post image

Τhe Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Δεν γίνεται κάθε μέρα να είναι καλή και ήρεμη, ειδικά μια Πέμπτη που κρυώνει ο καιρός. Εξάλλου, αυτή είναι και η μαγεία της ζωής. Τα εργαλεία με τα οποία τη διαχειριζόμαστε όμως, είναι αυτά που θα την κορυφώσουν και θα δημιουργήσουν τις ομορφότερες στιγμές μας. Ηρεμία και θα περάσει!

Ταύρος
Έχοντας μια πληθωρική προσωπικότητα, δεν είναι εύκολο να αποφύγεις τους καυγάδες. Αγαπητό Ταυράκι, πρέπει να βρεις το “κουμπί” σου. Αυτό το κάτι που θα σε ηρεμεί κάθε φορά που θα ξεφεύγεις. Θα δεις τη ζωή με άλλα μάτια, και θα είναι πολύ ωραία!

Δίδυμοι
Νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια κατάσταση σχεδόν “κενή”. Δεν ξέρεις πως ακριβώς να νιώσεις και κατ’ επέκταση, πως να διαχειριστείς αυτό το κενό. Η αδιαφορία μπορεί να είναι μεγάλο βοήθημα στο θέμα της ψυχολογίας, αλλά δεν είναι δυνατόν να την ασπαστείς όταν είσαι άνθρωπος που αγαπά έντονα!

Καρκίνος
Ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή σου ετοιμάζεται να κλείσει και η συγκίνηση διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Κάθε πόρτα που κλείνει όμως, ανοίγει μια τεράστια πύλη. Έτσι δεν είναι, Καρκινάκι; Τραβάμε μπρος, και με ελπίδα να αποφύγουμε το lockdown το ολικό, το ορθόδοξο!

Λέων
Η απογοήτευση της σημερινής ημέρας μπορεί να σε κάνει να θέλεις να σταματήσεις πλέον να αντιδράς και να εκφέρεις ακόμα και άποψη σε ζητήματα της καθημερινότητας. Δεν είναι απαραίτητα κακό όμως αυτό, αν το καλοσκεφτείς. Θα βαριόσουν αλλιώς, και κράξε με όσο θες πίσω απ’την οθόνη για αυτά που σου λέω!

Παρθένος
Αν δεν δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σήμερα στα πράγματα σου μπορεί να βρεθείς με τεράστιες απώλειες, κάτι που δεν το θέλουμε, Παρθενάκι. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με κάθε τι σου ανήκει, αλλά πολλές φορές γίνονται και λάθη από αμέλεια!

Ζυγός
Νιώθεις πως πρέπει να βάλεις ένα φρένο στο πορτοφόλι σου. Και δικαιολογημένα, γιατί το πορτοφόλι σου ξεχείλωσε για τα καλά τον προηγούμενο μήνα. Μια μικρή περίοδος παύσης, μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα μακροπρόθεσμα, και να κεράσεις την παρτάρα σου ταξιδάκι όμορφο μακριά από μάσκες και ιούς!

Σκορπιός
Η ευημερία που αναζητάς στην καθημερινότητά σου μπορεί να σου φαίνεται ως μακρινό όνειρο, παρόλα αυτά δεν είναι δύσκολο να την πετύχεις. Χρειάζεται σημαντική εσωτερική διεργασία και πάνω απ’ όλα τα σωστά άτομα δίπλα σου!

Τοξότης
Τα ερωτικά σου πάνε όλο και καλύτερα, Τοξοτάκι! Έχεις καταφέρει να κρατήσεις κοντά σου τον άνθρωπο σου, όσο και αυτός εσένα. Έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο team, σχεδόν αδιανίκητο και σπάνιο. Φροντίστε να μείνετε έτσι όσο γίνεται!

Αιγόκερως
Μια ευχάριστη έκπληξη θα σου αλλάξει τη ζωή σύντομα, οπότε κράτησε τα αυτιά σου ανοιχτά και τα μάτια σου ακόμα πιο ανοιχτά τις επόμενες ημέρες. Μπορεί εκεί που νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σε ανεβάσει, να καταλήξεις να γιορτάζεις μια νέα αρχή!

Υδροχόος
Για κάποιο περίεργο λόγο, έχεις το προαίσθημα ότι όλοι όσοι σε περιβάλλουν, θέλουν κάτι να κερδίσουν από εσένα. Μπορεί να μην έχεις πέσει έξω ορισμένες φορές, αλλά δεν είναι τρόπος ζωής αυτός. Αν διαβάσεις καλύτερα τον διπλανό σου, θα καταλάβεις ότι μπορεί και να μην είναι όλα τόσο καχύποπτα όσο φαίνονται!

Ιχθύες
Η φίλη σου έμπλεξε για χιλιοστή φορά με κάποιον που την ταλαιπωρούσε, ενώ παράλληλα ταλαιπωρούσε και εσένα κατά τη διάρκεια της μετά-χωρισμού διαδικασίας. Δεν είσαι ψυχολόγος κανενός, ιδιαίτερα όταν δεν θέλεις να ακούσεις κάτι. Όχι, δεν πρέπει να την ακούσεις γιατί είναι φίλη σου. Πρέπει όμως να οριοθετήσεις τον εαυτό σου!

Go to TOP