post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Αν κάτι δεν πάει καλά για μια μέρα, δεν σημαίνει ότι μέχρι το βράδυ δεν μπορεί να διορθωθεί, ειδικά εφόσον μεσολαβεί μια Παρασκευή με καλή παρέα, πολύ φαι και ελάχιστες αρνητικές σκέψεις στον αέρα. Κάνε υπομονή!

Ταύρος
Η Παρασκευή εκπνέει μια κούραση που τραβάς όλη τη βδομάδα μανίκι, αλλά θα σε ανταμείψει παραπάνω απ’ όσο αξίζεις για να στο πούμε και στο μουτράκι σου, Ταυράκι. Μήπως να σταματήσεις τα παράπονα και να εστιάσεις στα καλά που σε περιμένουν; Η αγάπη νικάει, μην το ξεχνάς!

Δίδυμοι
Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα χαλάει όλα τα επικείμενα σχέδια που είχες για άραγμα στις πλατείες των πόλεων με περιπτερικά αλκοόλια, αλλά μιας που η υγρασία λιώνει κόκκαλα, μήπως να αρχίσετε να μαζεύεστε σε σπίτια; Βγάλτε εβδομαδιαίο πρόγραμμα και θα δείτε, δεν θα έχει κανείς θέμα!

Καρκίνος
Λίγο να πιείς μετά από καιρό και φέρνεις την καταστροφή καλέ μου Καρκίνε, και όσο να’ναι, μια τέτοια Παρασκευή με τετραψήφιο σχεδόν αριθμό κρουσμάτων, υγρασία, μιζέρια και κούραση θα σε πιάσει παραπάνω. Να σου πω και κάτι; Πάρε ένα κρασί και κάτσε κάτω απ’τις κουβέρτες, φτάνει το socializing!

Λέων
Είδες που αν αποβάλλεις λίγο την αρνητική ενέργεια μπορείς να φέρεις κοντά σου πράγματα που δεν περίμενες ποτέ; Οι καλές προτάσεις φέρνουν και τα κατάλληλα άτομα δίπλα σου, που θα δώσουν το απαραίτητο boost στην αυτοπεποίθησή σου και θα σε ξεκολλήσουν λίγο απ’ τη μαυρίλα. Enjoy your new life!

Παρθένος
Η ανάγκη από φίλους είναι μεγαλύτερη από ποτέ, αφού πλέον τα ομαδικά call στα social δεν θα ήθελες να επιστρέψουν ξανά! Κάνε μια μικρή παρεούλα εκεί που είσαι, αν οι φίλοι σου δεν είναι κοντά, για να βγει λίγο πιο όμορφα το αμιγές lockdown.

Ζυγός
«Home is where the heart is» και ο τόπος δεν σε γεμίζει πλέον ούτε κατά διάνοια. Τα άτομα που αγαπάς είναι αρκετά μακριά και τα σόσιαλ μίντια δεν τη σηκώνουν τόση αγάπη. Βρε, μήπως να σκεφτείς την μετακόμιση;

Σκορπιός
Mπράβο που διατηρείς μια τόσο ισχυρή στρατηγική για το πώς θες να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά δύο κεφάλια είναι πάντα καλύτερα από ένα! Εάν η διαδικασία πάρει το ΟΚ από τα άτομα γύρω σου, έχει καλώς! Εάν όχι, τροποποιήστε το λίγο και προχωρήστε με αυτοπεποίθηση μαζί!

Τοξότης
Ένα απρόσμενο μήνυμα επισκέπτη που σκάει στα μέρη σου για ΠΣΚ θα σου αλλάξει λίγο τα σχέδια και φυσικά την ψυχολογία. Δεν είσαι όμως υποχρεωμένος να περάσεις από ψυχοφθόρες διαδικασίες, οπότε ξεκίνα τις εσωτερικές διεργασίες να μάθεις να λες «όχι» και να μην αισθάνεσαι και άσχημα για αυτό!

Αιγόκερως
Μην εντυπωσιαστείς αν το feedback που πάρεις είναι καλό σήμερα στη δουλειά σου, γιατί μάλλον κάτι κάνεις πολύ καλά! Μακριά από τους κακεντρεχείς και μεγαλύτερο focus στο να γίνεις ο ίδιος καλύτερος άνθρωπος!

Υδροχόος
Σήμερα η Παρασκευή επιβάλλει ησυχία και ο μόνος τρόπος να τη βρεις είναι με το να αράξεις στο σπίτι σου και να περιμένεις καρτερικά να περάσει το ΣΚ με όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές γίνεται. Μην σκέφτεσαι τι σειρά θα δεις – ο Νετφλιξάκιας έχει προτείνει ήδη πολλά τον τελευταίο καιρό!

Ιχθύες
Όσο χαμένος και να νιώθεις αυτή τη στιγμή, να θυμάσαι ένα πράγμα. Η κατάσταση είναι προσωρινή και στο χέρι σου είναι η οποιαδήποτε αλλαγή που θα επέλθει. Η ζωή είναι μπροστά σου!

Go to TOP
Άνοιγμα