post image

The Cosmic Whisperer Project

Τρίτη 23 Ιουνίου: η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Στον απόηχο της άνοιξης ο Κριός μας, όταν συνειδητοποίησε πόσο έχει «σακουλιάσει» μέσα στην καραντίνα, και κυρίως, μετά από το καθημερινό φαγοπότι! Δεν χρειάζεται να πας να γραφτείς στο γυμναστήριο, υπάρχουν εξαιρετικά προγράμματα στο YouTube όπου μπορείς να κάνεις πραγματάκια από το σπίτι και αποτελεσματικά.

Ταύρος
Λίγο το ότι έχεις έρθει πολύ κοντά με τον σύντροφό σου το τελευταίο διάστημα, λίγο οι δύσκολες μέρες που περνάμε, δεν θέλεις πολύ να σκέφτεσαι το αμέσως επόμενο βήμα. Βέβαια, η καραντίνα είτε θα λειτουργήσει ευεργετικά είτε θα διαλύσει το ζευγάρι, αλλά σε εσένα φαίνεται να ίσχυσε το πρώτο. Με προσεκτικές κινήσεις, σκέψου το!

Δίδυμοι
Δεν χρειάζεται να πιστεύεις σε θεούς και δαίμονες για να έχεις μια όμορφη ροή πραγμάτων στη ζωή σου, αγαπητέ μας Δίδυμε. Βγες από τα καλούπια σου και οργάνωσε τη ζωή σου με βάση αυτό που εξυπηρετεί εσένα καλύτερα και μην αφήνεις δευτερογενείς παράγοντες να σου χαλάνε τα όνειρα!

Καρκίνος
Το δωμάτιό σου μοιάζει με πεδίο πολέμου και εσύ κάθεσαι στη μέση σαν όλα να πάνε τέλεια. Καρκινάκι, το ξέρω ότι δουλεύεις άπειρες ώρες στον υπολογιστή, παρόλα αυτά ένας τακτοποιημένος χώρος μπορεί να κάνει μαγικά στην ψυχολογία αλλά και την απόδοσή σου!

Λέων
Με το που δεις το πρώτο συννεφάκι να εμφανίζεται στον ουρανό, αμέσως η διάθεσή σου πέφτει κατακόρυφα! Μπόρες είναι λιονταράκι, και θα περάσουν! Μην χαλιέσαι τόσο εύκολα για μικροπράγματα που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα!

Παρθένος
Σαν να μας τα λέει λίγο περίεργα ο Παρθένος σήμερα, με ενημερώνουν τα άστρα. Και φυσικά, επιβεβαιώθηκαν αφού είσαι γνωστός μπαχαλάκιας στον τομέα των ερωτικών! Γιατί βρε δεν κάθεσαι λίγο φρόνιμα, να αγιάσεις και εσύ και εμείς μαζί;

Ζυγός
Το πόσο γουστάρεις τις βαθιές, μεταμεσονύκτιες συζητήσεις με κολλητούς, τσιγάρα και κρασί δεν λέγεται. Το καλύτερο όλων, εκτός του ότι είσαι φοβερός listener, δίνεις και πολύ καλές συμβουλές σε όσους έχουν ανάγκη. Μακάρι όλοι μας να είχαμε έναν Ζυγό στη ζωή μας!

Σκορπιός
Το μπαλκόνι κοντεύει να γίνει το γραφείο σου, Σκορπιέ μας. Το καλοκαίρι είναι εδώ για τα καλά, τα πρώτα βερμουδάκια βγήκαν στο προσκήνιο και δεν θα μπορούσες να μείνεις στιγμή παραπάνω μέσα στο όμορφο μεν, ψυχοπλακωτικό δε δωματιάκι σου. Μην το παρακάνεις μόνο με τα instastory, για όνομα!

Τοξότης
Έχεις τελειώσει τη σχολή σου αλλά η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να ασχοληθείς με κάτι τελείως διαφορετικό αργότερα. Σου λείπει πολύ η μελέτη πάνω στο αντικείμενο αυτό και ζηλεύεις ελαφρώς τους παλιούς συμφοιτητές σου που κάνουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Παρόλα αυτά, κανείς δεν σε εμπόδισε να κάνεις και τα δυο, αν σε παίρνει!

Αιγόκερως
Το Netflix σε έχει καθηλώσει λίγο παραπάνω απ’ όσο θα’πρεπε στον καναπε. Μην ξεχνάς, Αιγοκεράκι ότι μπορείς να βγεις και μια βόλτα έξω, χωρίς μηνυματάκι στο 13033!

Υδροχόος
Η μαγειρική, η διακόσμηση και η περιποίηση προσώπου έχουν γίνει τα ατού σου αυτές τις μέρες, Υδροχοάκι! Όλη μέρα στην κουζίνα, με μια μάσκα στο πρόσωπο και ένα ποτήρι κρασί, σαν ζάμπλουτη σε ελληνική σειρά! Μήπως να έκανες και καμιά δουλίτσα τριγύρω;

Ιχθύες
Μην στεναχωριέσαι που το γυμναστήριο δεν σε τραβάει να περάσεις ούτε απ’εξω, Ψαράκι. Πέραν του ότι μπορείς να κάνεις φοβερές βόλτες σε στενά και λοφάκια όπου και αν μένεις, το YouTube είναι εδώ για εσένα να σε βοηθήσει να διεκπεραιώνεις τα καθημερινά σου workout σωστά και αποτελεσματικά!

Go to TOP
Άνοιγμα