post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η εβδομάδα τελείωσε, όπως και η υπομονή σου, Κριαράκι. Είναι Σάββατο επιτέλους, αρχίζει η άδεια σου και θες να αράξεις. Στο ενδιάμεσο όμως, η υπερέντασή σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Πάρε λίγο χρόνο να κοιμηθείς και οι βόλτες μπορούν να ακολουθήσουν αργότερα.

Ταύρος
Αγαπητό Ταυράκι, δώσε μια βάση στα οικονομικά σου σήμερα. Το λέω γιατί το Saturday Night fever σου έχει χτυπήσει κόκκινο και δεν ξέρεις που ακριβώς να πρωτοπάς. Οι μέρες είναι όλες δικές σου και οι περισσευόμενες κινήσεις δεν θα σε ευνοήσουν.

Δίδυμοι
Επιστροφή στα πάτρια εδάφη σήμερα λοιπόν για εσένα και οι συγκινήσεις είναι αρκετά μεγάλες. Παλιοί φίλοι και έρωτες εμφανίζονται ξαφνικά πάλι μπροστά σου στα γνώριμά σας κουτούκια με αποτέλεσμα εσύ να μην μπορείς να συγκρατηθείς και να κάνεις πράγματα που ίσως μετανιώσεις.

Καρκίνος
Η ατζέντα σου είναι φουλαρισμένη από πάρτυ αυτό το Σαββατοκύριακο. Φρόντισε να μπεις στο mood έτσι ώστε να μην μείνεις πάλι σπίτι μόνος σου. Κοιμήσου, πιες έναν ωραίο καφέ δίπλα απ’το τζάκι και σήκω να κατακτήσεις το dance floor απόψε!

Λέων
Σήκω, ντύσου, βάψου και έλα, ήρθαν οι κολλητές σου απόψε και η νύχτα σας ανήκει. Αν δε οι παρτενέρ σας δεν σας κάνουν, έχετε η μια την άλλη να περάσετε υπέροχα και να επανασυνδεθείτε, αφού όλο το άγχος του προηγούμενου διαστήματος ίσως να σας απομάκρυνε.

Παρθένος
Έχεις ανάγκη από ηρεμία και είναι κατανοητό. Το μίζερο κλίμα που επικρατεί κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του ματιού σου, σε πιέζει λίγο, είναι η αλήθεια. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις απλά γιατί “πρέπει”. Πάρε έναν καλό σου φίλο και πάτε για καφέ να τα πείτε, το έχεις ανάγκη.

Ζυγός
Με ρέγουλα τα αποψινά ξύδια, αγαπημένε Ζυγούλη μας. Όχι μόνο δεν το σηκώνεις, αλλά δεν φταίει κανένας από την παρέα να χαλάσει το κέφι του για να σε μαζέψει. Αφού θες να το στείλεις το ρημάδι το μήνυμα, γιατί δίνεις το κινητό σου στους άλλους και μετά μαλώνετε;

Σκορπιός
Η άδεια δεν έχει αρχίσει ακόμα, το πορτοφόλι σου ξεροσταλιάζει μισοάδειο αλλά εσύ, φασάρα σου, Σκορπιούλη! Και καλά κάνεις, η ντουλάπα σου χρειάζεται ανανέωση. Εξάλλου αν δεν επενδύσεις σε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι, τι να τα κάνεις τα λεφτά;

Τοξότης
Σήμερα προβλέπεται κάποια μεγάλη συγκίνηση για εσένα. Είτε θα μάθεις κάποιο νέο που θα σε συνταράξει, είτε θα δεις κάποιον που περίμενες καιρό, από το πουθενά. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό για εσένα, εσύ θα το κρίνεις.

Αιγόκερως
Η libido σου παραείναι αυξημένη, φίλε Αιγοκεράκο. Κάθε δυο με τρείς ώρες, σκουντάς τον παρτενέρ σου και του κλείνεις το ματάκι. Κάτσε όμως, βρε άνθρωπε. Άσε λίγο το σεξ στην άκρη και πιάσε τον ερωτισμό που βγάζει το κλίμα με τα ζεστά ρούχα, τα όμορφα φώτα και κάνε μια αγκαλιά τον άλλον.

Υδροχόος
Αν πας γυμναστήριο, πρόσεχε λίγο τις κινήσεις σου. Καταλαβαίνω πως θέλεις να είσαι σε πλήρη φόρμα γιατί η άνοιξη πλησιάζει, όμως θαύματα δεν γίνονται. Μόνο με υπομονή και σωστές κινήσεις θα φτάσεις τον στόχο σου. Δεν θες να σε βρει ακόμη ένας τραυματισμός, έτσι;

Ιχθύες
Οι οιωνοί για party είναι με το μέρος σου. Η σχέση σου, οι κολλητοί σου και η παλιά σου παρέα είναι όλοι εκεί και σε περιμένουν να περάσετε αξέχαστα, να τα πείτε μετά από καιρό και να τα πιείτε μέχρι να χτυπήσει η καμπάνα το πρωί για Εκκλησία.

Go to TOP