post image

The Cosmic Whisperer Project

Δευτέρα 23 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κακώς νομίζεις πως ο κορωναϊός σε πήρε από τα μούτρα, Κριαράκι μου.  Σήμερα τα άστρα σε προ(σ)καλούν να αυξήσεις τις γνώσεις και τους ορίζοντές σου. Η τροχιά των πλανητών… στρώνεται για να καλύψει τα δικά σου “θέλω”, και όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, ένα αόρατο ενεργειακό τείχος θα αποτελεί σήμερα την ασπίδα σου απέναντι σε όλους!

Ταύρος
Ένα πρόσωπο γεμάτο μυστήριο έχει βάλει τις τελευταίες μέρες αρκετό χρώμα στη ζωή σου, και το περίεργο είναι πως δεν το έχεις γνωρίσει καν. Τα άστρα χαμογελάνε και σου ζητούν να μάθεις διακριτικά πως μπορεί να σε κάνει να την πλησιάσεις. Ξέχνα για λίγο τη συστολή σου τώρα που η ζέστη ζυγώνει!

Δίδυμοι
Σας το ξαναείπα τις τελευταίες μέρες λίγο πιο διακριτικά, αλλά αυτή τη φορά θα σας το φωνάξω. Μη φοβάστε το μέλλον Διδυμάκια μου. Βάλατε πλάτη, έστω και λίγη, ώστε οι αλλαγές που θα συμβούν στη ζωή σας από σήμερα να είναι προς το καλύτερο. Ξεχάστε σιγά-σιγά τη μονοτονία, γιατί η άνοιξη σας οδηγεί σε ένα μικρό… παράδεισο!

Καρκίνος
Σε έπιασα πολλές φορές στο παρελθόν να αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις για να τιθασεύσεις τα θέλω και τα όνειρά σου. Όμως Καρκινάκι μου η απάντηση είναι απλή και βρίσκεται σχεδόν δίπλα σου. Η διάδραση με χαρισματικούς ανθρώπους είναι από μόνη της ένας δρόμος που θα σας δώσει αυτό που ζητάτε.

Λέων
Το ένστικτό σου κάτι Δευτέρες δεν κάνει λάθος Λιονταράκι μου. Σήμερα λοιπόν άκου τη φωνή της λογικής, αλλά κλείσε το μάτι σε αυτό που σου λένε και τα άστρα. Έστω προβληματίσου λίγο, γιατί τη μεγάλη εικόνα θα τη “χτίσεις” βασισμένο σε αυτά που θα καταλάβεις. Μήπως ένας έρωτας γεννιέται;

Παρθένος
Σαν τον Ταύρο και ‘συ Παρθενάκι μου, όταν σε χτυπάνε τα βέλη του έρωτα λες την πρώτη λέξη, όμως μετά σκύβεις το κεφάλι και αλλάζεις δρόμο. Ένα κοσμικό χέρι σε χτυπά στο σβέρκο, σαν προτροπή σήμερα να μην το κάνεις και ποτέ ξανά! Όταν μιλάει η καρδιά σου οφείλεις να σωπαίνεις, πόσο μάλλον αν σκεφτείς πως… βασανίστηκες τον τελευταίο καιρό!

Ζυγός
Τα όνειρά σου είναι πολύχρωμα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους εφιάλτες σου Ζυγέ μου. Η Πέμπτη όμως σου φωνάζει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους ζεις και να τους σκέφτεσαι όσο είσαι ξύπνιος. Κι αν καλά νέα δε θα έρθουν σήμερα, μένει μόνο να “στρώσεις” όσα ταλαιπωρούν το μυαλό σου τις τελευταίες μέρες.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σου φωνάζω και ελπίζω να με ακούσεις. Κολυμπάς στα βαθιά της άνοιξης, αλλά πιστεύεις πως η ζωή σου δε σε δικαιώνει. Η συνάντηση και η συζήτηση που θα κάνεις σήμερα με έναν συγγενή σου όμως θα σε πείσει πως υπερβάλλεις. Όλα είναι ομορφότερα απ’ όσο νομίζεις!

Τοξότης
Κουράστηκες, ίδρωσες, ξεκουράστηκες και από σήμερα η ενέργειά σου θα διοχετευτεί σε πρόσωπα και καταστάσεις που πραγματικά θέλεις, Τοξότη μου. Το περιβάλλον σου στη δουλειά ή τη σχολή αναπνέει έναν νέο αέρα και αυτό θα το καταλάβεις άμεσα. Τα άστρα σου ζητάνε να μη σταματήσεις ποτέ να προσπαθείς.

Αιγόκερως
Θεωρείς πως σου αξίζει κάτι καλύτερο φρικαρισμένε μου Αιγόκερε; Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να πάρεις τις πρωτοβουλίες και να διεκδικήσεις αυτά που πραγματικά σου αξίζουν. Φίλοι και γνωστοί θα λειτουργήσουν σαν φάροι, που θα σε πείσουν με τις συμβουλές τους ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Υδροχόος
Οι πρώτες ανάσες της καραντίνας δείχνουν καλές. Παρόλα αυτά, σήμερα προκύπτουν έκτακτες και βαρετές υποχρεώσεις που αν μπορούσες, θα πατούσες ένα κουμπί για να εξαφανιστείς και να μη δηλώσεις το παρών. Κάνε υπομονή και άραξε στην καλοκαιρινή δροσιά. Θα περάσουν!

Ιχθύες
Δευτέρα σήμερα, Ψαράκια μου. Μη στέκεστε σε “πρέπει” και μη και φυσικά μην ασφυκτιάτε. Σας ανήκει κάτι που λέγεται σεβασμός και σήμερα με την ψυχολογία σας σε limit up και την τσέπη σε limit down, θα γίνετε δέκτες θετικών σχολίων αλλά και σημαντικών νέων!

Go to TOP