post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 26 Ιουλίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Μην ανησυχείς αν τα υπαρξιακά σου αγγίζουν την κόκκινη ζώνη και το σώμα σου φλερτάρει με το ambert alert. Καυτές μέρες του καλοκαιριού είναι και θα περάσουν, όπως πέρασαν δεκάδες βροχές μέχρι στιγμής που αντί να μας δροσίσουν, έκαναν ακόμα πιο ανυπόφορη τη ζέστη!

Ταύρος
Η Κυριακή θα είναι για σένα ένα ακόμα challenge, μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να μη αντέξεις και πολλά. Όμως από Δευτέρα, η αλλαγή περιβάλλοντος που τόσο καιρό περιμένεις ίσως να μην είναι απλά πρόσκαιρη, αλλά μόνιμη! Να σου πω και ένα μυστικό; Nα μη φοβάσαι τους φοβισμένους αλλά αυτούς που λένε και υπόσχονται πολλά!

Δίδυμοι
Ξέρω πως σας πετυχαίνω σε μία «ναι μεν, αλλά» κατάσταση, αλλά πρέπει να αποφασίσετε τι θα κάνετε το καλοκαίρι, τι θα κάνετε στο μέλλον, τί θα γίνει στα προσωπικά σας, κι ακόμα πιο βασικά, ποιοι είστε. Kαι πιστέψτε με, τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου είναι ιδανικά για να σκεφτείτε με άνεση.

Καρκίνος
Δεν έχεις αφήσει κοκτέιλ για κοκτέιλ και όπως και να ‘χει, σου δίνω credit. Βρίσκεσαι σε μια ελεύθερη σχέση με το αλκοόλ και το άραγμα έξω, άρα εγώ περισσεύω. Ούτε εγώ, ούτε τα άστρα έχουμε κατά νου να σου το χαλάσουμε! Ποιος άλλωστε δεν ψάχνει την ηρεμία;

Λέων
Σαν να μπαίνεις σε μια τάξη σιγά σιγά. Αυτό από μόνο του σου δίνει την ώθηση για να φέρεις τον υπόλοιπο μήνα στα μέτρα σου. Κι αυτή τη φορά αποφασίζεις εσύ και όχι η τύχη. Η ηρεμία αυτής της Κυριακής, θα δώσει πάσα στον Αύγουστο, που θα φας τα χιλιόμετρα με το κουτάλι και θα κάνεις τη διαφορά!

Παρθένος
Οι μικρές σου βόλτες γίνονται μεγαλύτερες και οι σχέσεις σου με την οικογένειά σου, που «έτριξαν» λίγο το τελευταίο διάστημα, γίνονται και πάλι όπως πριν. Το μόνο που θα χρειαστεί να αποφασίσεις, είναι αν αξίζει να σπαταλάς τα χρήματά σου για κάποια φαινομενικά αχρείαστα πράγματα.

Ζυγός
Κάνε λίγη οικονομία, αλλά μην χαλάς χατήρια στον εαυτό σου. Η ψυχούλα σου διψάει για παραλία, κουρασμένε μου Ζυγέ. Μην της χαλάσεις χατίρι. Ξέρεις καλά πως και μεταβατικό διάστημα διανύουμε και πως πρέπει να κρατήσεις low-profile για τα ωραία που έρχονται.

Σκορπιός
Ένα μικρό άκυρο που θα εμφανιστεί από μία δουλειά δεν πρέπει να σε απογοητεύσει, γιατί η εβδομάδα, αν και νεκρή εργασιακά, θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες ακόμα και στον τόπο σου. Μέχρι τότε, κοίτα να απολαύσεις την κάθε μέρα ξεχωριστά!

Τοξότης
Τα βέλη του Τοξότη χτύπησαν το στόχο τους και τα αποτελέσματα είναι μεν θετικά, αλλά δημιούργησαν και κάποια ερωτηματικά. Τώρα που τα κατάφερες προβληματίζεσαι ενώ δε θα έπρεπε. Ο έρωτας είναι για να τον ζεις και όχι για να κάνεις πίσω ενώ σκέφτεσαι διάφορα υποθετικά «πρέπει» και «μη».

Αιγόκερως
Περνάς καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, αγαπημένε μου. Για να δέσει όμως το γλυκό γίνε περισσότερο ανοιχτός στους νέους ανθρώπους που εμφανίζονται στη ζωή σου. Δεν έρχονται όλοι με κακούς σκοπούς!

Υδροχόος
Ο μήνας θα κλείσει με μεγάλα σχέδια, για τα οποία θα σου συνιστούσα να κρατήσεις κι ένα μικρό καλάθι. Ο Ιούνιος λοιπόν θα γελάσει μ’ αυτά τα σχέδια, αλλά προς το τέλος του θα γελάσεις και συ με τη σειρά σου όταν βρεθείς μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη!

Ιχθύες
Πρόσωπα από το παρελθόν τα οποία μπορεί να μην είδατε ποτέ ερωτικά εμφανίζονται στη ζωή σας για καλό και σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε τα κοσμικά τζακ-ποτ! Όσο για το μήνα που έρχεται, θα απολαύσετε τους καρπούς του νέου έρωτά σας!

Go to TOP