να μην το τραβάτε από τα μαλλιά. Παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο.

Υδροχόος
Καθένας είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, όμως στη δική σου περίπτωση τα άστρα αποφάσισαν γρήγορα. Πλήγωσες ανθρώπους που δεν έπρεπε και ξέρω πως δε μπορείς να βρεις το θάρρος να τους ζητήσεις συγγνώμη. Πάρε μια βαθιά ανάσα Υδροχόε μου και πες τα όλα!

Ιχθύες
Ψαράκι μου η ζωή είναι τόσο απλή όσο θέλεις εσύ να την κάνεις. Το μικρό κενό που διαπιστώνεις στα ερωτικά σου δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι το ανησυχητικό, γιατί πολύ απλά περνάς μια φάση περισυλλογής. Σήμερα όμως γίνε όσο κοινωνικός πρέπει, χωρίς να εκβιάζεις καταστάσεις λόγω καραντίνας! Για αυτό εξάλλου υπάρχουν και τα social.

Go to TOP