post image

The Cosmic Whisperer Project

Κυριακή 25 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η ανυπομονησία ποτέ δεν έκανε καλό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα σε κάνει να εκραγείς αγαπημένε μου Κριέ. Τι να σε κάνουμε που δεν περιμένεις ποτέ να ακούσεις και βγάζεις απλά συμπεράσματα μόνος σου; Το βράδυ να περιμένεις τηλέφωνο, κάτι καλό θα κάτσει για τη Δευτέρα!

Ταύρος
Η Κυριακή είναι συνήθως ήρεμη, αλλά και μέρα επανασύνδεσης. Αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με ανθρώπους και συγγνώμες που πρέπει να ακουστούν άμεσα, μην χάσεις χρόνο. Εξήγησε, άκου, μίλα, πρόσεχε και πάνω απ’ όλα να είσαι ειλικρινής και αντικειμενικός, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είσαι αγενής!

Δίδυμοι
Παρότι είσαι το «social butterfly» του ζωδιακού κύκλου, σήμερα έχεις την ανάγκη να πέσεις για ύπνο μέχρι πολύ αργά και μετά να εστιάσεις σε κάποια νέα σειρά που έχεις βάλει στο wantlist εδώ και πόσο καιρό. Αν βαρεθείς βέβαια, το Πεζοδρόμιο σου προτείνει τι να κάνεις αυτή τη βαρετή Κυριακή!

Kαρκίνος
Σου έχει κάτσει στο λαιμό το mini lockdown που διανύουμε και έχεις απόλυτο δίκιο. Βέβαια, το περιμέναμε, να πω ότι δεν το είδαμε να έρχεται; Πρόσεχε τις αποστάσεις σου και μην είσαι πάλι αντιδραστικός! Υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι ή σε λιγότερο crowded μέρη!

Λέων
Ο horrorphile της παρέας περιμένει πως και πως το Halloween για να ντυθεί σαν τον πραγματικό του εαυτό και φυσικά έχει φάει απερίγραπτη ξενέρα για το ότι δεν θα μπορέσει να παρτάρει με τον τρόπο που θα ήθελε φέτος. Για την ώρα, τσέκαρε το «Haunting of Bly Manor», για να πάρεις μια μικρή δόση…πνευμάτων!

Ζυγός
Η διαχείριση των σχέσεων είναι σημαντική, αλλά πολλές φορές απομακρύνουμε τους ανθρώπους όταν είμαστε πραγματικά απασχολημένοι. Σήμερα, αφιέρωσε λίγο χρόνο για τους ανθρώπους που μπορεί να αισθάνονται λίγο πληγωμένοι από τη φιλοδοξία σου, και ίσως ακόμη και λίγη ζήλια για την επιτυχία σου.

Σκορπιός
Η Κυριακή είναι καλή μέρα να επανασυνδεθείτε κάπως με τα αγαπημένα σας άτομα. Και κυρίως, να βγείτε για ένα καλό φαγητό με την αγάπη σας, την οποία πλέον βλέπετε σχεδόν αραιά, παρότι στο ίδιο σπίτι. Η δουλειά, η σχολή, το σπίτι και η αναζήτηση της μελλοντικής ευτυχίας καταναλώνουν χρόνο!

Τοξότης
Ξεκίνα να δουλεύεις πιο έξυπνα, και όχι χρονικά περισσότερο. Μάλλον στο γυμναστήριο κάνεις μικρά λαθάκια που δεν παρατηρείς και βλέπεις να μην υπάρχει το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσες. Άλλαξε πρόγραμμα, διάθεση και εστίασε καλύτερα στη διατροφή σου!

Αιγόκερως
Λένε ότι τρία είναι τα χόμπι που πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε το κλειδί της επιτυχίας. Ένα κερδοφόρο, ένα να μας γεμίζει ψυχολογικά και ένα να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Ώρα για updates!

Υδροχόος
Τα όνειρα υπάρχουν για να μας δίνουν κίνητρο, αρκεί να μην μας απορροφούν την ενέργεια, ειδικά όταν δεν είναι και ιδιαίτερα κοντινά. Σήμερα όμως, αν θέλεις μπορείς να δώσεις ένα ιδιαίτερο boost στα θέλω σου και να καταλάβεις καλύτερα τι είναι αυτό που ζητάς!

Ιχθύες
Θα βγεις και γδαρμένος και τετράγωνος τα Χριστούγεννα, αν συνεχίσεις με τους ίδιους ρυθμούς, αγαπημένο μας ψαράκι. Κάνε λίγο οικονομία στο φαγητό γιατί τα αποθέματα σε χρήματα τελειώνουν με γοργούς ρυθμούς!

Go to TOP
Άνοιγμα