post image

The Cosmic Whisperer Project

Σάββατο 21 Μαρτίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Κριαράκι, ξέραμε ότι είσαι βιβλιοφάγος και πριν την καραντίνα και πως τώρα lowkey το απολαμβάνεις, όμως είμαστε βέβαιοι ότι μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα πέραν της ανάγνωσης βιβλίων 24/7. Υπάρχουν χιλιάδες διαδραστικά χόμπι και ακόμα και τα ίδια τα βιβλία, αν μπορούσαν, θα σε έδερναν!

Ταύρος
Άσε λίγο κάτω τα βινύλιά σου, Ταύρε μας. Με το να τα περνάς με αντισηπτικό ανα 2 ώρες δεν οφελεί πουθενά. Υπάρχουν τόσες πλατφόρμες στις οποίες μπορείς να ακούσεις χιλιάδες νέες μουσικές, γιατί κολλάς στη συλλογή σου και μόνο;

Δίδυμοι
Κάθεσαι που κάθεσαι, αγαπημένε Δίδυμε, μήπως να έβαζες καμια φασίνα; Όχι τίποτα άλλο, πρέπει να εξουδετερώσεις τα μικρόβια που έχουν συσσωρευτεί στο χώρο σου. Το πιάτο που δεν έχεις πάει στην κουζίνα από τις Απόκριες κραυγάζει με αγωνία, θέλει να πλυθεί!

Καρκίνος
Καιρός να βελτιώσεις τα μαγειρικά σου skills, αγαπημένε Καρκίνε. Είσαι μεγάλο παιδί, μένεις μόνος σου και το μαγείρεμα σου χρειάζεται, δεδομένης της εξαντλημένης από τα takeaway τσέπης σου. Διαφωνείς;

Λέων
Μπράβο που γυμνάζεσαι και καλά κάνεις και φοβάσαι το να βάλεις κιλά μετά την καραντίνα, γιατί δεν είναι τόσο μακρινό. Παράλληλα με τη γυμναστική όμως, πάει και η διατροφή. Η μισή ώρα ασκήσεων με YouTube tutorials δεν θα σώσει τον κουβά με τη μερέντα που μόλις κατέβασες!

Παρθένος
Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, αγαπητό Παρθενάκι, εσύ χρειάζεσαι χαλάρωση. Είσαι ήδη τελειομανής στους κανονικούς ρυθμούς σου, δεν χρειάζεσαι και τώρα έξτρα άγχος!

Ζυγός
Μαύρα φίδια σε ζώσανε, αγαπημένε Ζυγέ! Θέλεις την πρωινάρα σου, τα κρασιά σου και τις βόλτες σου και τώρα έχεις αρχίσει να εκτιμάς το πόσο δεδομένα ήταν όλα αυτά. Μένουμε σπίτι λοιπόν για να τα έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται ξανά!

Σκορπιός
Σαν να έλιωσες μέσα στον καναπέ αυτή την εβδομάδα, έτσι Σκορπιέ; Είτε με βιβλίο, είτε με λαπτοπ, ο καναπές έμεινε εκεί να σου χαιδεύει τα οπίσθια. Κάνε έναν ωραίο καφέ και βγες στην βεράντα σου, δεν θα το πούμε σε κανέναν!

Τοξότης
Ναι, ξέρω, η συμβίωση με άλλα άτομα εν μέσω καραντίνας είναι ο ορισμός της ψυχολογικής καταστροφής. Ειδικά δε, αν μοιράζεσαι και το δωμάτιό σου με κάποιον, είτε αδερφό, είτε έτερον ήμισυ. Δεν γίνεται όμως να μην βρίσκεις σε κάποιο σημείο του σπιτιού την ησυχία σου. Βάλε τα ακουστικά σου και ταξίδεψε με τη μουσική σου!

Αιγόκερως
Μήπως να αρχίσεις να ξεπροβοδίζεις τις κατσαρίδες που εγκαταστάθηκαν σπίτι σου, αγαπημένε Αιγόκερε; Μπορεί να είσαι αγχώδης και οργανωτικός, δεν παίρνεις όμως ποτέ την απόφαση να σηκωθείς να υλοποιήσεις αυτό που προγραμματίζεις με τόσο μόχθο!

Υδροχόος
Μια χαρά μπορείς και την παλεύεις, μικρέ introvert. Έκανες τα κουμάντα σου, έβγαλες το πρόγραμμά σου, κοιμάσαι καλά και συνεχίζεις και τη δουλίτσα σου ακάθεκτος, έτσι; Χώστε μέρες, παιδιά, ο Υδροχόος δεν έχει ανάγκη από τον έξω κόσμο!

Ιχθύες
Σαν τελείωσε το όνειρο και επέστρεψες στην πραγματικότητα, βρέθηκες αντιμέτωπος με το να μείνεις κλεισμένος στο σπίτι. Σαν ονειροπόλο άτομο που είσαι όμως, δεν σου πάει το μυαλό να προσέξεις τα ρούχα σου, για να έχεις έστω και τα μισά, έτσι, ψαράκι;

Go to TOP