post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Μια δύσκολη Πέμπτη απλώνεται μπροστά σου, που χρειάζεται όλη σου την προσοχή και την πειθαρχία για να βγει εις πέρας. Το απόγευμα μην σοκαριστείς από αυτά που θα ακούσεις, να σκεφτείς απλώς ότι στα λέγαμε μέρες πριν!

Ταύρος
Η τελειομανία σου σήμερα χτυπάει ρεκόρ και τα νεύρα των συνεργατών σου επίσης! Η Πέμπτη αυτή, μέσα στη βροχή και το χαμό που έχει προκαλέσει χρειάζεται λίγη παραπάνω ανθρωπιά, οπότε βάλε μέσα το προσωπείο του αφεντικού και βγάλε αυτό του φίλου. Σε χρειάζονται, Ταυράκι!

Δίδυμοι
Σήμερα είναι η ιδανική μέρα να κλείσεις τυχόν λογαριασμούς που έχεις. Πάρε εκείνο το τηλέφωνο που καθυστερείς εδώ και καιρό, βγες να πάρεις αυτό που σου έχει τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα, δες ένα φίλο σου που έχεις ταράξει στα πακέτα…και κυρίως καθάρισε το σπίτι!

Καρκίνος
Οι στενές φιλικές και ερωτικές σχέσεις μπορούν να δημιουργήσουν ερωτήματα υπαρξιακής φύσεως. Παρόλα αυτά, τα άστρα σου προτείνουν να ηρεμήσεις και μέσα από την όλη διαδικασία να σκεφτείς αυτό που πράγματι είναι καλό για εσένα. Δες το σαν μια ευκαιρία να γνωρίσεις τον εαυτό σου!

Λέων
Σαν κεραυνός τρέχει σήμερα ο βασιλιάς της ζούγκλας, αφού ένα κακό να του τύχει, χίλια καλά θα κάνει την αμέσως επόμενη φορά που θα του δοθεί η ευκαιρία! Το ότι θες την κατσάδα σου από το σύμπαν για να πάρεις μπρος, προς το παρόν θα παραμείνει ασχολίαστο!

Παρθένος
Πολλές φορές χάνεται η ισορροπία ανάμεσα στην αγένεια και την ειλικρίνεια, και για αυτό θα πρέπει και εσύ να μπεις στη θέση κάποιων ανθρώπων που αγαπάς και έχεις πληγώσει. Ίσως χρειάζεσαι ιδιαίτερα στον χειρισμό του προφορικού λόγου! Μην χασκογελάς πίσω από την οθόνη, σε βλέπουμε!

Ζυγός
Όταν έχεις τις μαύρες σου μπορείς να κάνεις θαύματα, οπότε σήμερα, αυτή την ανιαρή και βροχερή Πέμπτη φρόντισε να αφυπνήσεις τον καλλιτέχνη Ζυγό μέσα σου. Η δημιουργία είναι η κινητήριος δύναμή σου και σίγουρα θα τελειώσει η μέρα περίφημα!

Σκορπιός
Σιγά σιγά ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω κάποια πράγματα που αγαπάς πολύ. Μην ξεχνάς όμως πως κάθε εμπόδιο σε καλό και η ζωή προχωρά μόνο μπροστά. Ακόμα και να μην το βλέπεις καθαρά!

Τοξότης
Η Πέμπτη είναι ιδανική μέρα να βάλεις κάτω τα πράγματα και να τα μετρήσεις. Στην κυριολεξία. Έχεις αφήσει κάπως πίσω την καταμέτρηση των εισόδων και των εξόδων σου και κάπου χάθηκες. Και δυο παραπάνω καφέδες να πάρεις, βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού όσο να’ναι!

Αιγόκερως
Σε περίπτωση που κάποιος δυσανασχετήσει με την θετικότητα που εκπέμπεις σήμερα Αιγόκερε μας, μην διστάσεις να τον αφήσεις λίγο πίσω. Είσαι καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω, you don’t need that kind of negativity in your life!

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να μην έχεις το ιδανικό κίνητρο να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, αλλά είναι σωστός ο καιρός να εστιάσεις σε κάτι που έχεις παραμελήσει – καιρός να μπει η διατροφή, η σχολή και η προσωπική ζωή σε μια σειρά, δεν νομίζεις;

Ιχθύες
Μια συζήτηση με έναν καλό φίλο σήμερα μπορεί να σου αλλάξει οπτική ή να σου ανυψώσει το ηθικό! Όπως και να’χει, το βέβαιο είναι ότι σήμερα το βράδυ αναμένεται να αλλάξει όλη η ψυχοσύνθεσή σου!

Go to TOP
Άνοιγμα