post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η εβδομάδα σου ξεκινά με μια μικρή αναποδιά, Κριαράκι. Έχοντας τακτοποιήσει τα πάντα, σκέψου πως η κατάσταση μέσα σου μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. Είναι απόλυτα λογικό έτσι να ξεχάσεις κάτι βασικό. Μην πτοείσαι όμως, δώσε ένα φιλί στον Δημήτρη ή στη Δήμητρα σήμερα, το αξίζουν!

Ταύρος
Ο έρωτας σου έχει χτυπήσει την πόρτα για τα καλά, αλλά εσύ δεν λες να ανοίξεις. Γιατί έτσι, βρε Ταυράκι; Δεν χρειάζεται να περιμένεις την πρώτη κίνηση αν πραγματικά καίγεσαι. Οι οιωνοί είναι ιδανικοί, εφόσον γνωρίζεστε τόσο όσο ακόμα. Όλο και κάποια ευκαιρία θα βρείτε να ξεμοναχιαστείτε!

Δίδυμοι
Δεν δίνεις ιδιαίτερη βάση στο διάβασμα, Διδυμάκι, με αποτέλεσμα η μια αποτυχία να διαδέχεται την άλλη. Χρειάζεσαι καλύτερη οργάνωση και περισσότερο ύπνο. Μπορεί αυτό να ακούγεται ιδεατό αλλά μπορεί να γίνει. Οι προτεραιότητες πρέπει να αλλάξουν, δεν νομίζεις;

Καρκίνος
Οι στυλιστικές σου ανησυχίες έχουν εκτονωθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα. Οι σακούλες δίνουν και παίρνουν και οι ντουλάπες σου αρχίζουν να ασφικτυούν. Μήπως να έβαζες λίγο φρένο, βρε Καρκινάκι στους καφέδες και στα takeaway για αρχή, και στα ρούχα για μετά;

Λέων
Η πίεση που σου ασκεί η καθημερινότητα είναι λιγότερη από αυτή που ασκείς εσύ στον εαυτό σου. Γιατί ψυχαναγκάζεσαι, βρε πουλάκι μας τόσο πολύ; Ήρθε η ώρα να θέσεις προτεραιότητες και να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική που θα ενθαρρύνει και την ψυχολογία σου!

Παρθένος
Η μοναξιά και οι right-before-quarantine days, σου προκαλούν κατάθλιψη, ίσως και μοναξιά, ενώ παράλληλα η libido σου είναι στο Θεό, χωρίς να μπορείς να…ξεδώσεις. Μην βάζεις όρια στον εαυτό σου. Βγες να περάσεις καλά και αν προκύψει κάτι, ακόμα καλύτερα!

Ζυγός
Είσαι το μοναδικό ζώδιο που κατάφερε να βρει τον έρωτα της ζωής του δυο φορές μέσα σε ένα μήνα. Μήπως να ρίξεις λίγο τις ταχύτητες; Η ανάγκη σου για συντροφιά και επιβεβαίωση, γεννούν επιπόλαια συναισθήματα που συνήθως καταλήγουν σε φιάσκο λόγω του τρόπου που τα αντιλαμβάνεσαι!

Σκορπιός
Νιώθεις πως βρίσκεσαι σε αδιέξοδο επαγγελματική και οικονομική. Είχες συνηθίσει να σου είναι όλα χαρισμένα απλόχερα από τους συγγενείς σου, ενώ τώρα πρέπει να παλέψεις εσύ για την επιβίωσή σου. Μεγάλο το κουπί, ναι, αλλά ήταν κάτι που θα συνέβαινε ούτως ή άλλως κάποια στιγμή!

Τοξότης
Να χαίρεσαι που έχεις καλούς φίλους στο πλευρό σου και σε στηρίζουν γιατί χωρίς αυτούς, όντας μια τόσο ευαίσθητη προσωπικότητα, να μην μπορούσες να ανταπεξέλθεις. Ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις λίγο παραπάνω τα άτομα που έχεις δίπλα σου. Είδες την δοκιμασία που πέρασε την άνοιξη όλη η ανθρωπότητα!

Αιγόκερως
Έχεις τάσεις φυγής. Το ξέρεις, το ξέρουμε. Βγαίνεις στον περιφερειακό και η σεροτονίνη απελευθερώνεται. Μην πιέζεσαι τώρα που δεν έχουμε και όλο το 24ωρο με το πλευρό μας. Είμαστε όλοι βέβαιοι πως μπορείς να βρεις πράγματα να κάνεις και εντός έδρας, με λιγότερη μίρλα!

Υδροχόος
Αυτό το πείσμα σου, βρε παιδάκι μου. Καλό είναι να υποστηρίζεις τις θέσεις σου με πάθος, δεν λέω. Αλλά μην φτάνεις σε επίπεδο που οι γύρω σου να νομίζουν ότι μπορεί να είσαι και κακός άνθρωπος. Είναι λίγο οξύμωρο με τον χαρακτήρα σου γιατί αγαπάς έντονα, αλλά δίνεις λάθος εικόνα!

Ιχθύες
Ψαράκι, μπράβο για την τερατώδη υπομονή που δείχνεις απέναντι σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Είσαι απίστευτα λογικό και υπομονετικό πλάσμα και όλοι σε χαίρονται. Ξέρεις που να πατάς πόδι και που να κάνεις πίσω. Μόνο κάπου ώπα με τα «όχι».

Go to TOP
Άνοιγμα