post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 27 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ήρθε ο καιρός να μπουν τα όρια που έχουν χαθεί χρόνια τώρα, αγαπημένε Κριέ. Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο του εαυτού μας, οπότε δεν γίνεται να χάνουμε χρόνο για πράγματα που μόνο καλύτερους θα μας κάνουν. Προσοχή στις λυκοφιλίες!

Ταύρος
Το boomerang δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή, οπότε μεγάλη προσοχή στο τι θα ξεστομίσεις πάνω στα νεύρα σου σήμερα, καλέ μου Ταύρε. Τα πράγματα ολοένα και δυσκολεύουν. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να παίξεις μπάλα για τα θέλω σου. Σου αξίζουν άραγε;

Δίδυμοι
Το «Θέλω να μιλήσουμε» εκτός από δυσάρεστα αποτελέσματα συνήθως μας φέρνει αντιμέτωπους και με φοβερές εκπλήξεις! Μην προτρέχεις και κυρίως άνοιξε τα αυτιά σου να ακούσεις αυτά που έχουν να σου πουν. Μόνο καλό θα σου κάνουν!

Καρκίνος
Ο υπερενθουσιώδης Καρκίνος, χωρίς να μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος, συνεχίζει ακάθεκτος να ελπίζει σε ουτοπίες, την στιγμή που επιβεβαιώνονται οι κατά τ’αλλα κακοπροαίρετοι φίλοι του. Όταν λειτουργείς με το συναίσθημα, πρέπει να είσαι σε θέση να λάβεις και την ίδια αντιμετώπιση σαν απάντηση.

Λέων
Το σύμπαν σου στέλνει περίεργα μηνύματα, με περιεχόμενο ανησυχητικό. Χτυπάει η καμπάνα, αλλά μέσα στον χαμό και την αβεβαιότητα, δεν ξέρεις τον ακριβή λόγο. Παρορμητικό μου Λιοντάρι, πρέπει να την πάθεις για να μάθεις;

Παρθένος
Όταν δεν βλέπεις ανταπόκριση από κάπου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά. Όταν η πόρτα κλείνει, οφείλεις να την σφραγίζεις με μια καλή κλωτσιά πίσω σου, χωρίς πισωγυρίσματα!

Ζυγός
Το Mood σου είναι λίγο… ντεντεκτιβικό σήμερα! Άσε το GNTM και βάλε να δεις καμιά σχετική αστυνομική σειρά. Όσο να’ναι, ξυπνάει άλλες πτυχές του εγκεφάλου και βοηθά στην σκέψη!

Σκορπιός
Η αγάπη και ο βήχας δεν κρύβονται. Ειδικά αυτή τη στιγμή, τον βήχα δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να τον κρύβεις! Μην διανοηθείς λοιπόν να κουνηθείς με το παραμικρό σύμπτωμα Covid! Ενημέρωσε τους δικούς σου ανθρώπους και μην διακινδυνεύσεις κανέναν!

Τοξότης
Η Τρίτη αυτή, η τόσο ανιαρή, επιβάλλει μια καλή έκπληξη που θα αναβαθμίσει λίγο τη σχέση σου. Έτσι, σαν ένα mini reminder πως η αγάπη βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Ξεκίνα λοιπόν από νωρίς το πρωί, να οργανώσεις ένα ιδανικό ραντεβού στο σπίτι…με όλα τα καλά!

Αιγόκερως
Μια πολύ δύσκολη μέρα θα γυρίσει αργά το απόγευμα, όταν το τηλέφωνο θα χτυπήσει και στην άλλη μεριά του ακουστικού θα είναι μια γλυκιά φωνή που έχεις να ακούσεις καιρό. Αυτή βέβαια, συνεπάγεται έκτακτη έξοδο…μέχρι τα μεσάνυχτα φυσικά!

Υδροχόος
Οι αλλαγές, θετικές ή αρνητικές, παραμένουν αλλαγές. Είναι απόλυτα λογικό να σε τρομάζουν, ακόμα και αν γίνονται για καλό. Μην ακούς τις πιέσεις. Πάρε το χρόνο σου!

Ιχθύες
Μέσα από αποκαλυπτικές συζητήσεις, θα γνωρίσεις πτυχές ατόμων που νόμιζες ότι ήξερες και, surprise-surprise, θα απογοητευτείς κάπως. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Αναθεώρησε τα κοντινά σου άτομα!

Go to TOP
Άνοιγμα