post image

The Cosmic Whisperer Project

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου: H ημερήσια πρόβλεψη των άστρων

Κριός
Μπορεί η σημερινή Πέμπτη να είναι λίγο περισσότερο υπερφορτωμένη απ’ ότι το κανονικό, συνοδεύεται παρόλα αυτά από ένα ωραίο party στο τέλος! Αν ένα καλό γεύμα και μια καλή παρέα δεν σου δίνουν αρκετή ώθηση να συνεχίσεις, δεν ξέρω τι θα σε βόλευε!

Ταύρος
Το σώμα δεν μπορεί να είναι καλά χωρίς την κατάλληλη ψυχολογία. Προσπάθησε όσο θέλεις ώστε να καταπολεμήσεις τα προβλήματά σου με ιατρική περίθαλψη, χωρίς όμως την εσωτερική ηρεμία δεν θα πάει ποτέ τίποτα καλά, αγαπημένε Ταύρε!

Δίδυμοι
Μια στιγμή είναι αρκετή να σε διαλύσει. Η κατάσταση μπορεί να γίνει ελαφρώς έντονη τις επόμενες ημέρες με τη σχέση σου, όμως σε αυτά φαίνεται η αγάπη και δοκιμάζεται η αντοχή.

Καρκίνος
Η τελειομανία σου μπορεί να τρελάνει ακόμα και τον άνθρωπο που σε αγαπάει περισσότερο από τον καθένα. Μην ψυχαναγκάζεσαι να είσαι τέλειος σε πράγματα που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, έχεις άλλα μέσα να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου.

Λέων
Η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Ένα σύντομο μεν, αλλά αρκετά έντονο συναισθηματικά Σουκού έλαβε τέλος και είσαι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, Λιονταράκι! Η φοβία σου όμως να μην συμβεί κάτι κακό, γίνεται πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που εσύ και μόνο εσύ προκαλείς στον εαυτό σου.

Παρθένος
Οι αλλαγές είναι ο εχθρός σου. Δεν σου αρέσει να προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις, πόσο μάλλον όταν δεν είσαι εσύ αυτός που τις επιλέγει. Η ζωή όμως, αγαπητέ Παρθένε, είναι γεμάτη εκπλήξεις, δεν θα σε ρωτήσει!

Ζυγός
Η καχυποψία σου μπορεί να φαίνεται παρανοϊκά ανακριβής σε πολλούς, καταφέρνει όμως πάντα να βρίσκει τη θέση της μέσα σε μια κατάσταση! Τι ένστικτο είναι αυτό, Ζυγέ μας; Δίδαξε τα πλήθη!

Σκορπιός
Με το που κάτι μικρό επέμβει στην καθημερινότητά σου και την επηρεάσει, δεν χάνει στιγμή και η ψυχολογία σου να αγγίξει το πάτωμα. Με φυσικό επόμενο βέβαια, τα νεύρα σε άτομα που αγαπάς. Ξέρεις ότι κάνεις λάθος, δεν χρειάζεται να στο υπενθυμίσουμε!

Τοξότης
Το μόνο πέπλο που μπορεί να σε προστατέψει από την καθημερινότητα που έχεις ανάγκη να γλυτώσεις, είναι η ειλικρίνεια και όχι η αποφυγή. Το να ρίχνεις μαύρη πέτρα πίσω σου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σβήνεις το παρελθόν. Με αυτό απλώς καταφέρνεις να το κάνεις να σε κυνηγάει για πάντα.

Αιγόκερως
Ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα, Αιγοκεράκι! Είσαι ευαίσθητη ψυχούλα και κάθε μικρή λεπτομέρεια σου υπερφορτώνει το ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που τον είδες έχεις χάσει τον ύπνο σου ενώ όλη σου τη μέρα την σπαταλάς στο προφίλ του. Στείλ’ του ένα μήνυμα μωρέ!

Υδροχόος
Οι έντονες δραστηριότητες είναι το φόρτε σου, Υδροχόε. Αν σε βάλουν να κάτσεις σε μια καρέκλα για παραπάνω από δυο ώρες, μπορείς να πάθεις και κατάθλιψη. Έχεις ένα αστείρευτο ενδιαφέρον για τη ζωή και για τα πράγματα και δεν σκοπεύεις να το αφήσεις να ηρεμήσει ποτέ.

Ιχθύες
Η μέρα σου φαίνεται ατελείωτη και η Τσικνοπέμπτη ήρθε για να σε βγάλει από την καθημερινότητα, να σε σουρώσει και να σε σκάσει από το φαι! Αυτά τα πράγματα αξίζουν εξάλλου. Δεν θα θυμάσαι τον ωραίο ύπνο που έριξες, αλλά μια όμορφη βραδιά με την καλύτερη παρέα!

Go to TOP