post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 25 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Συμφωνούμε ότι είναι το χειρότερο τριήμερο που μας έχει κάτσει ποτέ, έτσι; Παραπονιόμασταν ότι πέφτει Τετάρτη η αργία, που να ξέραμε…Παρόλα αυτά σήμερα είναι μια πολύ καλή αφορμή να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Σκέψου πως κάποιος κρατάει έναν καθρέφτη, μέσα από τον οποίο βλέπεις τον εαυτό σου αλλά με την οπτική των άλλων. Τι θα άλλαζες;

Ταύρος
Άφησε πίσω κάθε συναισθηματισμό που μπορεί να σε κρατάει από το να υλοποιήσεις κάτι που ονειρεύεσαι καιρό. Εκμεταλλεύσου το χρόνο που έχεις αυτή την περίοδο για να χτίσεις πράγματα προς όφελός σου. Το νου σου γενικά για τις πηγές σου, πολύ σημαντικό.

Δίδυμοι
Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις όμως, Διδυμάκι, για να καθησυχάσεις τους φίλους σου. Διανύει όλος ο πλανήτης μια πρωτόγνωρα δύσκολη φάση και με το να λες ψέματα για να αποφύγεις μια άβολη φάση σε υποβιβάζει πολύ στα μάτια του κόσμου, ενώ η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό σου κλονίζεται.

Καρκίνος
Μια σοβαρή σχέση περνάει μέσα από τις φλόγες δεδομένης της κατάστασης, ενώ χρειάζεται σωστούς χειρισμούς και από τις δυο πλευρές. Μην τετραγωνίζεις όμως τα γεγονότα, γιατί όσο να’ναι, ο έρωτας δεν λειτούργησε ποτέ σωστά όταν μπήκε η λογική σε πρώτο πλάνο έναντι του συναισθήματος.

Λέων
Μην σπαμάρεις το 13033 για να βγάλεις memes βρε Λιονταράκι! Σηκώνει λίγο γέλιο η φάση, αλλά η προσοχή παραμένει προσοχή. Εκθέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά σου και εσύ απλώς περιμένεις τη μέρα που θα ξαναπας για καφέ. Είμαι βέβαιη πως μπορείς να κάνεις πολλά και σημαντικά πράγματα στο ενδιάμεσο!

Παρθένος
Εσάς, Παρθενάκια, σας έκοψαν καμιά κλήση για αδικαιολόγητη κυκλοφορία; Μην ξεχνιέστε, το κινητό πάντα δίπλα, δεν είναι μόνο για το facebook και για το instagram. Ας είμαστε όλοι μαζί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ζυγός
Μήπως να κάνεις μια δεύτερη σκέψη όσον αφορά τις online παραγγελίες από εξωτερικό, Ζυγέ μας; Ναι, τα ταχυδρομεία και τα κούριερ εξακολουθούν να λειτουργούν, αλλά το πακέτο σου θα περάσει από πολλά χέρια για να έρθει στο σπίτι σου. Δέχεσαι το ρίσκο;

Σκορπιός
Μην παραλογίζεσαι με πράγματα που δεν θα έπρεπε, Σκορπιέ μας. Μην σε πιάνει τώρα ο φόβος για τον πενταψήφιο αριθμό που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις, τη στιγμή που έχεις smartphone και κάνεις τακτικά check in. Πίστεψέ με, ότι θέλανε να μάθουνε για εσένα, το γνωρίζουν ήδη!

Τοξότης
Δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να συνυπάρξεις σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους και να μην έχεις σημαντικές διαφορές στον χειρισμό των πραγμάτων έστω με τον έναν από αυτούς. Η υπομονή είναι αρετή και η σιωπή χάρισμα. Μπορείς να μείνεις στο ύψος σου και να μην χαλάσεις τη διάθεσή σου! Το ‘χουμε;

Αιγόκερως
Αισθάνεσαι πως έχεις απομακρυνθεί από τους αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτό σταδιακά βγαίνει στη λειτουργικότητά σου κάθε μέρα. Μην ξεχνάς πως για το κοινό καλό, όλοι συμβιβαζόμαστε με ότι μπορούμε και με ότι έχουμε. Οργανώστε group chats στα social με την παρέα σου και πιείτε το καφεδάκι σας από το σπίτι σαν να μην υπάρχει καμία καραντίνα!

Υδροχόος
Δεν είμαι τόσο βέβαιη ότι σου φταίει η καραντίνα σαν κατάσταση γιατί είσαι λίγο σπιτόγατος, Υδροχόε, αλλά το πρόβλημα έγκειται στο χώρο που μένεις. Σε βαραίνει λίγο και με το να είσαι περιορισμένος εκεί, δεν βοηθάει. Κάνε μερικές αλλαγές έτσι για το καλό, βάλε μυρωδιές και άλλαξε τη διακόσμηση, θα κάνει καλό στο μάτι σου!

Ιχθύες
Καιρός να μπει ένας κόφτης στα έξοδά σου, Ψαράκι, γιατί ξεπερνάνε με τρελούς ρυθμούς τα χρήματα που ξοδεύεις στην καθημερινότητά σου. Περιόρισε τα delivery και εστίασε στο να κάνεις έξυπνα ψώνια στο supermarket για να έχεις προμήθειες μακροπρόθεσμα, χωρίς να πάει κάτι χαμένο.

Go to TOP