post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 26 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Καλύτερα να αρχίσεις να βλέπεις τη φάση λίγο περισσότερο σαν διακοπές παρά σαν εγκλεισμό, γιατί δεν το σηκώνει και πολύ καλά η ψυχολογία σου, Κριέ μας. Όμως, επειδή δεν γίνονται όλα για καλό, φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός όσον αφορά τις καθημερινές σου επαφές γιατί δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα!

Ταύρος
Η κατάσταση που επικρατεί σε έχει τρομοκρατήσει λίγο και είναι απόλυτα λογικό. Παρόλα αυτά, μην το παρακάνεις με την καθαριότητα, αλλά ούτε και με την απομόνωση στο γραφείο σου. Να παραμείνεις ευγενικός και να μην «διώχνεις» άτομα από κοντά σου χωρίς λόγο.

Δίδυμοι
Μια πτυχιακή σε περιμένει εδώ και πόσες μέρες και εσύ την αποφεύγεις σαν το διάολο. Βαρύ πράγμα, ναι. Να όμως, που τώρα έχεις την ευκαιρία να αράξεις και να την κάνεις με την ησυχία σου. Βάλε ένα καλό πρωινό πρόγραμμα, κάνε έναν ωραίο καφέ, ένα playlist στο Spotify να παίζει και είσαι legend!

Καρκίνος
Βρισκόμαστε σε μια φάση της ζωής μας οι περισσότεροι που το μέλλον μας είναι αβέβαιο. Οι δουλειές είναι λίγες και οι απαιτήσεις πολλές. Ας μην σε παίρνει από κάτω, εξάλλου είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μπορεί να είναι πρόβλημα, αλλά σου έχει καταρρακώσει την ψυχολογία χωρίς να υπάρχει λόγος. Ας σκεφτούμε ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Λέων
Ήρθε η στιγμή να λάμψει το άστρο σου, Λιονταράκι μου. Εκμεταλλεύεσαι τις ελεύθερές σου ώρες μόνο προς όφελός σου και έχεις τα συγχαρητήριά μας. Προπονείσαι σκληρά για να κατακτήσεις την κορυφή και αυτό να είσαι βέβαιος πως θα αποδώσει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Παρθένος
Έχεις κατενθουσιαστεί για ένα νέο που μόλις έμαθες, με αποτέλεσμα να χάσεις κάθε μυαλό για δουλειά και διάβασμα. Ξεκίνα να προγραμματίζεις αυτά που χρειάζεται, αλλά μην χάνεσαι από την πραγματικότητα γιατί όπως βλέπεις αυτές τις μέρες, πραγματικά όλα μπορούν να έρθουν τούμπα ανα πάσα στιγμή.

Ζυγός
Τα ερωτικά σου τα έχει πάρει η βάρκα που βούλιαξε, αγαπημένε μας Ζυγέ. Δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου για νέες περιπέτειες. Αυτό έχεις σκεφτεί αν οφείλεται στο ότι δεν έχεις πνίξει για τα καλά τις παλιές; Κάνε ένα μικρό meeting με τον εαυτό σου και δες τι μπορείς να κάνεις για να νιώσεις ξανά όμορφα.

Σκορπιός
Η νέα σου δουλειά έρχεται λίγο κόντρα με όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Προσπαθώντας να βρεις την ισορροπία, χάνεις την μπάλα στην προσωπική σου ζωή. Με αγάπη και υπομονή όμως, όσο κλισέ και να σου ακούγεται, όλα βρίσκουν το δρόμο σου. Αρκεί να μην απογοητευτείς!

Τοξότης
Ένας φίλος έχει την ανάγκη σου. Πρέπει να σταθείς δίπλα του ότι και αν συμβεί. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να βάλεις κάποια πράγματα στο περιθώριο για ένα μικρό διάστημα. Μην σε αγχώνει αυτό, ένας σημαντικός και καλός φίλος είναι πολύ πιο πολύτιμος από το να κάνεις skip κάποιες προπονήσεις ή λίγες απουσίες.

Αιγόκερως
Είδες που πράγματι ρόδα είναι και γυρίζει Αιγοκεράκι; Άραξε πίσω, πιάσε μια μπουκάλα κρασί και απόλαυσε τη στιγμή που το πεπρωμένο φέρεται έτσι όπως πρέπει σε όσους σε υποτίμησαν και σε κατηγόρησαν. Όλα, μα όλα όμως, ξεπληρώνονται.

Υδροχόος
Μπορεί να μην ακούγεται ιδιαίτερα σοφό να κλείνεσαι στο σπίτι σου αυτές τις μέρες για εσένα και είναι κατανοητό. Έχεις δουλειές να κάνεις και πράγματα να τρέχουν. Όμως, καλό είναι να προσέξεις λίγο παραπάνω κάποια πράγματα που αφορούν την υγεία σου αλλά και την καθαριότητα του χώρου σου.

Ιχθύες
Το διπλό ταμπλό γρήγορα μπορεί να γίνει ανύπαρκτο, Ψαράκι μου! Ζεις το όνειρο, επιτέλους έχεις δυο πολύ όμορφες παρουσίες να σε φλερτάρουν, αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη τους. Κανείς δεν θέλει να είναι υποκατάστατο του άλλου!

Go to TOP