post image

The Cosmic Whisperer Project

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου: Η ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Η ησυχία μπορεί να σε στείλει στο τρελοκομείο, Κριαράκι μας, ειδικά όταν συνοδεύεται από παύση εργασίας. Με λίγα λόγια, το Σουκού τρελαίνεσαι γιατί έχεις όλο το χρόνο με το μέρος σου και η ατζέντα σου αποδιοργανώνεται! Σκέψου όμως πόσα πράγματα ήθελες να κάνεις μέσα στην εβδομάδα και το εργασιακό σου ωράριο σε απέτρεψε;

Ταύρος
Οι φωνές είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάθε δίκιο που έχεις. Όταν κάποιος υψώνει τον τόνο, αυτομάτως «χάνει». Αντιμετώπισε τα πράγματα γύρω σου με περισσότερη ψυχραιμία και δώσε λίγο χώρο στον εαυτό σου να σκεφτεί καθαρά ορισμένα πράγματα.

Δίδυμοι
Μια στιγμή, δυο ζωές είναι η φάση σου, αγαπημένο Διδυμάκι. Όσο κυριλέ και αν προσπαθήσεις να το παίξεις στο γραφείο, η έντονη προσωπικότητά σου εκπέμπει έναν εφηβικό ρομαντισμό από τον οποίο δεν έχεις κόψει ακόμα τον ομφάλιο λώρο. Αυτό σε ορισμένες μόνο καταστάσεις είναι καλό, σε άλλες όχι.

Καρκίνος
Πολυπράγμων και υπομονετικός ο Καρκίνος μας και αυτή τη μέρα, όσο δύσκολη και αν φαίνεται, λοιπόν! Έχεις την τάση να εκμεταλλεύεσαι προς όφελός σου ακόμα και τη μισή ώρα που έχεις στη μέρα σου κενή, έτσι ώστε να βοηθήσεις τον εαυτό σου να γίνει καλύτερος. Πες μας τι καφέ πίνεις, να πάρουμε και εμείς!

Λέων
Η υστερία σου για άλλη μια φορά σε οδήγησε στο να κάνεις πράγματα τα οποία θα μετάνιωνες ένα λεπτό αργότερα. Η καρδιά σου έχει κοπεί σε δυο κομμάτια και τα φαντάσματα του παρελθόντος επιστρέφουν να σε βάλουν πάλι κάτω από τη γκιλοτίνα. Αυτή τη φορά μόνο, φρόντισε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος
Πολλές φορές δεν χρειάζεται απλά ταλέντο για να πετύχει κάποιος, ούτε και προπόνηση. Σημαντικό ρόλο παίζει εξίσου και η σωστή διαφήμιση. Μην σνομπάρεις τα social media όταν βγαίνεις στην αγορά εργασίας, γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό ενδιαφέροντος από εκεί θα το τραβήξεις.

Ζυγός
Γίνεσαι πραγματικό λιοντάρι μπροστά σε καταστάσεις που θα σε αναγκάσουν να διαπραγματευτείς την ηρεμία σου, χωρίς να σκέφτεσαι καθαρά το τι μπορείς να κερδίσεις από όλο αυτό. Δοκιμάζονται τα όριά σου, αλλά εξασφαλίζεις έτσι ένα μέλλον που πολλοί λίγοι μπορούν να έχουν.

Σκορπιός
Η κατάσταση στο σπίτι σου έχει γίνει αφόρητη, βρίσκοντας μοναδικό στήριγμα στον αδερφό σου. Είστε και οι δυο πλέον σε μια ηλικία που δεν σας παίρνει να ανέχεστε ιδιαίτερα πολλά πράγματα. Αγαπημένε Σκορπιέ, βάλε την ψυχολογία σου πάνω από κάθε «πρέπει».

Τοξότης
Ανάθεμα και αν μια φορά προσπαθήσεις πράγματι να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα όσο βρίσκεσαι στο δρόμο. Πως καταφέρνεις να χάνεις τα πράγματά σου συνέχεια, είναι απορίας άξιο. Μήπως να πάρεις μια πιο βολική τσάντα;

Αιγόκερως
Δοκιμάζεις τα όριά σου και παίζεις με τη φωτιά, αγαπητό Αιγοκεράκι. Μπορεί σε εσένα αυτά που κάνεις να φαίνονται πραγματικά αθώα, όμως καλό είναι να κρύψεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου. Crush είναι και θα περάσει. Μην χαραμίζεις μια σχέση ζωής για κάτι που θα μετανιώσεις.

Υδροχόος
Είναι στο χαρακτήρα σου να θέλεις να κινείς τα νήματα όσο το δυνατόν περισσότερο, με αποτέλεσμα να βγάζεις μια συναισθηματική πίεση στο ταίρι σου που και εσύ ο ίδιος θέλεις να αποφύγεις. Χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, προκειμένου να σκεφτείς τις πράξεις σου. Το Σουκού που έρχεται, είναι η ιδανική ευκαιρία για όλο αυτό.

Ιχθύες
Κάθε Παρασκευή είναι λες και κάποιος σου πατάει το κουμπί του «restart» βρε παιδάκι μου! Με το που αλλάξει η ώρα τα μεσάνυχτα, αυτόματα επαναφορτίζεσαι και αφήνεις πίσω σου κάθε είδους πρόβλημα και αρνητική σκέψη και ενδίδεις στο party mood που σε καταβάλλει!

Go to TOP