post image

The Cosmic Whisperer Project

Τετάρτη 25 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η μέρα είναι ιδανική για να εξωτερικεύσεις όλα σου τα χαρίσματα Κριαράκι μου, κι ας νιώθεις από παιδί πως οι Tετάρτες κοντά στο τέλος του μήνα είναι περίεργες. Μικρές και μεγάλες δημιουργίες με την υπογραφή σου, ακόμα κι αν δε δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα. Προορισμός για σήμερα, το σπίτι!

Ταύρος
Η θετική ενέργεια που θα σε πλημμυρίσει σήμερα Ταυράκι μου θα σε κάνει με έναν περίεργο τρόπο να νιώσεις πως θα ‘θελες να είναι Παρασκευή! Τόσο πολύ θα νιώσεις την ανάγκη να περπατήσεις μόνο σου και να δεις κόσμο, αλλά ξέρεις ότι δεν θα το ευχαριστηθείς. Διαχειρίσου τον ελεύθερό σου χρόνο όπως πραγματικά το θέλεις εσύ και θα ανανεωθείς!

Δίδυμοι
Αν αισθάνεσαι κουρασμένος και πιεσμένος από παντού, η σημερινή μέρα είναι η πλέον κατάλληλη για να ΜΗΝ ξεκουραστείς αλλά να στραφείς σε πράγματα που πραγματικά αγαπάς Διδυμάκι μου. Πράγματα που ακόμα κι αν σε κουράσουν, θα σου δώσουν μια διέξοδο για να χαμογελάσεις. Στο τέλος της ημέρας, με ήρεμο κεφάλι θα κάνεις έναν υπέροχο απολογισμό!

Καρκίνος
Οι έντονες σκέψεις και τα έντονα συναισθήματα δε συμβαδίζουν με μια μέρα σαν κι αυτή, όμως εσύ ποτέ δε βάδιζες όπως οι άλλοι Καρκινάκι μου. Κάποιες αρνητικές σκέψεις που θα σου γεννηθούν το πρωί θα χρειαστεί να τις αποβάλλεις από νωρίς, γιατί έχεις πραγματικά ανάγκη την ξεκούραση. Χρειάζεται μόνο καλή παρέα στο σπίτι!

Λέων
Κάθε πράγμα στον καιρό του, και στην καρδιά του φθινοπώρου αναδρομή στο παρελθόν. Ξέρω καλά Λιονταράκι μου πως η αυτοκριτική και εσείς δεν είστε οι καλύτεροι σύμμαχοι, όμως θα έρθει σήμερα η στιγμή που θα αφήσεις στην άκρη το “εγώ” και θα μπεις στη λογική του “εμείς”. Όσο για το μικρό σκαμπανέβασμα στα ερωτικά σου, θα σβήσει μεμιάς!

Παρθένος
Είναι απίστευτο το πόσα πράγματα και καταστάσεις μπορούν να σε εμπνεύσουν και ‘συ πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό Παρθενάκι μου. Αρκεί και μόνο να σκεφτείς πως η ζωή δεν είναι πολύπλοκη και τα μικρά εμπόδια που συναντάς είναι για καλό. Τα άστρα σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη και δε σου κρύβω πως είναι μαζί σου, ακόμα κι αν το ξεχνάς!

Ζυγός
Ώρα για άμεση κινητοποίηση πολυάσχολε Ζυγέ μου, αφού οι προηγούμενες μέρες σε βρήκαν σε ένα mood σχετικά ήρεμο. Σήμερα θα κληθείς να σκεφτείς πράγματα και να πάρεις αποφάσεις που θα ανοίξουν το δρόμο σου για ένα πιο ουσιαστικό και δημιουργικό μέλλον. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να βοηθήσεις σε όσα πράγματα ζητηθεί η γνώμη σου!

Σκορπιός
Όσο δραστήριος κι αν είσαι, θα πρέπει να ξέρεις πως κάποιες φορές η ζωή τρέχει πιο γρήγορα από εμάς. Έτσι και σήμερα Σκορπιέ μου, που με δυσκολία θα βγάλεις πέρα μία δουλειά που θα σου αναθέσουν στη σχολή ή στον εργασιακό σου χώρο. Όμως κράτησε το πάθημα σαν μάθημα, για να καταλάβεις πως δε γίνεται να τα κάνουμε όλα την τελευταία στιγμή!

Τοξότης
Κάποια σημάδια απίστευτης βαρεμάρας θα κάνουν την εμφάνισή τους το πρωί της Τετάρτης, χωρίς ευτυχώς να σε προβληματίσουν ιδιαίτερα Τοξοτάκι μου. Δε χρειάζεται λοιπόν να βάλεις φρένο στις δραστηριότητες που τόσο αγαπάς και σε κρατάνε “fit”, απλά να προσέχεις σήμερα ένα κλικ παραπάνω.

Αιγόκερως
Κάποιος είναι πολυάσχολος και τρώγεται με τα ρούχα του. Ονομάζεται Αιγόκερως και μπορεί απλώς την ώρα που κάθεται να σκέφτεται 20 διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Η σημερινή μέρα δεν προβλέπεται για multi-tasking αγαπημένο μου πλάσμα. Μικρές και μεγάλες υποχρεώσεις, πρέπει να τις “στρώσεις” μία-μία και μετά να ανασάνεις!

Υδροχόος
Υδροχόε σήμερα εσύ μοιράζεις την τράπουλα και εσύ ρυθμίζεις το παιχνίδι. Το 24ωρο που ήρθε θα σου φωνάξει από μακριά πως για κάθε απόφαση που θα παίρνουν άλλοι για ‘σένα, θα χάνεις λίγα απ’ τα κεκτημένα σου. Προσπάθησε να είσαι εκεί όταν θα παίρνονται οι αποφάσεις και επιστράτευσε όλη σου την αυτοπεποίθηση.

Ιχθύες
Χρειάζεστε μία δραστική αλλαγή περιβάλλοντος σήμερα Ψαράκια μου. Μια αλλαγή που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας. Τα άστρα σας ψιθυρίζουν πως δεν είναι ανάγκη να φέρετε τα πάνω-κάτω, αλλά να στραφείτε σε κάτι το δημιουργικό. Ένα βιβλίο, μία βόλτα με το ποδήλατο ή ένα online group chat με παλιούς φίλους, είναι ιδανικά.

Go to TOP