post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 27 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Άλλη μια Παρασκευή που δεν θα εντρυφήσεις σε ξύδια και κακές αποφάσεις ξημερώνει, Κριαράκι. Το ξέρουμε, το ξέρεις, έχεις βαρεθεί να είσαι σπίτι αλλά τι να κάνουμε! Εξάλλου, όσο περισσότερο μένουμε σπίτι, τόσο πιο σύντομα θα επιστρέψουμε στη ροή μας.

Ταύρος
Κάπου εδώ το Ταυράκι βλασφημάει για όλα τα χειμερινά outfit που δεν πρόλαβε ακόμα να φορέσει για να εντυπωσιάσει. Το κρύο που έβγαλε έξω καθυστερεί λίγο το να βγει στη φόρα η ανοιξιάτικη collection και παράλληλα δεν νομίζουμε ότι με το που βγούμε από την καραντίνα, ο καιρός θα είναι ακόμα έτσι.

Δίδυμοι
Έχεις ξενερώσει όσο δεν πάει που δεν θα ορκιστείς ακόμα, έτσι Διδυμάκι; Σκεφτόσουν αυτή τη μέρα από πέρυσι το καλοκαίρι και μετά από τόσες καθυστερήσεις και κομμένα μαθήματα, είδες το τελευταίο μάθημα να είναι περασμένο στο σύστημα. Μπορείς όμως να πάρεις τώρα το χαρτί και να ορκιστείς τον Ιούλιο, μην φέρεις την καταστροφή.

Καρκίνος
Η δημιουργικότητα είναι το ατού σου, ενώ το procrastination είναι μια άγνωστη έννοια για εσένα. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη, το γράψιμο ακόμα και την κατασκευή ρούχο, δεν σου αφήνουν περιθώριο να πεις ότι υποφέρεις από βαρεμάρα τις ημέρες τις καραντίνας, αλλά μάλλον υποφέρεις από έλλειψη brainstorming κυρίως.

Λέων
Έχεις μπει πολύ μέσα Λιονταράκι και όσο πίστευες ότι κάνεις οικονομία λόγω του ότι δεν βγαίνεις, άλλα τόσα έδινες στο σούπερμαρκετ και στα διάφορα online ψώνια. Έχεις ήδη αρκετούς δίσκους, παλέτες και merchandise, βάλε φρένο γιατί σε βλέπω να κλαίγεσαι για τα καλοκαιρινά festival.

Παρθένος
Μπορεί κάθε νέο σου εγχείρημα να μην είναι πλήρως επιτυχημένο στο τέλος, αλλά η προσπάθεια είναι αυτή που μετράει. Εντάξει, δεν ξέρουμε γιατί περίμενες ότι θα στεφθείς ο νέος Master Chef γιατί επιχείρησες απλώς να φτιάξεις κάτι που είδες σε tutorial στο instagram, καταλαβαίνουμε όμως το πόσο κόντρα έρχεται αυτό στον σχεδόν ρομποτικά κατασκευασμένο χαρακτήρα σου.

Ζυγός
Ναι, μια μικρή αλήθεια είναι ότι σωστή ενδυνάμωση στο σπίτι δεν γίνεται, ειδικά χωρίς εξοπλισμό. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις με μεγάλη επιτυχία για να μην χάσεις τα gains σου, είναι να κάνεις πολλές συνδυαστικές ασκήσεις που θα βρεις στο YouTube και να φουλάρεις το ψυγείο σου με πρωτεινούχα εδέσματα για να κρατήσουν συντροφιά στα στιβαρά σου μπράτσα!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια κατάσταση δοκιμάζει κατά πολύ τις σχέσεις. Είτε περνάτε παρέα την καραντίνα, είτε χώρια, είναι μια δοκιμασία που θα φέρει τσακωμούς, συγκρούσεις και ίσως μεγάλα επίπεδα άγχους. Γιατί δεν δίνετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να ηρεμήσει; Έχετε σαφώς μια κοινή ζωή, αλλά ο καθένας έχει και τη δική του.

Τοξότης
Για να μην βλέπεις το καμπανάκι του messenger να χτυπάει, σημαίνει ότι δεν υπάρχει αποστολέας, Τοξοτάκι. Είμαστε σε καραντίνα, με τους υπολογιστές και τα κινητά αγκαλιά 24/7. Για να μην σου στέλνει μήνυμα, σημαίνει ότι δεν θέλει. Ή μάλλον, βρίσκεται σε καραντίνα με τη σχέση του και δεν θέλει να καρφωθεί. Ναι, μπορεί να έχει σχέση, τώρα που το σκέφτομαι.

Αιγόκερως
Μέσα στην ανεργία, δυστυχώς υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψουν και νέα προβλήματα που δεν τα υπολογίζαμε. Η τύχη δεν είναι με το μέρος σου, Αιγοκεράκι, αν και πολλές φορές εσύ μόνο σου δεν την αφήνεις να είναι. Παρόλα αυτά, μην πτοείσαι. Για όλα υπάρχει στροφή.

Υδροχόος
Το καλό με την καραντίνα, είναι ότι διάφοροι φορείς δίνουν πληθώρα νέων πληροφοριών online και μάλιστα δωρεάν. Με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις νέα σεμινάρια, παραστάσεις και virtual βιβλία που μπορείς να διαβάσεις με μικρό ή καθόλου αντίτιμο. Είναι μοναδικές αυτές οι ευκαιρίες που τις λες και μικρές οάσεις στο κακό των social και του Netflix.

Ιχθύες
Έχουμε την εντύπωση ότι σπαταλάς τους πόρους σου με λάθος τρόπους, Ψαράκι, γιατί όσο πιο πολύ αράζεις, άλλο τόσο προβληματίζεσαι με γεγονότα και μηνύματα του παρελθόντος. Σταμάτα να διαβάζεις παλιές συνομιλίες, να σκέφτεσαι «what if» και εστίασε στο να χτίσεις για να έχεις στο μέλλον.

Go to TOP