post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 28 Ιανουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η εβδομάδα σου ξεκίνησε με μερικά καλά νέα, αλλά και αλλαγές που θα σε επηρεάσουν μακροπρόθεσμα. Η σχέση σου είναι πλέον παραμυθένια, ενώ η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη με δραστηριότητες που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μπράβο σου, Κριαράκι!

Ταύρος
Μπορεί μια μικρή αναποδιά να σε κάνει να χάσεις τη μάχη, δεν σε βγάζει όμως αυτόματα off από τον πόλεμο. Είναι ωραίο να σκέφτεσαι δέκα βήματα παραπέρα, γιατί όποιος δεν κάνει σχέδια δεν έχει και τίποτα να περιμένει από τη ζωή του. Μην προγραμματίζεις πράγματα όμως εις βάρος των άλλων.

Δίδυμοι
Οι φίλοι σου σε αγαπάνε πολύ και στο δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος χαρακτήρας και ξέρεις να κάνεις τα καλύτερα party. Μην πεισμώνεις κάθε φορά που δεν μπορεί κάποιος να σου κάνει μια μικρή εξυπηρέτηση. Άνθρωποι είμαστε!

Καρκίνος
Παρότι κάνεις μεγάλες προσπάθειες να ξεπεράσεις τα προβλήματα που δημιουργείς εσύ ο ίδιος στη σχέση σου, κάθε φορά που γίνεται κάτι πατάς αμέσως το restart. Το αποτέλεσμα είναι καυγάδες, φασαρία και χαλασμένες καρδιές χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Ψάξε καλύτερα τον εαυτό σου και τι ακριβώς θέλεις από αυτόν.

Λέων
Νιώθεις ότι έχεις το πιστόλι στον κρόταφο για να πάρεις αποφάσεις πάνω στις οποίες εσύ δεν έχεις καμία ευθύνη. Ζεις το απόλυτο ειδύλλιο, το οποίο όμως δοκιμάζεται συνεχώς. Όταν κάποιος σε πιέζει, ειδικά εφόσον δεν σέβεται τις επιθυμίες σου, δεν αξίζει να είναι δίπλα σου, όσο και αν αγαπιέστε.

Παρθένος
Μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε πλέον με αυτή τη μάνα σου! Τι σχέση αγάπης και μίσους είναι αυτή ρε Παρθενάκι; Με το που μπαίνεις σπίτι αρχίζουν οι φωνές και με το που βγαίνεις αρχίζουν τα τηλέφωνα. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους μεγαλύτερούς σου. Άλλαξε εσένα instead!

Ζυγός
Είσαι άνθρωπος της ανεξαρτησίας. Δεν μπορείς να δεθείς με κανέναν και για τίποτα, ενώ όταν κάποιος προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει αντιδράς πολύ άσχημα. Είναι πολύ σπάνιο το να στέκεται κάποιος στο ύψος του χωρίς να επηρεάζεται.

Σκορπιός
Οι ανατροπές είναι μέσα στη ζωή και δεν μπορείς να τις αποφύγεις σε κανέναν τομέα. Κανενός το βιβλίο δεν γράφτηκε από την πρώτη ημέρα της γέννησής του. Όταν προκύπτει κάτι νέο, είναι στο χέρι σου το πως θα το διαχειριστείς.

Τοξότης
Είσαι ένα καλλιτεχνικό πνεύμα. Είσαι συναισθηματικός και ερωτικός χαρακτήρας και σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσω της μουσικής. Σε συνδυασμό με το κλειστό του χαρακτήρα σου, αλλά και την επιμονή σου στο να γίνεσαι καλύτερος, μπορείς να κάνεις πραγματικά αριστουργήματα.

Αιγόκερως
Η αδικία είναι το μόνο πράγμα που σε εξοργίζει πραγματικά και σε κάνει να ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου. Ειδικά όταν αυτή έρχεται με κάποιο ψέμα. Θεωρείς πως η αλήθεια είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο και πορεύεσαι αναζητώντας τη. Ξεχνάς όμως τα «εγκόσμια», αν θες. Δεν χαλαρώνεις για να σκεφτείς καθαρά.

Υδροχόος
Με μια μικρή παρασπονδία, θεωρείς ότι έρχεται και το τέλος όλης σου της προσπάθειας. Υπερπιέζεις τον εαυτό σου σε θέματα πάνω στα οποία δεν φέρεις καμία ευθύνη.

Ιχθύες
Η αφέλειά σου μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες τόσο στις σχέσεις σου όσο και στην προσωπική σου ζωή. Δυσκολεύεσαι να αρνηθείς όταν σου λένε κάτι γιατί αισθάνεσαι άβολα και έρχεσαι αντιμέτωπος με πράγματα που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Καιρός να σταματήσει αυτό.

Go to TOP