post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η Παρασκευή σε βρίσκει με τον πιο όμορφο τρόπο που θα μπορούσε. Δροσερό προς αρκετά κρύο πρωινό, με ρεπό, δίπλα απ’ το αγαπημένο σου πρόσωπο, τρώγοντας pancakes και πίνοντας θεϊκό καφέ. Μακάρι όλη η σεζόν να κυλήσει έτσι όμορφα!

Ταύρος
Το’χει η μέρα σήμερα και η ένταση είναι πεσμένη. Αφενός λόγω εξαντλητικής εβδομάδας, αφετέρου γιατί γενικά αυτό το διάστημα είναι κατά γενική ομολογία «νεκρό». Μπορείς όμως να φέρεις το party όπου και αν πας και το ξέρεις! Ακόμα δηλαδή και στο σπίτι, σε Skype με τους κολλητούς.

Δίδυμοι
Όντας ιδιαίτερα υπερκινητικός, δεν χάνεις την ευκαιρία να απολαύσεις τον πρωινό καφέ σου σε κάποια άλλη πόλη, με παρέα που έχεις να δεις καιρό. Είτε βρεθείς κάτω από την Ακρόπολη, είτε κάτω από τον Λευκό Πύργο, ακόμα και στο πάρκο της γειτονιάς σου, το δεδομένο είναι ότι ξέρεις να ηρεμείς!

Καρκίνος
Η εξεταστική σου περίοδος έλαβε τέλος και το γιόρτασες με τον πιο έντονο τρόπο χθες το βράδυ. Αποτέλεσμα της βραδιάς; Ένα hangover μεγάλης διάρκειας και κάποιο ωραίο παλικάρι στο πλευρό σου. Δεν θυμάσαι το όνομά του, αλλά λεπτομέρειες! Τώρα να σε δω!

Λέων
Η ωριμότητα που σε διακατέχει σε κάνει να αναζητάς την ησυχία. Για κάποιο λόγο, έχει εξαντληθεί η ενέργειά σου και θέλεις να γίνεις «άγνωστος μεταξύ αγνώστων». Θέλεις μια κομπλέ δουλειά και μια κομπλέ καθημερινότητα, χωρίς υπερβολές. Πυρετό έχεις, Λιονταράκι;

Παρθένος
Κάθε φορά που πάει το πράγμα να σοβαρέψει με κάποια ενδεχόμενη σχέση ή έστω πας να δεθείς παραπάνω με έναν νέο φίλο, αποξενώνεσαι. Φοβάσαι το συναισθηματικό δέσιμο, αλλά στην πραγματικότητα ξέρεις ότι αυτό που σε τρομάζει είναι η απογοήτευση. Αλλά φαντάζομαι γνωρίζεις πως δεν είναι και δικαιολογία όλο αυτό!

Ζυγός
Τα τραύματα του παρελθόντος σε έχουν οδηγήσει στο να ξέρεις καλύτερα τι είναι αυτό που ζητάς από τη σχέση σου, ενώ παράλληλα έχεις γίνει ένα ιδιαίτερα δοτικό άτομο. Μάθε να κρατάς τα καλά του παρελθόντος και να πορεύεσαι με αυτά. Όλοι πέρασαν από τη ζωή μας για κάποιο λόγο!

Σκορπιός
Ένα παλιό απωθημένο κόντεψε κάποτε να σε διαλύσει πλήρως. Πυρετός, νεύρα, βουλιμία, σπυράκια, όλα τα καλά μαζί. Έχουν περάσει χρόνια, έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου, αλλά πάντα κάτι θα σπάει όταν τον βλέπεις. Μην τρομάζεις, και πλέον ξέρεις πως να φερθείς σε αυτές τις φάσεις!

Τοξότης
Υπάρχουν πράγματα για τα οποία μετανιώνεις και νιώθεις πως πάντα θα σε στοιχειώνουν. Δεν γίνεται πάντα έτσι όμως. Όταν πραγματικά νιώθεις μεταμέλεια για μια πράξη που στο παρελθόν σε έφερε κάτω απ’τη γκιλοτίνα, σίγουρα οι γύρω σου θα το αντιληφθούν. Αρκεί να το εννοείς!

Αιγόκερως
Η κούραση και το περπάτημα των ημερών σε κάνουν να πεινάς τόσο πολύ που δεν βλέπεις μπροστά σου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με το τι τρως και όταν το συνειδητοποιήσεις να είναι πλέον αργά. Βάλε ένα φρένο και κάνε ένα πλάνο διατροφής και γυμναστικής!

Υδροχόος
Είσαι τόσο ήσυχος χαρακτήρας αλλά παράλληλα όταν ανοίγεις το στόμα σου μένουν όλοι έκπληκτοι από τις καφρίλες που μπορείς να κάνεις, βρε τέρας! Πως καταφέρνεις και τα ισορροπείς έτσι; Όσοι σε ξέρουν καλά σε φοβούνται, ενώ οι άλλοι σε θεωρούν χνουδωτό αρκούδι. Είσαι μοναδική περίπτωση!

Ιχθύες
Το μυστήριο σε μια σχέση σου τονώνει έντονα το ερωτικό ενδιαφέρον και σου ανοίγει πόρτες για κόσμους που δεν περίμενες ποτέ πως θα ήθελες να γνωρίσεις. Αν δεν προσέξεις όμως ή αν δεν διαβάσεις γύρω από την όλη φάση κάποιους κανόνες, μπορεί να βρεθείς ενώπιον τεράστιων κινδύνων, ψυχικών και σωματικών!

Go to TOP