post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 27 Αυγούστου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η Πέμπτη θέλει λίγο παραπάνω την προσοχή σου σήμερα γιατί η αφηρημάδα σου θα… κοστίσει. Τώρα αν αυτό το κόστος θα είναι οικονομικό ή κάτι παραπάνω, εσύ θα το ελέγξεις. Το νου σου!

Ταύρος
Μα καλά τι στραβόξυλο μπορεί να γίνεις όμως αν βάλεις ένα πείσμα βρε Ταυράκι. Σκέψου όμως και λίγο λογικά, γιατί όσο κάνεις όνειρα τα οποία δεν στηρίζεις πουθενά, τα άστρα σε κοροιδεύουν!

Δίδυμοι
Πίεση, άγχος, κακή διαχείριση – το τρίπτυχο του κακού και κυρίως της αρχής πολλών μεγαλύτερων κακών. Ο έλεγχος και η επιμονή είναι τα μόνα αντίδοτα, αλλά βασική προτεραιότητα είναι το κίνητρο. Σκέψου λίγο καλύτερα το συμφέρον σου!

Καρκίνος
Μια μικρή κίνηση εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί, και εκεί που θα πουν εσένα τρελό θα έρθουν οι μάρτυρες να επιβεβαιώσουν το αντίθετο. Καλή και η υπομονή, αλλά η ανοχή σε καμία περίπτωση!

Λέων
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεσαι training στο να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Ο αυθορμητισμός σου και όλα όσα τον συνοδεύουν σου έχουν κοστίσει ακριβά. Μην το βάλεις κάτω, απλά διαχειρίσου συλλογικότερα τη σκέψη σου!

Παρθένος
Στο μήνα του ο Παρθένος, με μεγάλες εκπλήξεις να τον περιμένουν απόψε το βράδυ στο σπίτι του, παρότι Πέμπτη. Μην κανονίσεις κάτι, έρχεται κάτι μοναδικό που δεν το περιμένεις!

Ζυγός
Οι μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις σου στα μαγαζιά έχουν αντικατασταθεί από περιπτερόμπυρα και δροσερές συζητήσεις σε μέρη με θέα. Παρότι σου κοστίζει αυτό πρακτικά, υπάρχει πιο όμορφο background για συζητήσεις υπαρξιακού νοήματος τέτοιες ώρες;

Σκορπιός
Mέρα όμορφη και μέρα γεμάτη ευαισθησίες για σένα, Σκορπιέ μου. Η ηρεμία που είχες όταν ξύπνησες ίσως σου γυρίσει μπούμερανγκ από το μεσημέρι και μετά. Τη λύση όμως την ξέρεις. Το βράδυ, όταν οι άλλοι κοιμούνται, εσύ κάνεις τη διαφορά. Το νου στα απροσδόκητα!

Τοξότης
Σήμερα το πορτοφόλι θα φουσκώσει ιδιαίτερα και η αυτοπεποίθησή σου θα φτάσει στο ταβάνι. Πρόσεξε μόνο μην απογειωθείς και βγάλεις καρούμπαλο από την πρόσκρουση! Ο ευνοϊκός άνεμος που φυσάει ευνοεί και μια προσπάθεια κοινωνικοποίησης!

Αιγόκερως
Χαμογέλα και μη φοβάσαι. Τα άστρα σου ψιθυρίζουν να κάνεις τη διαφορά και να ξεχάσεις την προηγούμενη μέρα που μεταξύ μας, ήταν πολύ πιο περίεργη απ’ όσο περιμέναμε λόγω συνθηκών. Ήδη τα καλύτερα είναι ήδη εδώ, που μεταφράζονται σε χαμόγελα και χρήματα!

Υδροχόος
Οι εκπλήξεις έχουν εξαφανιστεί από τη ζωή σου την τελευταία εβδομάδα. Κι όμως, αν και ξύπνησες στρεσαρισμένος και δεν ψήνεσαι να κάνεις τίποτα, ένας γνωστός σου με ένα πάτημα κουμπιού θα μετατραπεί σε μία νέα και πολλά υποσχόμενη φιλία!

Ιχθύες
Πείνασε πρωί-πρωί το Ψαράκι και έτρεξε να φάει ότι είχε απομείνει στο ψυγείο. Έπειτα σκέφτηκε πως έκανε λάθος, μετάνιωσε, αλλά μετά από μισή ώρα ξαναέφαγε. Ένα cheat meal την εβδομάδα δεν χάλασε ποτέ κανένα κορμί παρόλα αυτά!

Go to TOP