post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 23 Μαΐου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Ποια είμαι εγώ για να σου χαλάσω το όνειρο, Κριαράκι μου; Ο ενθουσιασμός και η βιασύνη σου δεν είναι κατ’ ανάγκη κάτι κακό, μη φτάσεις όμως στο σημείο να γίνεις φλύαρος. Θα είναι κρίμα, γιατί ο Μάιος ευνοεί τα reality check και θα μπορέσεις εύκολα να κάνεις αυτοκριτική. Μείνε μακριά από πειρασμούς και βιάσου αλλά όχι πολύ.

Ταύρος
Να η ευκαιρία, Ταυράκι μου! Χαρίσματα που δεν ήξερες πως έχεις ή τα υποτιμούσες θα έρθουν γρήγορα και με θόρυβο στην επιφάνεια, ενώ η ταλαιπωρημένη σου αυτοπεποίθηση θα πάρει τα πάνω της. Τα άστρα λοιπόν λένε πως θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δίδυμοι
Διδυμάκια μου οι γύρω σας σας κολακεύουν αλλά το καλάμι το μεγάλο δεν το καβαλάτε και καλά κάνετε! Το τέλος της εβδομάδας προβλέπει χαμηλούς τόνους γιατί ένα μικρό οικονομικό στρίμωγμα που θα νιώσετε ίσως σας κόψει τα φτερά. Όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας, μιας και αρκεί να περιορίσετε απλά τις αγορές σας.

Καρκίνος
Κάπως έτσι αγαπημένε μου Καρκίνε, τα νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά και σχέσεις σου χτυπάνε κορυφή, και δεν πρέπει να διστάσεις καθόλου μπροστά σε κάθε προοπτική που θα σου παρουσιαστεί. Και μη σε φοβίζουν τα μεταβατικά στάδια γιατί μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχεις γίνει άλλος άνθρωπος.

Λέων
Ο βασιλιάς της ζούγκλας κουράστηκε μια στάλα και μάλιστα στα δύσκολα αναθεματίζει τα άστρα για την κακή του τύχη. Σε τρώει βέβαια λίγο,, γιατί δε γίνεται να αναθεματίζεις την τύχη σου και να λες πως φταίει για όλα και την ίδια στιγμή το κολλημένο κεφαλάκι σου να το εξαιρείς!

 Παρθένος
Το Σάββατο σου φέρνει έναν αέρα αλλαγής και αισιοδοξίας, αρκεί να είσαι large στη φιλία και την αγάπη. Τα επαγγελματικά μπαίνουν σε δεύτερο πλάνο γιατί από τα μέσα του μήνα οι προτεραιότητες αλλάζουν προς το καλύτερο. Και στα δικά σας!

Ζυγός
Χρειάζεσαι ξεκούραση, γιατί  πιέστηκες λίγο παραπάνω το τελευταίο διάστημα. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, που δε θα περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τα ερωτικά, θα σε βοηθήσουν να ζεις την πραγματικότητα από πιο φωτεινή σκοπιά.

Σκορπιός
Αναποφάσιστος αλλά χαμογελαστός μας προέκυψες κύριε Σκορπιέ και μπορεί να γελάμε με την περίπτωσή σου αλλά δε σε κοροϊδεύουμε! Δε σε κοροϊδεύουμε γιατί όλα τα καλά που σου προέκυψαν ήταν αποτέλεσμα μεθοδικής σκέψης και δουλειάς, ενώ παραδόξως διαχειρίστηκες τέλεια το άγχος σου.

Τοξότης
Όσο και αν ανήκεις στους ωραίους και γενναίους που αυτοσαρκάζονται, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να γεμίσεις με αισιοδοξία. Σαν πολλά και μικρά δε μαζεύτηκαν; Κι αν κοιτάξεις μπροστά, μία συνάντηση παλιών συμμαθητών, προς το τέλος του μήνα, ίσως κρύβει μεγάλες εκπλήξεις!

Αιγόκερως
Πέρα από την καθαριότητα, μισή αρχοντιά είναι και η διακριτικότητα. Γι’ αυτό μη στήνεις αυτί και μην πασχίζεις να μάθεις πράγματα που δε σε αφορούν. Βαδίζεις σχεδόν μηχανικά, γι’ αυτό και θα χρειαστείς κάποιες πυξίδες στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Ποιος χώρισε από αγάπη και δεν τον λυπήθηκαν όλοι οι θεοί του κόσμου; O εύθραυστος και αγαπημένος μου Υδροχόος! Έπειτα το έριξε στο αλκοόλ και τα φαρμάκια αντί να πάνε κάτω, τον έριξαν στο πάτωμα. Eίναι αλήθεια λοιπόν πως δε φέρθηκες στο σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύες
Η καρδιά και η λογική μαλλιοτραβιούνται και παίζουν μπουνιές, όμως νικητές πρέπει να είστε μόνο εσείς, αγαπημένα μου Ψαράκια. Θέστε από την πρώτη κιόλας μέρα της εβδομάδας τις προτεραιότητές σας σε σειρά και οπλιστείτε με ψυχραιμία. Είστε ξεχωριστοί και πρέπει να το καταλάβετε.

Go to TOP